לא רק בפעולות, אפשר לראות על הפרצוף שלו, אבל אולי זה רק אני, מהפרצוף הזחוח של ‘‘אני שולט בזה’’ בתחילת העונה עכשיו רואים פרצוף מפוחד של ילד בן 20 שהבין לאן הגיע בדיוק, זה התחיל מהדרבי, כרגע זה פרצוף של ‘‘אוי, לאן הכנסתי את עצמי’’.
לא יכול להיות ששחקן שמסר לפני פחות מחודש מסירות עומק ל 40 מטר (כשרובן מסירות שטוחות) בדיוק מילימטרי פתאום מפשל במסירת רוחב פשוטה, זה רק עניין של ביטחון עצמי.
ההשאלה של אנדריק לליון כנראה שנסגרה סופית. אני לא יודע למה הוא נמחק בצורה כזאת על ידי אלונסו, אבל אני מקווה שיצליח להניע מחדש בצרפת. עוד אני מקווה שזה אומר שאנחנו נקבל חלוץ לגיטימי לסגל כבר בינואר אבל על מי אני עובד.
לדעתי ההחלטה להשאיל אותו תתברר כהחלטה מצויינת, יקבל דקות מאוד חשובות בליגה לא פחות קשוחה ואםילו יותר פיזית מהספרדית, שמנדריק חייב להשתפשף ולצבור דקות וללטש את היכולות שלו. עדיף השאלה לעונה וחצי ולא רק חצי עונה.
קצת חוכמה בדיעבד, לא? הבאנו 1231141 שחקני התקפה ברזילאים צעירים בשנים האחרונות במידות שונות של הצלחה. מצחיק בדיעבד לנתח את הטעות של לא להביא את ה-1231142 דווקא כי נראה שהוא סוג של הצלחה (וגם זה עוד מוקדם). רוצה לומר - אי אפשר להביא את כל ה-״אנדריקים״ כל הזמן, צריך להמר.
לא חושב.
אסטבאו היה שם חם במיוחד.
גם אם אתה רוצה לאגד אותו עם כשרונות שלא הצליחו(יש רק אחד כזה, לא?), הסיבה שאני חוזר אליו כל הזמן זה בגלל שהוא שיחק בדיוק בעמדה שאתם לא השקעתם בה הרבה זמן. איך המדיניות שלכם דילגה מעל הכישרון הברזילאי הכי בולט בעמדה שאין לכם אף אחד? מאוד מוזר בעיני.
בסוף לקחתם כישרון ארגנטינאי(ולא איזה שחקן מוכח) ובכך זה רק מגדיל את הפספוס שלכם לדעתי.
כמו שאמרתי, גם אם אתה מאגד את כל הכישרונות ביחד, מוזר שדווקא על הברזילאי ויתרתם כשגם ככה הלכתם על אותו ‘‘פרופיל’’.
למה נעצרתם דווקא בשחקן הזה, שלמיטב הבנתי היה הכי מוערך בכל הכישרונות מאז ניימאר.
אסטבאו היה לחלוטין שם גדול יותר ממסטה, רק שמסטה פרץ במועדון גדול כמו ריבר עם קהל אוהדים פנאטי ולכן גם זכה לPR עצום. בריאל מדריד חשוב מאוד ההייפ וזה שיחק גם תפקיד משמעותי. בתוך המועדון הדעות היו חלוקות עליו וגם הייתה תקופה ארוכה שבכלל החליטו לרדת ממנו והוא לא קושר לאף קבוצה גדולה באירופה. מפה לשם פסז נכנסה לתמונה ובמועדון החליטו לבצע מחטף של הרגע האחרון.
לגבי אסטבאו, השם שלו עלה פה לא מעט הרבה לפני שסגר בצ’לסי, גם על ידי אוהדי ריאל וגם אוהדי בארסה. אני לא יודע למה לא רק ריאל אלא כל יתר הגדולות פשוט השאירו אותו לצ’לסי, אבל בכנות אני אישית לא מצטער על זה. התחלתי לפתח סלידה משחקני התקפה ברזילאים.
אין לניקו סעיף יציאה בינואר מה שאומר שריאל צריכה להיכנס למשא ומתן עם קומו כדי שתוותר על השחקן הכי טוב שלה באמצע העונה.
בכל מקרה אני חושב שזו תהיה טעות להחזיר אותו עכשיו, הוא צריך להמשיך עם המומנטום ולהגיע בקיץ, להגיע באמצע העונה בלי קדם עונה מתוך לחץ לא יעשה לו טוב וכנראה שגם לא יקבל דקות באופן קבוע.
לטעמי האישי הוא עדיף בצורה מובהקת על גולר ובטח על מסטה, אבל הוא לא השחקן שיציל אותנו. הייתי שמח אם היינו עושים מהלך על ולאחוביץ’. בכל מקרה הדיווח שהוא יחזור כבר בינואר לא אמין, סעיף הרכישה שלנו תקף רק לקיץ. אני אישית מאמין שכמו תמיד ינואר יהיה יבש.
הסגל לא שלם, אבל הבעיה האמיתית היא לא השחקנים שלא נמצאים בסגל אלא השחקנים שכן שם.
הייתי שמח אם בעוד חודש ויני ורודריגו כבר לא היו בקבוצה.
אני מקווה שזה לא אומר שננעלנו על אופמקאנו,לא מבין מה מוצאים בו הבן אדם רק לפני יומיים החריב לבאיירן עוד משחק גדול,אני ממש מפחד שהוא יגיע,קונאטה טוב ממנו בהרבה פשוט נמצא בעונה רעה מאוד כמו כל הקבוצה שלו.
זה לא ממש עובד ככה, אפילו כשכריסטוף מצלדר הגיע בחינם בקיץ 2007 לריאל מדריד - השכר שלו היה שמן ביחס לאותה תקופה. מי שמגיע בהעברה חופשית יש לו מענק חתימה גבוה וגם שכר מסוים. דאיו אופמקאנו פיזי ומהיר אבל מאוד יהיר במשחק שלו, הוא כאילו עם הילה של שחקן נבחרת צרפת סגנית אלופת העולם ובאיירן מינכן אבל בגדול בלם די חלש ביחס לטופ, הייתי אומר. מחמיא אינסוף לחאקובו ראמון אבל קומו היא חממה ובעונה שהכל הולך, מההופעות שלו בקבוצה הבוגרת - קיבלתי רושם לא טוב.
אם כבר פנטזיות אז אני בטוח שפנטזייה - של סרחיו ראמוס - לחזור לריאל מדריד. בטח ראיתם לאיזה פוסט הוא עשה לייק. לא יקרה, אבל העיקר ממשיך לשחק.