דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: מה עם קשר ובלם?

באיזה עולם ברונו יגיע אלינו כשחקן רוטציה?
ישר להרכב עם משכורת בהתאם

באיזה עולם ברונו יגיע אלינו?

ברונו בן 31 והיה רחוק צעד מסעודיה. זה לא אמבפה, הוא לא ימוסמר להרכב. כמובן שהכוונה בשחקן רוטציה היא בשחקן הרכב שרואה ספסל, ולא להפך.
בנוגע למשכורת, הוא לא משתכר ביותר מאלאבה או רודיגר. למעשה, רוב שחקני ההרכב והרוטציה אצלנו משתכרים בחוזה דומה לשלו, כולל כמה מהצעירים.

המילה “פנטזיות” נכתבה בכותרת בפעם האחרונה שבדקתי. האם הוא מתאים למדיניות הרכש? לא. האם הוא מתאים מקצועית, מנטלית ועלותו סבירה (ביחס לריאל מדריד)? כן. ההודעה נכתבה מלכתחילה כביקורת על מדיניות הרכש. אם אתה רוצה, תשתמש בשלוטרבק, האקן או כל שחקן אחר שיהיה אפשר להוציא בזול ויכול לתרום לנו.

האמת שאני ממש רואה אותנו הולכים על ברונו. שחקן בפרופיל שאנחנו לא צריכים ואפילו עמוסים בו אבל כוכב ויגיע בחינם.

איך אפשר לטעון שאנחנו לא צריכים אותו? ניחא עמדה עמוסה- באמת יש לנו הרבה קשרים התקפיים, אבל ברונו יוצר (ומסיים) ברמה שאני בספק אם גולר יגיע אליה בשלב כלשהו בקריירה. כבונוס, הוא לוחץ הרבה יותר טוב ועובד יותר קשה מכל שחקן שדה אצלנו למעט וואלורדה, ומשחק כקשר מרכזי כבר תקופה.

הוא שחקן אדיר שמשחק בקבוצה גרועה, כנראה שהוא השחקן הטוב בעולם מבין אלה שאפשר להחתים בפחות מ100M. הלוואי שיחתום אצלנו.

ובלינגהאם? וניקו פס שעל פי הדיווחים חוזר? ורודריגו שגם יכול לשחק כ-10? המנטליות הזאת של להחתים כוכב רק כי אפשר ולא להחתים שחקנים על פי מה שהסגל זקוק לו באמת רק פוגעת בנו. הרבה יותר דחוף להחתים קשר שיסדר לנו את המשחק באמצע המגרש, להחתים 2 שחקני הגנה, להחתים חלוץ 9, קיצוני ימני אמיתי, עוד קשר התקפי אנחנו לא צריכים, טוב ככל שיהיה.

בליגנהאם לא פליימקר. רודריגו לא רלוונטי ל10 והלוואי שניקו פז הוא הפיתרון אבל כרגע, הוא לא בגלקסיה של ברונו. זה כמו לוותר על אמבפה בקיץ 24’ כי יש חוסלו ואנדריק וגם רודריגו מסתדר שם.

הקבוצה נואשת לפליימקר ברמה גבוהה. אם אתה מעדיף, תקרא לו ויטיניה ותראה אם זה יושב יותר טוב.

גם אם תחזיר את קרוס, ראמוס, בייל וחוסלו בפריים שלהם תהיה לקבוצה הזו בעיה ביצירת מצבים, כי אין מוסרים טובים וכמעט ואין שחקנים יצירתיים. בקיץ היה לנו דיון דומה על טרנט ואתה טענת שלא צריך אותו. בפועל, כשהוא לא משחק אין לנו אף שחקן יצירתי שיכול ליצור מול בונקרים, מלבד brute force של ויניסיוס ואמבפה.

זה לא שאני המעריץ מס’ 1 של ברונו; מבחינתי, תביא לי כל שחקן עם המאפיינים האלו: יוצר ברמה הכי גבוהה, עובד קשה, מנוסה, כובש בחסד וגם טוב בנייחים. הייתי מגדיל ואומר, שהוא יותר טוב מכל שחקן בסגל מלבד בלינגהאם ואמבפה, וסגננונית אין לנו שום דבר שדומה אליו מלבד גולר הנקניק.

עכשיו בדקתי ואני רואה שהוא אכן עבר איזשהו תהליך ומשחק יותר באמצע המגרש. לא ידעתי מזה, זכרתי אותו כשחקן התקפה ישיר. נשמע כמו אופציה מעניינת.

דעתי על ברונו, אחד האוברייטדים הכי גדולים בתולדות הענף, רק כי הוא משחק ביונייטד ולאוהדי יונייטד אין כוכב ענק כבר המון שנים הם ניפחו את הברונו הזה לרמה של כוכב על, שחקן נחמד פלוס, לא יותר.

המשכורת שהוא מקבל עכשיו הוא יכול לקבל רק אצל יונייטד הפראיירים או בסעודיה, לא אצלנו.

וואלה אם זה נכון, זה חדר הלבשה כל כך חולה, שאין אף דמות שתאפס אותם.

ניקו פז יחזור בקיץ זה done deal.
אמנם הוא 10 אבל הוא יתפוס את המשבצת של כנף ימין במידה ואלונסו ממשיך. לפי הפילוסופיה שלו שני שחקני 10 מתחת לחלוץ, פז וג׳וד.
חלוץ וויז - אנדריק לטעמי ראוי, שכן אמבפה משחק את החלוץ המרכזי ונראה שהוא התאהב בעמדה החדשה שלו. אנדריק כגיבוי אליו לדעתי מצויין.
קשר מרכזי - אין לי ספק שיגיע בקיץ, זה לא משהו שניתן להתעלם ממנו. המון דיווחים על ויטיניה (חלום), נראה מה יצליחו להביא בקיץ

מסכים עם זה שהוא עם הרבה הייפ שלרוב מוגזם, מה שאני לא אוהב אצלו זה שהוא עושה רושם של בן אדם בכיין שרק מתבכיין עוד כשקשה

לגבי המשכורת אתה טועה, פה הוא יקבל בדיוק כפי ההייפ. בשנים האחרונות ההתנהלות מאוד מוזרה - גם אם אלאבה לא היה מתוכנן להיפצע בחיים הוא לא שווה משכורת כזאת, ואם ברונו אוברייטד אז ארנולד הוא אמ-אמא אוברייטד ולא קיבל משכורת בינונית (בכלל לא..)

לגבי אלאבה ו ארנולד, יש לציין שהם הגיעו בדיוק לעמדות שהיינו חייבים, כלומר מגן ימני ובעיקר אלאבה לעמדת הבלם השמאלי המאוד בעייתית כמעט בכל קבוצה.

ברונו נתן את העונות הכי טובות שלו בתפקיד שג’וד משחק אצלנו, לא יביאו שחקן יקר שישב על הספסל, מה גם שרוב הסיכויים שעוד שחקן שמשחק על אותה עמדה שזה ניקו פז חוזר.

אבל בגדול, לא משנה מי יגיע ומי יעזוב, כל עוד המאמן לא מקבל גב להנחיל שיטת משחק ברורה ועדיף מודרנית עם לחץ גבוה כמעט כלום ולא ישתנה.

דעה מוזרה, גם אם תטען שהוא אחרי השיא (לגיטימי) בשיאו הוא היה אחד השחקנים הטובים בעולם- נתן מספרי בליגנהאם בפרמיר ליג בקבוצה שבמקרה הטוב, הייתה לא יציבה. בנוגע למשכורת, הוא לא משתכר בצורה חריגה. אלאבה, רודריגו, וואלורדה, מיליטאו, רודיגר מקבלים סכומים באיזורים האלה. בנוגע לעניין העמדה, כאמור, הוא משחק 50-50 כבר די הרבה זמן. לא שונה מויטיניה מהבחינה הזו, בניגוד לשחקן של פריז הוא יעד ריאלי.

מוזרה או לא, זאת דעתי אחרי שראיתי אותו משחק המון משחקים.

בקשר למספרי בלינגהאם, תוריד פנדלים ותשווה ותראה שהמספרים מטעים, ואז תוריד שערים ובישולים מכדורים חופשיים ואז בכלל מספרים של קשר סביר לא יותר.

ויטיניה עולם אחר, כמה רמות מעל ברונו, וברונו בעצמו לא יותר טוב מארדה גולר לדעתי, אולי אפילו פחות טוב מהטורקי.

תן לארדה גולר לבעוט את כל הפנדלים והחופשיות של ריאל והוא יספק לך מספרים כמו ברונו בשיאו.

ראיתי את זה וחשבתי כמוך. אי אפשר לדעת, אבל אני מאמין שגם אם לא הכל נכון, חלק נכון. קשה לי להאמין שהכל מומצא כדי ללכלך.

במהלך העונה האחרונה הוחלף הצוות הרפואי וחלק לא קטן מצוות הפיזיו, כך שייתכן והאנשים עליהם היא מדברת כבר לא נמצאים במועדון. בכל מקרה אני חושש שמה שהבחורה הזאת מתארת זה רק תסמין של הבעיה. המועדון חולה מבפנים, ובדיוק כמו שהצוות הרפואי אמר לה, מכסים הכל ב15 אליפויות אירופה. זה נכון מהנשיא ועד לעובדים הזוטרים של המועדון. כמה עצוב שאכפת לה יותר מאנשים שנמצאים במועדון שנים.

לי מאוד מפריע חוסר המקצוענות המשתמע. אחד הדרכים ללמוד ולהתקדם הוא דרך הגיוון בדעות- לשמוע את הדעות של כולם ולהחליט מהי המדיניות המיטבית לכל עניין. לנפנף ב 15 צ’מפיונס כעדות מוחלטת לצדקת הדרך זה כל כך רנדומאלי ומבזה.

גם אם יש עניינים נוספים שלא דווחו כאן (לבטח יש), הריח של חוסר מקצוענות בעייתי מאוד. זו “רוח המפקד”?

קצת יותר פרטים Real Madrid nutritionist reveals harassment - 'We'll to ruin my life'

היא תבעה את המועדון , אז יש לה אינטרס להציג הכל כהתנכלות לא מקצועית או אישית.

אני רואה המון דיווחים שפז וצ׳מה אנדרס יחזרו בקיץ הקרוב
משמח מאוד

בנוסף קיס סמית בן ה-19 שחקן כישרון עולה מאלקמאר ההולנדית גם תופס כותרות שמקשרות אותו לריאל.
מכנים אותו דה בריינה הבא. אני מאמין שיהפוך לכוכב, לפחות כרגע הוא לא מה שאנחנו מחפשים deep lying playmaker.