זה טבעי שאתם מתעניינים , ולא רק בו.
לא טבעי שליברפול תחכה עד 2025 כדי לתת לו ללכת בחינם.
אותו מצב כמו דיוויס, ובאיירן לא מחכה.
הכתבה שהבאת מתעסקת ספציפית בTAA. לא הבנתי עדיין איפה הסתירה.
הדברים כרגע פחות תלויים בליברפול אלא ברצון השחקן ורצון ריאל מדריד. אם השחקן רוצה לעבור לריאל, אז הוא יעבור בשנה הבאה בחינם ולליברפול יש מעט מאוד מה לעשות עם זה חוץ מלדבר לליבו. כרגע בכלל לא ברור שהשחקן עצמו חפץ במעבר ולא נוצר אף קשר בין ריאל, לאף גורם סביב השחקן.
אבל שוב, ליברפול לא צד בעניין, כמו שלנו לא הייתה אף ברירה במעבר של אסנסיו לפסז, או שלפסז אין מה לעשות עכשיו עם הסיפור של אמבפה. באיירן גם לא יכולה לעשות יותר מדיי עם דייויס, ריאל היא זו שרוצה לרכוש אותו כבר הקיץ. כשמתקרבים לסיום החוזה, הכוח נמצא בידיים של השחקן.
TAA הוא רק דוגמא . נטען שריאל מתעניינת בכל השחקנים לקראת תום החוזה שלהם.
Arnold’s contract ends in June 2025 and Real Madrid has always been aware of his situation, as it has been doing with all the top players who are approaching the last year of their contract. It is a situation similar to that of Alphonso Davies, important footballers from big teams who have not yet renewed.
אני מבין מהכתבה שהטריגר פה הוא תום החוזה. לא יתאבדו עליו.
ועל זה אני מוסיף את ההיגיון שלי, שאומר שליברפול לא תחכה ל 2025.
לכן הגעתי למסקנה שהסיכוים שיחתום אצלכם קלושים.
בניגוד נניח לדיוויס, שריאל מוכנה לשלם הרבה כי רוצים אותו ספציפית.
לי בכלל קשה להאמין שילכו עליו, הכיוון של הפרוייקט הוא שחקנים ורסטיליים ואתלטיים.
אני לא יודע כמה ליברפול תדרוש עליו, או תוכל לדרוש עליו, אם הוא יחליט שלא לחדש חוזה, ואם בכלל ינסו לרכוש אותו. אני אישית מקווה שיחכו למשהו נכון יותר בשוק, זה רק עניין של זמן עד שאחד כזה יפול, לא היה אחד טוב בעמדה הזאת כבר הרבה זמן.
לגבי הקטע שאנחנו מחפשים מציאות בחינם זה לא חדש. אלאבה ורודיגר הגיעו ככה.
מדיניות הרכש של פלורנטינו ויועציו בשנים האחרונות היא הברקה אחת גדולה, והעניין הזה של לסמן שחקנים שמסיימים חוזים, לחכות בסבלנות ואז להכות בברזל הוא עוד חלק ממנה.
משהו שנלקח יותר מעולם ה-נבא.
TAA בא בחשבון אפילו לקיץ הזה לפי חורחה פיקון, אם המחיר יהיה נכון.
קצת מוזר כל הסיפור הזה שאנחנו מקושרים לשחקן בצורה כזאת שלא מעט מהכתבים האמינים ביותר מדווחים על זה בתוך שעות, ובאותו הזמן גם אומרים שלא נוצר אף קשר עם השחקן או המועדון שלו.
בכל מקרה קיץ שכולל את אמבפה, לני יורו, דייויס וארנולד יהיה מטורף.
ארנולד לא יעזוב את ליברפול, אבל אם יגיע לריאל אז הוא יהיה מדהים, הגנתית יש את פדה שיעשה בייביסיטר, התקפית הוא יבשל יותר מפי 2 מכל הקישור שלנו ביחד, עם אמבפה וויני מקדימה יבשל שער כל משחק, ישפיע הרבה יותר מדייויס.
מדובר על מגן שמבשל כמו דה בריינה
לא רוצה אותו. הוא חור בהגנה, אם היה משחק בריאל מדריד היו לפנו לפחות 2 גביעי אלופות פחות. ההתקפה שלנו בסדר גמור, נחכה עוד קצת ונמצא שחקן לאגף ימין שגם יעשה הגנה וגם יעזור בהתקפה. עם כך הכבוד לרגל הימנית של ארנולד (ויש כבוד), צריך יותר מפיצ’ר אחד בשחקן כדורגל בימינו.
לגבי מה ארנולד ירצה, אז אכן הוא שחקן בית, הקפטן לעתיד, אבל מצד שני הוא זכה כבר בהכל עם ליברפול ועכשיו כשקלופ עוזב, סלאח בסוף הקריירה שלו בליברפול, הקבוצה תצטרך למצוא את עצמה מחדש בזמן שהוא נכנס לשנות הפריים שלו. ריאל מדריד לא יעד כזה רע לעבור אליו במצב העניינים הנוכחי.
אישית, מקווה שישאר בליברפול. ננשוך את השפתיים עוד טיפה ואני מאמין שתיפול אופציה טובה בשוק בשנים הקרובות. הקיץ הנוכחי עמוס גם ככה. אם ויקרה ובשנה הבאה הוא יהיה שחקן חופשי אז יהיה על מה לדבר.
אבל אתה מת על שחקני הגנה שהם חורים הגנתיים לא ?
ארנולד שחקן מדהים, הגנתית לא פחות טוב מקרבחאל של השנים האחרונות, התקפית רק ג’וד וויני עולים עליו בסגל שלנו, והוא מגן.
מופתע לראות הודעות כאלה מאנשים שהיו פה כדי לראות את מרסלו.
זה לא באותה רמה. אם מרסלו היה חור, ארנולד הוא בור בהגנה.
מלבד זה אני פשוט לא רואה איך הוא מסתדר בקבוצה הזאת. כל הקבוצה ג’מוסים בגובים 1.85 ומעלה, אתלטיים ומהירים, והוא צפלון ואיטי. הוא פשוט לא רכש מתאים.
הדרך היחידה שבה הוא יוכל איכשהו להשתלב זה לשחק את האינברטד, כשהוא נכנס פנימה למרכז המגרש כדי לנהל משם את המשחק. זה יכול להיות אולי פתרון לבעיית קרוס.
- לא רואה הבדלים תהומיים.
- אתה מדבר כאילו דני הוא ג׳מוס/כאילו המחליף שלו יצטרך לשמור על פדה וקמבינגה… גיוון סגנוני בסגל זה יתרון, לא חיסרון.
דני תמיד היה בעמדת נחיתות בהגנה בגלל הגובה שלו. אני לא רוצה שבסגל הבא יהיו פשרות. שחקנים לא מהירים ולא אתלטיים מבחינתי לא רצויים. לארנולד ספציפית יש גם פלוסים מאוד קיצוניים שגורמים לי לשאול את עצמי אם אני באמת רוצה או לא רוצה אותו, אבל מרגיש לי שאני מתפשר על שחקן עם חסרונות קריטיים.
מניח שיש עוד מקום להתדיין אבל נשמור את הדיון לזמן שדברים יהיו באמת קונקרטיים, כרגע שום דבר לא קונקרטי כשאפילו אין לנו מושג מה השחקן בעצמו רוצה.
אין שחקנים בלי פשרות, כל אחד והטריידאופים שלו… גם לדיוויס יש עוד המון מה להוכיח בשביל להיות בלבל של דני, עם כל חסרונותיו של השני. בהנתן שאתה לא בונה קבוצת track and field זה מצחיק לוותר על המגן התוקף הטוב בעולם כי הוא לא אתלטי מספיק. בלמים מילא.
״קרוס פורש/עוזב בסוף העונה״ = ״אמבפה מגיע בקיץ הבא״ החדש.
אז גם לוקאס ואסקז ונאצ’ו מאריכים חוזה לעונה. קיוויתי שניפרד יפה מנאצ’ו, הוא אחד האהובים עלי בקבוצה אבל היכולת שלו לאחרונה מזעזעת ופוגעת בטעם הטוב. חבל שלא יותר שחקנים חושבים כמו קרוס (תרתי משמע) ופורשים בשיא.
אם נאצ׳ו נשאר,לאלאבה יש חוזה ולפי השמועות מהשבוע אנחנו הולכים להחזיר את רפא מארין לסגל,איך זה מסתדר עם השמועות המאוד חזקות ואמינות שאנחנו מנצחים במירוץ על לני יורו? אנחנו מתכוונים להחזיק 6 בלמים בסגל בעונה הבאה?
לני יורו הוא שחקן לעתיד, בסך הכל בן 18. לא ישנו תוכניות לגביו בגלל שנאצ’ו מאריך חוזה בעוד עונה. אנחנו שנים מחכים שיפול בלם כזה שבמועדון סגורים לגביו, ועכשיו כשנפלה ההזדמנות ויש אחד כזה במועדון יעשו הכל כדי להביא אותו. נאצ’ו לא פקטור.
התוכניות הכלליות הן להחזיר את רפא מארין אבל כלום לא סגור. אנחנו גם לא יודעים איך מיליטאו ואלאבה יחזרו ומה תהיה הרמה שלהם. בקיצור, לני יורו הוא מחשבה לעתיד, נאצ’ו ידחק לקצה הספסל.
בנושא אחר, יש איזה קשר התקפי צפלון מארגנטינה שלא מעט עיתונאים בכירים כבר תקופה ממש מתעקשים שבמועדון משוגעים עליו ורוצים להחתים אותו. לי זה לא עושה הרבה שכל, לא נראה שיש בו משהו כזה מיוחד, הוא משחק בעמדה שאנחנו עמוסים בה, ורוצים לזרוק עליו סכומים של 30-40 מיליון יורו כשאין עוד אף קבוצה שמתעניינת בשחקן. אם זה לא טריק של סוכנים אני באמת שלא מבין מה מצאו בו.
הסטטיסטיקות שלו נראות בסדר אבל הוא מרגיש לי קצת אובר הייפד. אפשר לראות אותן באפליקציית fotmob.
תכניס לפרופורציה- הוא לא חותם בתור מי שיוביל את ההגנה בשנה הבאה. גם לו ברור שהוא בעדיפות 4 ומטה (אחרי רודיגר, מיליטאו ואלאבה). שחקן בית נאמן, השנה באמת בירידה דראסטית ביכולת, אבל אני בטוח שנראה ממנו עוד דברים טובים, וגם אם בסוף בשיקולי עלות תועלת “נפסיד”- אני חושב שהמועדון עושה נכון לאפשר לשחקנים, בטח מהוותיקים, לפרוש במועדון אם זו בחירתם