אני מאוד מקווה שבזה נחתמה סאגת הגלאקטיקו לקיץ הקרוב. הייתה הבטחה של פלורנטינו, עמד בהבטחה והגיש את ההצעה, בואו נתקדם.
מקווה לראות התקדמות בגזרת הבלם הנוסף, עלו שמות מעניינים ואני רוצה להאמין שעכשיו יקחו צעד קדימה בעניין הזה ולאחר מכן יתפנו להחתים את הקשר שכולנו מייחלים לו.
מקווה שנפסיק עם הטרללת ונביא לפה קשר שאנחנו צריכים כמו אוויר לנשימה.
האמת שהחזרה של מוריניו נוסכת בי אופטימיות. בפעם הקודמת היה לו סיי די משמעותי ביחס לשחקנים שנחתו כאן, ובסוף קיבלנו שלד חזק ויציב שהביא אותנו לתור הזהב.
לכן עושה לי שכל המינוי שלו. אולי אולי פרז הבין שצריך עין מקצועית ולא רק שיקולים שיווקיים וכלכליים לשם שינוי.
לא ממש, אלא אם כן בברצלונה יושבים אידיוטים ומכינים הצעה יותר גבוהה.
למעשה דפקתם את אתלטיקו. שחקן הכי טוב שלהם יודע שיכל לעבור לקבוצה גדולה באמת בתור כוכב, ובמקום זה הוא יעשה הגנה אצל צ’ולו ויוחלף דקה 70.
לא קריטי לי ולא הולך לבזבז על זה קלוריה אחת של מחשבה. לי אכפת שיתחילו לעבוד ולהביא שחקנים שיחזקו את הקבוצה במקום להתעסק בפופוליזם ובעניינים של קבוצות אחרות.
לא שזה מפתיע מישהי, בכל מקרה חורחה מנדש סוכן-העל מבהיר בשיחה עם פבריציו רומאנו: “ויטיניה וז’ואאו נבש מעולם לא היו אופציה עבור אף קבוצה אחרת. הם בלתי-ניתנים להעברה. שניהם מאושרים מאוד בפריז סן ז’רמן”. לוויטיניה בן ה-26 חוזה עד 2029 בפ.ס.ז’ וכך גם לנבש בן ה-21.
-לפי רדיו קופה אגב במועדון היו לא מעט כאלה שהתאכזבו מהניסיון של פלורנטינו פרס לרכוש את חוליאן אלבארס מאתלטיקו מדריד.
-באל צ’ירינגיטו נטען, מנדש הציע לריאל מדריד את רובן דיאש בלם מנצ’סטר סיטי, את מתיאוס נונייז חברו לקבוצה וגם את מתיאוס פרננדס
דלק לפנטזיה… אני דיי משוכנע שזה לא הולך לקרות אבל אם כן זה יהיה מדהים.
צריך לראות מה קורה עם קשר. מדברים על כך שהמועדון ‘מחפש’ והשם הקונקרטי ביותר שעלה הוא של שחקן צעיר מווסטהאם שדורשים עליו מחיר מופקע, ולפי הבדיקה הזריזה שעשיתי נראה שגם הוא בוקס טו בוקס ולא יהיה פתרון.
היום דווח שויניסיוס מתכנן לגמור את החוזה אם ריאל מדריד לא תפנה אליו. בכל מקרה זה הולך לעלות למועדון יקר, בהוצאות או בהפסד של שחקן מאוד יקר.
ב-AS נכתב שברנרדו סילבה “קצת יותר מפקפק” לגבי הגעה לברצלונה שהייתה נראית סגורה לפני מספר ימים. לפי הכתבה בקשתו של ז’וזה מוריניו יכולה גם כן לשנות את פני הדברים. סוכנו הציע אותו תחילה לברצלונה אך נטען כי הוא חושש ששם יהיה לו קשה להיות שחקן הרכב. ברצלונה הגישה לו כבר הצעה לשנתיים, הופתעה מכך שהוא קצת ‘נסוג’ ולא תשפר את התנאים הכלכליים. ברנרדו סילבה העונה: שלושה שערים ועד חמישה בישולים ב-3,854 דקות (סה"כ 53 הופעות)
-מנצ’סטר סיטי לוחצת על יושקו גברדיול להאריך את חוזהו גם בגלל ההתעניינות של ריאל מדריד, הגישה לו הצעה משופרת - שדרוג כלכלי - בחוזה עד 2031.
-לפי פבריציו רומאנו, החלוץ גונסאלו גארסיה כבר קיבל חמש הצעות. הוא לא פירט על זהות הקבוצה אך זו הסיבה שהוא לא ממהר, ככל הנראה, להצטרף לקומו.
-לפי קדנה סר - לא בתוכניות המקצועיות של ז’וזה מוריניו: ברהים דיאס, אדוארדו קמאבינגה, פראן גארסיה, גונסאלו גארסיה ופרנקו מסטאנטואונו. המאמן פתוח להעברה של כל אחד מהם.
התחלנו לעבוד כמו שצריך, ברור מאוד שבזכות מוריניו. הסולחה עם מנדש חשובה גם היא, אפילו אם באיחור.
מעניין אם ברנרדו יכול עוד לסחוב באגף הימני כי את הפלונטר הנוכחי בהרכב הוא פותר מושלם, לפחות הגרסה בת ה26 שלו.
חלום ישן שלי ברנרדו סילבה, גם אם כמה שנים מאוחר, איתו הנעת הכדור מאחורה תהיה הרבה יותר קלה, ליברפול בשיאה עם קלופ כשלחצה הכי טוב בעולם ברנרדו הזה היה יורד למטה לוקח את הכדור ומכדרר לאיטו בתוך הצפיפות כאילו הוא משחק נגד ילדים, אנדרייטד מטורף, זה גאון כדורגל, יכול לתת לנו עוד 3 שנים טובות.
עכשיו ראיתי שהוא שיחק בכל המשחקים של סיטי העונה בפרימיירליג,הוא יכול לתת לנו המון,גם אם ירד קצת ביכולת הוא ממש לא גמור או קרוב לזה,הוא גם מסיים חוזה.
רכש מעולה,לדעתי ישחק באמצע ולא בימין וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
אם הוא היה חותם לפני 5-10 שנים הייתי חוגג. היום הוא אחרי שיאו ולא יודע כמה התוספת הזאת נכונה לנו. יש לו מעמד מאוד מכובד והוא יראה דקות בלי קשר ליכולת בגלל שמוריניו בעצמו ביקש אותו. בקיצור, זה יכול להיות פתח לעוד בעיות.
מה שכן, לא תזיק דמות של שחקן כזה בחדר ההלבשה המסריח שלנו.
לפי קדנה סר הייתה דרמה של ממש ו"השכנים הרועשים" כועסים עלינו לא רק בגלל חוליאן. מה שמפתיע זה שהוא היה קרוב לברצלונה דווקא כך נראה והיא גם התאימה לו יותר בסגנון המשחק.
בקיצור הדיווח: “ברנרדו סילבה ביטל את חוזהו עם אתלטיקו מדריד. הוא היה אמור לחתום הבוקר, אך חזר בו ברגע האחרון כדי להצטרף לריאל מדריד!”. פבריציו רומאנו טוען שה-HERE WE GO מגיע.
אני שיניתי את דעתי לגבי ברנרדו. כלומר היו לו שנתיים לא טובות לדעתי ואני לא שופט רק לפי מספרים (זה כן מרשים ששיחק בכל 38 משחקי הליגה והוא יחסית חסין מפציעות). זה ירגיע אותי אם יגיע וגם שלא יילך לברצלונה. אנחנו זקוקים לו בעמדה נמוכה. שקט ובטוח וחכם עם הכדור. לצידו ואלוורדה וטשואמני שיעשו הגנה יותר. ברנרדו, קונאטה ודומפרייז כנראה, ומי עוד…
הבעיה שלי איתו זה הגיל, והעובדה שהוא לא שחקן של מספרים בתכלס.
יכול להוסיף קצת יצירתיות, אבל גם לא יושב במשבצת שאנחנו צריכים כרגע באמת, שזה קשר מרכז אחורי חכם או קשר ימין תוקף.
והייתי מחכה עם הקביעה שהוא “חסין מפציעות”, לשחקנים יש נטייה לקבל את התכונה הזו אצלינו דווקא.
תשמע, מה שאני מבסוט ממנו זה שינוי הכיוון, לא רק שמות מפוצצים, אלא ממש רכישות של שחקנים שאנחנו צריכים, האם ברנרדו הוא שובר שיוויון? לא, האם הוא תוספת מבורכת? חד משמעית כן.
יש לנו שחקנים שיכולים לשנות משחק ברגע, אנחנו פשוט צריכים איזון.
לא יודע אם אני מסכים שברנרדו סילבה, שחקן ששיחק בסיטי, ועכשיו מבוקש בשלושת הקבוצות הגדולות בספרד זה לא “שם מפוצץ” אבל ניחא, זה באמת לא מזיז לי מי השחקן, רק שיהיה שחקן שאנחנו צריכים.
ופה בדיוק מה שמפריע לי, איפה לדעתך הוא מאזן אותנו בדיוק?
הוא לא קשר מרכז קלאסי (קרוס, מודריץ’, ויטיניה, רודרי) כמו שאנחנו צריכים.
הוא לא שחקן כנף ימין שיכול להחזיק אגף לבד (אולי בעבר כן, אבל הוא כבר לא צעיר).
הוא לא חזק מספיק הגנתית כדי לסגור את המרכז כשהכדור לא אצלינו, ולא מספיק דומיננטי לדעתי לתפוס עמדה רצינית בהתקפה (אם אתה חושב אחרת, אשמח לדעת את מי בדיוק אתה מתכוון להוציא, ויני? אמבפה? בלינגהאם? פדה?)
ככה שמה שאנחנו נקבל זה עוד שחקן קישור עם נטייה התקפית, ותרומה הגנתית מינימלית שלדעתי לא מאזן אותנו, אלא רק מוסיף יצירתיות בעמדות שכבר מאויישות.