אני מהמר שהוא ינסה לחטוף את חוליאן אלברז מבארסה
הבחירות ביום ראשון,הוא הבטיח להגיש הצעה ביום שלישי,כלומר אחרי שהוא כבר ייבחר,ההימור שלי-יגיש הצעה על שחקן מסוים,ההצעה תידחה והסיפור ייגמר.
יגיעו עוד שחקנים אבל לא שחקן בסדר גודל כזה.
אגב, זורק עוד שם: לפני שבוע השמועות שצפו היו שגלאטסריי מבקשת 150 מיליון על אוסימן.
מאוד מתאים למוריניו.
אני די בטוח שזה חוליאן אלברז.
היכן ישחק אלברז? הוא צריך לשחק בשפיץ או בצד שמאל. שתי העמדות תפוסות כרגע.
הפרט השולי הזה של איפה השחקן ישחק מעולם לא הפריע לנו להביא אותו.
אבל הקבוצה כן צריכה חלוץ רחבה במידה מסוימת ונכון לרגע הזה ויני עדיין לא האריך חוזה, הרבה עוד יכול לקרות.
אגב לדעתי תהיה הצעה אבל ממש לא בטוח שהשחקן יבוא, פרז תמיד יוכל להגיד שהוא ניסה ועשה הכל וקיבל סירוב ובזמן הזה הוא כבר יבחר לנשיא והוא יביא שחקנים אחרים.
אמבפה וויניסיוס לא יזוזו לשום מקום, ולכן זה משאיר 4 אופציות: נבש,ויטיניה,דואה,אוליזה.
ההצעה של פרז תהיה על אחד מארבעת אלה.
בעיניי , 150 מיליון זה סכום שלא נכון לשלם על אף שחקן, אין כמעט אף שחקן בעולם עם כתפיים מספיק רחבות כדי לשאת בתג מחיר כזה בריאל מדריד, כריסטיאנו רונאלדו יש אחד, 94 מיליון של אז זה כמו 250 של היום.
אישית אני לא בעד דואה ולא אוליזה. ויטיניה ונבש הם 2 מ-3 הקשרי אמצע הטובים בעולם. להביא אחד מהם זה חלום. אבל לא בסכום הזה, ואם זה המחיר שפריז תדרוש, עדיף להביא קשר טוב במחיר סביר בלי אגו מנופח שעדיין לא הגיע לתקרה שלו. מדווחים שמוריניו רוצה את מתיאוס פרננדש/ מורטן יולמנד, אני מחזיק גם מאנגולו שטילר שחקן.
לדעתי האישיו המנטלי פחות קריטי כמו העובדה שהציפיות יהיו לא ריאליות.
פחות מלהיות מושלם יגידו שההוצאה לא שווה.
לשחקני וורלד קלאס מוכחים תג המחיר לא מזיז. מלכתחילה הם בעלי עצבים מפלדה.
פלורנטינו אמר שחקן צעיר.
חוליאן בן 26, אוסימן בן 27.
לא יודע מה איתכם, אני רק מאוד (מאוד) מקווה שפרז לא מתכנן על קנאן יילדיז ובטח שלא בסכום הזה.
היו כבר הרבה דיווחים בזמנים שונים שהוא מאוד אוהב אותו, ואת השחקנים של פסז ובאיירן כנראה שאין סיכוי להוציא משם.
כמה קיצונים שמאליים ריאל כבר צריכה?
יש כרגע 2 בטופ העולמי ועוד אחד טוב. זה יהיה רכש הזוי.
טוב אז מסתבר שהשחקן המדובר הוא אוליזה למרות ההכחשה המפורשת.
גבארדיול עסקה בלתי תלויה ועדיין רלוונטי.
אוליזה היה האינסטינקט הראשוני שלי כשהוא אמר את הסכום, וכנראה גם של המנחה, כי עוד לא הספקתי לכתוב את זה כאן והמנחה כבר שאל את פלורנטינו שהשיב בשלילה.
האם אוליזה באמת שווה את הסכום הזה? קשה לי מאוד לומר. מצד שני, למצוא היום תוקף ימני וורלד קלאס זו משימה מאוד קשה ואם יש אפשרות להביא אחד כזה…
אם זה נכון, זה סה”כ מהלך מצויין
ריאל צריכה איום בצד ימין בדחיפות, ואוליסה הוא שחקן מדהים. שווה לריאל 150, לדעתי.
שאלה גדולה אבל אם באיירן יסכימו למכור בעיקרון, וגם אם כן, אם לא יבקשו סכום מגוחך לחלוטין בהינתן זה שפלורנטינו סינדל את עצמו. איזה 200 או יותר.
אני חושב שבאיירן מינכן כן יכולה לוותר על הצעה כזו בגלל שהמצב הכלכלי של איתן ויש לה את האגו שלה, היא לא רוצה למכור כוכבים, מספיק כבר היה כביכול מה שקרה עם טוני קרוס. רוברט לבנדובסקי עשה שם עשור אז זה היה סיפור אחר. על הכישרון שלו אין ספק וגם ראינו את זה על הפרצוף שלנו, אין לנו וורלד-קלאס בכנף ימין מאז הדעיכה של גארת’ בייל [למרקו אסנסיו היו כמה ימים טובים בשנה]. אבל, אני בכל מקרה מתנגד לרכש הזה, כי הקבוצה לא מאוזנת כבר עכשיו, אז אני מבין שבצד ימין אנחנו נמשיך לחלטר עם פדה ואלוורדה או משהו כזה. הייתי מעדיף להשקיע את הכסף הזה בשני שחקנים אחרים.
לא מזמן הם סיפרו איך הגיעו למסקנה שאסור להם למכור את השחקנים הכי טובים שלהם או משהו כזה.
2 פוסטים אוחדו לנושא קיים: ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים
דווקא מול באיירן יש סיכוי, אם השחקן רוצה ולוחץ ופלורנטינו רציני עם ה150 מיליון לדעתי באיירן ימכרו. באיירן זה לא קטאר
שאלה אם הוא שווה את זה או אם זה רכש טוב בשבילכם זה נושא אחר
אנריקה ריקלמה מכריז כצפוי שיורגן קלופ הוא המאמן המועדף עליו ועל ראול. הפעם הוא פחות נחרץ ואומר שהוא מבטיח לפנות אליו אם ינצח בבחירות.
"אני מכיר את המצב ומה שקלופ אמר לגבי לחזור לספסל בטווח הקצר ושהוא דחה הצעות רבות. זו בדיוק הסיבה שאנו מאמינים שהאתגר בריאל מדריד שונה. כי יש מועדונים גדולים, אבל יש רק ריאל מדריד אחת. יש רק מוסד אחד המסוגל לאחד מסורת ועתיד, ערכים ושאפתנות, תשוקה ומצוינות.
“לכן, אם הסוסיוס נותנים בי את אמונם ביום ראשון הקרוב, בשני למחרת, השמונה ביוני, ראול גונזאלס בלאנקו ייצור קשר עם יורגן קלופ כדי להציג באופן אישי את הפרויקט הספורטיבי שלנו ואת הרצון שלנו שהוא יוביל עידן חדש עבור ריאל מדריד על הקווים. החלטה זו של הצוות הספורטיבי תואמת את תחושותיהם של אלפי החברים והמדרידסטאס שאיתם הייתה לי הזדמנות לשוחח במהלך השבועיים האחרונים”. הוא מוסיף שראול עובד במרץ על הפרויקט הספורטיבי ושקלופ הוא השם היחיד והנבחר מבחינת ראול.
זו משימה קשה מידי להקים צוות מקצועי בשבוע,פלורנטינו עשה תרגיל של פוליטיקאי מנוסה עם הבחירות בזק האלה.
אם הייתי מייעץ לריקלמה הייתי אומר לו להפסיק עם ההצהרות האלה כי זה כרגע פוגע בתדמית שלו ויפגע בסיכוייו להיבחר בעתיד.
הצבת את עצמך כאלטרנטיבה ליום שאחרי,זה כבר מספיק טוב,בבחירות הקרובות אין לו סיכוי.