דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: יגיע בלם?

התחלתי לאהוב את באהים עונה שעברה אבל לדעתי רודריגו רמה מעל, בנוסף ברהים זה מוצר מוגמר ולרודריגו יש עוד עונה להוכיח את עצמו, רודריגו נראה שיהיה שחקן של 12 ו 10 בישולים לפחות ודיאז יותר לכיוון 6 ו 6

עדיין לא מצליח להחליט סופית לגבי הברזילאי, האם זה מה יש או שעדיין יש סיכוי שיעשה קפיצת מדרגה לרמה הכי גבוה, זה שהוא לא משחק קבוע בעמדה הכי טובה שלו לא עוזרת לו, ציפיתי ממנו לקפיצת מדרגה ולהרבה יותר מ 10 שערי ליגה עונה שעברה, אולי העונה…

בראהים שחקן שמאוד מאוד מאוד נהנה מהעובדה שהוא נכנס לדקות אחרונות ומקבל יותר דקות ככל שהיריבה פחות טובה.

אין ספק שהוא שחקן מעולה והרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה (אני עוד זוכר שבזמנו חשבתי שאסנסיו עדיף עליו ושנחלשנו), אבל ההשוואה ליכולת של רודריגו - שחקן שפותח בהרכב באופן די קבוע ומשחק מול כל הגדולות - היא מאוד מאוד מאוד לא הוגנת.

אפשר להוסיף לזה שעצם התכונות והיתרונות שלהם מעניקים לבראהים יתרון כלשהו ביכולת לבלוט דווקא מול קבוצות נחותות יותר.

שורה תחתונה - אני די בטוח שאם שניהם שחקני הרכב לאורך זמן, כולל מול הגדולות - אנחנו מגלים די בקלות שרודריגו שחקן טוב יותר ושזה בכלל לא תחרות.

זו השערה שאין לה ממש ביסוס והסטטיסטיקה שלו מראה שכמעט כל השערים והבישולים הגיעו כשברהים פתח בהרכב. אז להגיד שהוא מנצל מאוד את זה שהיריבה עייפה זה לעשות לו עוול. הוא פשוט חזר כ"סתם שחקן" ולא יהלום מברזיל שהמועדון מטפח. שהוא פירפר את לייפציג, הגולאסו נגד ויאריאל, שער ופארטידאזו בדרבי בליגה (גם המהלך שהוא זרק שני שחקני הגנה על מטר ובעט בסיבוב החוצה)…ברהים יוצר יש מאין.

הוא לא פתח בהרכב באף משחק גדול באמת אז לא יכולנו לבחון אותו ולא חשוב מה היה כושרו לעומת רודריגו.

ברור שאין לה ביסוס, אבל זה קורה לא כי המציאות הוכיחה אחרת אלא כי פשוט אין לנו מספיק דקות של בראהים בתצורה של שחקן הרכב קבוע כדי לבסס את ההנחה שלי.

ההנחה שלי כן מבוססת על מראה עיניים, וזה מאוד מאוד בולט שאת היתרונות שלו וסגנון המשחק שלו בראהים יכול להביא בעיקר מול משחק מאוד מאוד פתוח ומול הגנות פחות איכותיות. אני מאוד אופתע לראות אותו מבצע את אותם הדברים במשחקים גדולים ולאורך 90 דקות.

רודריגו, מנגד, עם כל החסרונות שלו, שחקן הרבה יותר ורסטילי והוא זקוק להרבה פחות מבראהים כדי לייצר ערך. הוא פשוט שחקן טוב יותר. רואים את זה.

דיווח מעניין מאוד שמגיע מחפ״ד,כתב החצר של פלורנטינו.
אין לי ספק שאם אכן יגיע קשר חדש זה לא יהיה מישהו במעמד של סבאיוס,זה יהיה או צעיר מבטיח או קשר להרכב,לא יביאו עוד סותם חורים,בכל מקרה יהיה מעניין לעקוב.

לא עולה לי אופציה מעניינת האמת. מעניין

כבר הודיעו שאין עניין ברודרי,אם יש איזה סיכוי קלוש להביא אותו הייתי הולך עליו בכל הכח,בדיוק מה שחסר לנו.
אני יודע שזה נשמע אובייס כי הוא הקשר הכי טוב בעולם וכל זה אבל הוא באמת בדיוק מה שחסר לנו כרגע,אם קרלו רוצה להמשיך ב 4-3-3.

אני דיי בטוח שיביאו סותם חורים, אבל מעניין. מישהו בפרופיל של ברהים דיאז רק לקישור. ההרכב שלנו סגור, דווח שלא ינסו להביא מחליף לקרוס כי פשוט אין, והקבוצה תצטרך להסתדר עם מה שיש.

מעניין מי זה יהיה. החלון נסגר בשבת ככה שאין הרבה זמן לניחושים ולמומ ארוך. אני לא אתפלא אגב אם יש למועדון מישהו על הכוונת הרבה זמן וחיכו לסוף החלון כדי לפעול. מאוד מוזר שיומיים לסגירת החלון ריאל מדריד מתחילה לחפש שחקן.

הלוואי.

בעיקרון אמור להיות כסף שהוקצה לרכש של יורו מבעוד מועד.
זה די נדיר האומנם, אבל פרז לפעמים מפתיע עם השאלות לסגירת סגל (אסיין, חוסאלו, צ’יצ’ריטו ועוד בטח שאני לא זוכר בשלוף). אבל אולי הוא יפתיע וירכוש איזה רכישת קובאצ’יץ’ כזאת, הלוואי.
אם כבר הדיווחים באמת אמינים, אני מקווה שהוא מכוון לקישור האחורי.
השם הראשון שעולה לי בשלוף בתור מישהו שיכול לבוא בהשאלה זה גורצקה שבאיירן מתים להיפטר ממנו. סתם הימור לא מבוסס שלי.

גורצקה זה עוד ממה שיש לנו רק פחות טוב,אם זו הכוונה אז עדיף שלא,צריך מישהו בסגנון של סבאיוס רק יותר טוב,שיידע לנהל משחק ולהניע כדור,לא עולה לי מישהו לראש.

מה? למה הם מתים להיפטר ממנו?

קומפאני אמר לו שהוא לא מתאים לו לשיטה. תוסיף לזה שכר גבוה ושנתיים מאכזבות שלו.
אני אישית מסכים עם טל, אם הכיוון הוא למקומות האלה לא היה עדיף להשאיר את ניקו או לקדם את אחד מהילדים שלנו בנוער?, מקווה שכולנו נופתע מפרז.

כל הסיפור הזה עוד יותר תמוה ומוזר, כשנזכרים בזה שרק לפני שנה עזב אותנו החלוץ המוביל שלנו וזוכה כדור הזהב המכהן ולמעשה השאיר אותנו בלי חלוצים בכלל - והמועדון לא הטריח את עצמו בכלל להביא מחליף; או שלפני פחות משנה היינו במצב שבו שני הבלמים הבכירים שלנו נפצעו לתקופה ארוכה - והמועדון מיהר לומר שלא יגיע אף-אחד במקומם (ואף עמד במילתו); ופתאום עכשיו, שחקן שנמצא בסוף קצה תחתית ההיררכיה של הקישור היחסית עמוס שלנו (יחסית! ברור שיש עוד פערים), עושה קולות שאולי בטעות הוא הולך לעזוב - ומהר מזדעקים לומר שיביאו עבורו מחליף. רק חסר שידווח שבכירים במועדון אומרים שלא נוכל לפתוח עונה בלי מחליף ראוי לואייחו.

לכן, אני חושב שיש כאן אחת מבין כמה אפשרויות:

• נוצרה הזדמנות להביא שחקן שלא היה קודם
  • בהיעדרו של קרוס בנו במועדון על סבאיוס שיימלא (לפחות חלקית) את התפקיד, ועכשיו שסבאיוס צפוי לעזוב - נשארנו באמת בלי אף שחקן בסגנון
  • המועדון מזהה את הפער שדנו עליו כאן בנוגע לחסרון של מטרונום, והעזיבה של סבאיוס מהווה חותם סופי לצורך
  • שילוב כלשהו של הנ"ל

בכל מקרה, אני מנחש שזה כן יהיה שחקן בקאליבר משמעותי יחסית (אחרת לא היו טורחים בכלל), אבל עדיין די צנוע ביחס לרכישות שהתרגלנו אליהן בשנתיים האחרונות, ולכן תולים את הקנייה בעזיבה של סבאיוס ולא של קרוס.

ההסבר שנפלה אופציה בשוק הגיוני לגמרי, לעומת זאת עם שתי האפשרויות האחרות אני בספק. דבר ראשון יש את מודריץ’ למלא את החלל הזה, וגם אם לא, סבאיוס הוא שחקן שנמצא בקצה הספסל, אני לא חושב שייעדו לו תפקיד משמעותי יותר מסותם חורים לעת הצורך. בנוגע לאפשרות שהוא יהיה המטרונום של הקבוצה, זה לא בדיוק סגנון המשחק שלו, הוא אוהב לדרבל וליצור מצבים. המועדון ידע מראש שהחסרון של קרוס יהיה משמעותי ואנצ’לוטי אמר לא אחת שהקבוצה תצטרך להתרגל לסגנון כדורגל אחר בלעדיו, זה לא שפתאום נפל להם האסימון. דווח כבר מזמן שיעקבו אחרי המרקט כדי למצוא שחקן בפרופיל הזה אבל נכון לעתה אין אף אחד.

לדעתי זה קצת יותר פשוט. במועדון העריכו שהוא לא יקבל הצעה עקב כך שבעבר לא הוגשו הצעות עבורו, ועכשיו כשיש לו הצעה לא יעמדו בדרכו. מעניין באמת מה יעשו. לדעתי זה יהיה או כלום או שחקן מציאה בזול. לא יפתחו את הכיס על הרול של סבאיוס.

זה יותר פשוט מזה לדעתי- לא יישארו מספיק שחקנים בסגל. אי אפשר לחלטר עם שחקן אחר אם אין שחקן אחר.

בכל מקרה לא נראה לי שיש איזה קשר מרגש בשוק. אולי ראביו שעדיין חופשי.

ההסבר היותר הגיוני הוא שזה הנפצה של עיתונאי או שהמועדון מדליף את זה בכלי כוונה מאחור רק כדי להרגיע את קרלו.

WE WANT BARELLA!!!

לא זכורה לי אף ידיעה שלו מהשנתיים האחרונות שהייתה לא מבוססת. אני לא רואה למה שבמועדון יפברקו את זה, לעבוד על קרלו אנצ’לוטי דרך התקשורת נראלי מוגזם מדיי. זה לא שהוא פותח מארקה כדי לבדוק מה חדש בסגל שלו.

כשאני חושב על זה, הידיעה הזאת שמביאים קשר כדי שימלא את החסר עקב עזיבת סבאיוס שוות ערך לידיעה שהמועדון מחפש תחליף ראוי בקישור ההתקפי היצירתי עקב כך שהם לא הצליחו להחתים אותי, טיטי קמרה להצטרף העונה לריאל מדריד.
ההבדל בין מספר הדקות שאני הייתי אמור לשחק בריאל למספר הדקות שסבאיוס אמור לשחק העונה הוא כ 40 דקות בערך.

שיביאו קודם כל בלם אם יש כסף מיותר.