ההבדל הוא שהשנה יש ציפיות מטורפות מהקבוצה, אחרי שלקחנו דאבל והבאנו את אמבפה.
בעונות הקודמות הייתה אווירה של עונות מעבר.
ההבדל הוא שהשנה יש ציפיות מטורפות מהקבוצה, אחרי שלקחנו דאבל והבאנו את אמבפה.
בעונות הקודמות הייתה אווירה של עונות מעבר.
לא בושה להגיד לשחקן ‘לא’ כשזה קורה כמה ימים לסגירת החלון, דני סבאיוס מקצוען, מרוויח יפה, הוא צריך להבין את זה. ריאל מדריד לעתים צריכה פחות ג’נטלמניות למרות שאני מבין את המוטו. ובעונה של 72 משחקים זו לא חרטא שהוא כן יקבל את הדקות שלו כשכולם נפצעים. ניקו פז כבר עזב, מחליף פוטנציאלי למשבצת הקשר האחרון בהיררכיה. לא חושב שהייתי מוכר אותו גם ב-15 מיליון ולא בטוח שלבטיס יש את הכסף הזה. היו כמה פעמים שהוא קיבל הזדמנות ופישל אבל זו הרגשה טובה שיש אותו למקרה חירום, הוא שחקן ספרדי ולמען האמת כמחליף הוא לא רע בכלל. יכול לתת ריצה יפה כמו בינואר 2023. זה די ברור לנו שאם בלם לא הביאו אז גם מחליף לדני אם יעזוב - לא יביאו
לאחר שאנדריי לונין חתם עד 2030 במועדון - מצב החוזים של שחקני ריאל מדריד לפי ריכוז של אתר Transfermarkt כמובן.
השוער האוקראיני הוא השחקן השני שמחזיק בחוזה לעוד שש שנים והראשון היה הילד אנדריק שהוחתם בקיץ. לא פחות מחמישה שחקנים חתומים עד 2029 - קיליאן אמבפה שהצטרף זה עתה, ג’וד בלינגהאם, אדוארדו קמאבינגה ופדה ואלוורדה שהאריכו חוזים וכן ארדה גולר.
מדרגה אחת אחורה, אורליאן טשואמני, רודריגו ואדר מיליטאו, כשצמד הברזילאיים האריכו חוזים אשתקד - מחזיקים בחוזה עד 2028. לגבי ויניסיוס ג’וניור, חלק מקבוצה בת ארבעה שחקנים שחתומים עד 2027 - עלולה להתעורר אולי “בעיה” מצד הכסף הגדול. בקיץ חמישה שחקנים מסיימים חוזה, הקפטן לוקה מודריץ’ וסגנו דני קרבחאל, המחליף לוקאס ואסקס, פרלאן מנדי שלפי הדיווחים סיכם על הארכת חוזה וגם חסוס ואייחו. טיבו קורטואה, אנטוניו רודיגר ודויד אלאבה שחצו את גיל 30 - חתומים עד 2026. ברהים דיאס, דני סבאיוס ופראן גארסיה עד 2027 כמו ויני.
מדברים לא מעט על וירץ לאחרונה. אני מת עליו. כישרון על. השאלה היכן ישחק אצלנו? לא ברור.
מה הבעיה?
קורטואה.
קמאבינגה.
בלינגהאם-צואמני-פדה.
ויני-וירץ-גולר-רודריגו.
אנדריק-אמבפה.
הייתי מוציא את טשואמני ומכניס את ברהים
אחלה של שחקן אבל אני אישית מעדיף שיביאו את קול פאלמר
כצפוי…ושמישהו יספר לו שאפשר להחתים שחקן מחוץ
לחלון אם שחקן שלך גמר את העונה,התירוץ הזה לא תקף הפעם.
יש לנו שני בלמים כשירים וחצי מגן ימני בסגל,על המגן השמאלי אין טעם בכלל לדבר,שוב בונים על ניסים ונפלאות.
קרבחאל היה גם אחד מבין האופציות לשחק כבלם מדי פעם כשצריך, ככה שהנזק כאן כפול.
אבל אל דאגה, עוד מעט אלאבה חוזר, יש לנו עודף שחקנים בהגנה.
אפשר להחתים שחקן חופשי מחוץ לחלון בלי קשר לפציעות.
אי אפשר כבר לגנוב שחקן תחת חוזה מקבוצה אחרת כמו שבארסה עשתה עם ברייטוייט. ביטלו את החוק הזה.
אתם לא מכירים את המועדון שלכם מספיק?
מייק קמאבינגה מגן אגיין. 2024.
המארקה מדווח שריאל תחפש בחלון הקרוב גם מגן וגם בלם.
לראשונה רכש בינואר אחרי כמה שנים טובות, מהסיבות הכי מצערות שיכולות להיות.
כרגע זרקו כמה שמות ראשוניים כמו יורל האטו, לוקבה, ויטור ריס הבריזלאי ואפילו אולי טרנט.
אגב, על יורל האטו דיברתי כאן כבר בקיץ, פוטנציאל עצום לדעתי
קודם כל אני בטוח שהרוב יסכים שזה שינוי מבורך.
עם כל זה, למיטב זכרוני (שנחלש עקב חוסר שימוש כמה שנים טובות) החלון נסגר בסוף ינואר, כשהמחזור האחרון של שלב הבית השוויצרי בצמפיונס הוא ב 29 בינואר. קשה לי לראות הרבה מעברים בין הקבוצות, למעט אולי מהקבוצות שיהיו בתחתית ללא סיכוי להמשיך לשלב הבא, מה שיצמצם בהרבה את המבחר. כך גם בשלב הבית של שני הטורנירים הנוספים. נצטרך הרבה מזל וגם להסכים לשלם מעבר למחירי שוק כדי לקנות שחקן/ים ראוי/ים.
האמת שאני די סקפטי לגבי רכש בינואר. יקשקשו לנו בשכל על פתרונות מתוך הסגל ושמאמינים בשחקנים הקיימים. בסוף נסיים עם פדה כווינגבק וקאמבינגה כבלם.
אני אסנגר על טיטי פה ואגיד שהוא טען שפדה צריך להיות מגן ימני כבר תקופה
אבל לא עכשיו, בימים שלא היה מקבל הרכב קבוע, היה הופך למגן ענק וגם מקבל הרבה יותר דקות, אבל כרגע כשהוא שחקן הרכב קבוע ואחד הקשרים הטובים בעולם לא נותן לו לשחק מגן למרות שיכול להיות המגן הימני הטוב בעולם, נותן לו לשחק רק בקישור ורק במרכז הקישור.
אותו הדבר לדבי קמאבינגה והמגם השמאלי.
אבל האמת לא אתנגד לעלות עם קמאבינגה מגן שמאלי ופדה מגן ימני לכמה משחקים רק לבדוק את התיאוריה שלי
קורטואה
קמאבינגה מיליטאו רודיגר פדה
גולר טשואמני ג’וד
אמבפה ויני רודריגו
לא רע בכלל
עם החלטורה של קרבחאל כמגן שנכנס לקישור ופדה שבורח ימינה, נראה כי בשביל לקבל את פדה כקשר פרופר עדיף שאכן על הנייר הוא ישובץ כמגן ימני… ככה מובטח שהוא ישחק כקשר בפועל.
זה ההוראות הטקטיות של גאון הכדורגל והפילוסוף האיטלקי דון קרלו.