אני חושב שכבר עכשיו הוא יכול לעזור לנו. שחקן טכני מאוד עם יכולת הובלת כדור מרשימה מאוד. ככל שיעבור הזמן המחיר שלו יעלה. עדיף לריאל לנסות לרכוש אותו כבר עכשיו. מקסימום ישתפשף לקראת העונה הבאה.
מדיניות רכש בינואר לא קיימת אצלנו.
ושוב, במידה והוא מסוגל לבצע את תפקיד הdeep lying playmaker, אין ספק שזו השקעה טובה, אם כי הוא שחקן צעיר וללא נסיון. בנקודת הזמן הזו אני מעדיף נסיון - ויטיניה או שטילר.
קני סמית זה הימור שמאוד קשה לדעת אם יפגע לאור היכולת של יוצאי הליגה ההולנדית. גם לפי הפרסומים מדובר על סכומים מופרכים של 50 60 מליון יורו.
מעדיף להוסיף קצת יותר ולהביא את אדם וורטון לדעתי שחקן מעולה כבר היום ועם נסיון בקבוצת פריימרליג.
ויטיניה הוא הפתרון האידיאלי אלא שלהוציא אותו מהקטארים זאת משימה מורכבת מאוד.
שטילר גם שחקן מצוין אלא שהוא יותר אחורי. יכולותיו פחות באות לידי ביטוי באזורים אחרים של המגרש.
מחיר מציאה בשוק של היום, ולא הייתי מזלזל בלאום ההולנדי, אני צופה שבמונדיאל הקרוב הם ירוצו לשלבים מאוחרים של הטורניר.
מסכים
פליימייקר אחורי זו בדיוק העמדה בה אנחנו צריכים להתחזק. שחקני קישור בעלי אופי התקפי לא חסר - ג’וד, גולר, פז שיגיע בקיץ.
לשחקן בן 19 מאלקמר? מוגזם בטירוף.
מדובר על שחקן עם 30 ומשהו הופעות בוגרים בקריירה, בלי זימון לנבחרת עדיין. יכול להיות אחלה להימור כל עוד מגיע במחיר סביר, 60 זה טירוף זה סיכוי גבוה לרינייר 2.
לשלם 60 על ילדים בלי הרבה רזומה זה חלק מהמדיניות שלכם. השאלה פה היא מה באמת הרמה של סמית, ולפי הדיבורים מדובר על כישרון מיוחד.
אנחנו ללא ספק צריכים קשר חכם שיודע הגנה והתקפה באותה רמה, עם יכולת לארגן את המשחק ולהשתחרר מלחץ במרכז המגרש. אין אף קשר אצלינו שעושה את זה וגם פאס לא יעשה, זה פשוט לא הסוג של השחקן. חייב רכש!
המועדון לא בסדר, מול אלונסו בנושא הזה.הוא הרי ביקש את זובימנדי בקיץ, וקיבל תשובה שהסגל מעולה ובלה בלה בלה….
אני בעד להביא את שטילר. זה “הימור מוסכל” ,שלא כמו סמית’, שזה הימור מוגמר בעיניי. ויטיניה זה Level אחר לחלוטין. הקשר הטוב בעולם היום בתפקיד הזה.
חלום להביא אותו, אבל לצערי כמעט אין סיכוי.
נוטה להסכים איתך.
בשעות האחרונות הרשת מופגזת בשמועות על מעבר של קיז סמית׳
היות והעלויות של ויטיניו או אדם וורטון עשויות להגיע לגבהים של 100 מליון וצפונה, נראה שקיז סמית הופך לאופציה הריאלית ביותר כשהוא גם מתאים בדיוק למדיניות הרכש של פרס. אין ספק שזה הימור ואני לא בטוח שזה הצעד הנכון עבור המועדון, אבל ימים יגידו.
אני מניח שגם שטילר עדיין בפנקס.
זה מתחיל לעצבן הקטע הזה שאנחנו קונים רק שחקנים צעירים או שחקנים שסיימו חוזה כאילו אנחנו איזה חטאפה, למועדון לא חסר כסף ויש צורך בהשקעה אמיתית כדי לצאת מהחרא הזה שאנחנו נמצאים בו, אם ההנהלה לא רואה את זה אנחנו בבעיה.
פרז נשיא מדהים, אבל הוא כל כמה שנים נתקע על ניואונס מסוים ופשוט הולך all in על זה.
כל השחקנים שהגיעו לריאל בהעברה חופשית קיבלו מענק חתימה שמן במקום שהכסף ילך למועדון אחר.
וזה לא מקרי ששחקן מסיים חוזה ומגיע בהעברה חופשית כאיזו הזדמנות בשוק. שחקנים מסומנים ומקבלים מסר מריאל מדריד מבעוד מועד שיקבלו מענק חתימה שמן. אז או שהמועדון שלהם ישווה את ההצעה, או שהם יחכו עד תום החוזה.
ברהאים האריך חוזה עד 2030… נחמד
בגזרת קיז סמית’ הימים האלה מזכירים לי את הדיווחים על בלינגהאם. נראה שזה נעול
מוזר,הייתי בטוח שהוא בדרך החוצה,איך זה מסתדר עם זה שרוצים להחזיר את ניקו פס ויש לנו כבר את רודריגו ומסטנטואונו שצריך לקבל דקות כי בונים עליו? זה עוד בלי להזכיר את גולר שמשחק שם מידי פעם.
אולי זו הארכה לצורך מכירה,כרגע הוא מעלה את ערכו באליפות אפריקה..
שחקן שנחמד שיש בסגל, אני חושב שהוא מבין את מקומו ונוח לו עם זה
קלאסי לצד ימין.
אנשים מתוך המועדון לא מבינים מדוע צ׳אבי לא נותן לטיאגו פיטארץ (קסטיליה) הזדמנות.
במועדון מאמינים שפיטארץ׳ הוא אחד הכשרונות הכי גדולים שיצאו מהלה פאבריקה מזה שנים.
-אס
עלה פוסט זהה לפני כמה ימים על שחקן אחר (סזאר משהו?). בולשיט, ולא צריך להתלהב מכל שחקן שעושה עבודה בסדר בליגה השלישית.
זה לא עניין של התלהבות,יש מלא פציעות,גם בלי הפציעות חסר לנו שחקן בסגנון הזה,למה לא לתת הזדמנות?
אולי כי הוא לא מספיק טוב ?
העיתונות צריכה הרבה קליקים ותעבורה ולכן כותבים ויכתבו הרבב שטויות כאלה, ההיסטוריה מוכיחה ששחקנים שלא קיבלו הזדמנות לא הוכיחו את עצמם כשחקנים טובים אחרי שעזבו לקבוצות אחרות, אם הוא לא משחק אז כמעט בטוח כי הוא לא מספיק טוב ולא כי ‘‘מפספסים אותו’’.