דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: יגיע בלם?

אם רודיגר/מיליטאו מחליפים את קרבאחל בעמדת המגן מי מחליף אותם בעמדת הבלם?
אלאבה אמור לחזור בקרוב? ואייחו שחקן הרכב ואני מקרר את השמפניות…

הרעיון הוא שמיליטאו יהיה בימין ואז צואמני ורודיגר בלמים כשהמחליף הראשון והיחיד הוא ואייחו,גם בתסריט כזה אתה יכול לקרר שמפניות.

צריך להביא את ריקו לואיס

שחקן גדול עם עתיד שיודע לשחק גם בימין וגם בשמאל

ג׳ונתן טה (אין לי מושג איך רושמים את זה בעברית) מלברקוזן מוזכר כמועמד להגיע אלינו בקיץ כשחקן חופשי.
בלם בן 28,גבוה וחזק מאוד אבל אני בספק אם הוא מספיק טוב בשביל ריאל מדריד,ממה שראיתי הוא די כבד,מסורבל עם הכדור,לברקוזן קבוצה שסופגת המון שערים,לא יודע…אולי בתור גיבוי.

לא ראיתי אותו מספיק בעצמי, אבל מצבת הבלמים שלנו במצב כל כך חמור שקשה לי להאמין שצירוף של בלם נבחרת גרמניה הוא לא צעד טוב. אלאבה* שחקן עבר וגם כשהוא כשיר די חרא. רודיגר מעולה ומעל גיל 30, אם כי כמובן בעייתנו האחרונה בהחלט. אנחנו רק נרוויח מגיבוי/תחרות למיליטאו, ואלא אם יש תכנית להסב את טשואמני בקבוע למרכז ההגנה - כל בלם סביר הוא חיזוק.

*מזל שנשארה לו רק עוד שנה בחוזה. מקווה שינסו למכור בקיץ, למרות שמי תיקח את החוזה הענק הזה על שחקן בן 32 אחרי פציעה לא פשוטה.

וואלה לא חושב שהוא יגיע וגם לא חושב שהוא מתאים. בלם קצת איטי וטכניקה די לוקה בחסר.

נראה לי שהמאמן הנוכחי שלו יודע דבר או שניים עליו וברגע שיחליף את קרלו אני סומך עליו שידע להחליט נכון עם כל השיקולים הרלבנטיים

חבל שבקיץ ריאל לא ניסתה להביא את קלפיורי או את דה לייכט

שתי שחקנים מאוד טובים

קצת אוף טופיק כי משעמם.
אני חושב שהמועדון לא עשה מספיק בשביל להשאיר את נאצ’ו בקבוצה. כמו כל עונה שלפני כן, גם העונה הייתה לו הזמדנות להיות בטופ 10 בקבוצה מבחינת דקות משחק ככל הנראה.
יתכן וזה באמת החלטה בלב שלם של נאצ’ו שרצה ללכת להרוויח כסף ועם זה כבר אין לי בעיה, אבל לאור הנסיבות ולאור העובדה שלני יורו לא הגיע ודני פצוע, נאצ’ו היה יכול לתת לקבוצה הזו המון.

לא רק עם נאצ’ו, מבחינתי חוסלו בשנה שעברה בשקט הרוויח את הזכות להשאר עוד עונה עם שכר הרבה יותר הולם ממה שקיבל ב 2023/4, ואולי קצת חוכמה בדיעבד לומר, אבל אני חשבתי שהגעת הצב אינה הכרחית, כי אלטרנטיבה של הישארות חוסלו עם הגעת אנדריק מספיק טובה להתקפה תוך אפשרויות חיזוק ההגנה

ריאל מוצאת פתרונות, וקשה לסרב להחתמה של מישהו כמו אמבפה, ועוד בחינם, אבל מנקודת מבט קרה ותכלסית, היה עדיף להביא איזה קיצוני ימני כמו סאקה מקום קיצוני שמאלי שלישי.

שאלה של פרספקטיבה, עם מענק חתימה בגובה מחיר רכישה, ושכר פומפוזי שבדוק יגרום לשחקנים מוכחים לרצות גם הם

רק שכנראה אין אחד כזה שזמין ומספיק טוב
סאקה כנראה שלא יצא מארסנל, וגם אני לא חושב שככ רוצים אותו בריאל
חוץ ממנו - אתה יכול לחשוב על קיצוני ימני טבעי שמספיק טוב לריאל ובגיל יחסית סביר? (סלאח לדוגמא מבוגר)

אם היה אחד ברמה מספיקה, אני חושב שמזמן כבר היו מנסים להביא אותו, ועדיין מביאים את אמבפה

וכנל לגבי חלוץ טבעי להרכב (וניסוי של אמבפה/ויני בימין)

אוליסה היה בשוק בקיץ, והוא נפלא. אני מנחש שריאל לא היתה מתקשה במיוחד לשכנע אותו להגיע אליה ולא לבאיירן. הייתי מזכיר גם את סאביניו, אבל זה כסף שעובר בסיטי גרופ מכיס לכיס אז קשה לי להאמין שהיתה דרך לקחת להם אותו.

לגבי חלוץ, אחרי שהבאתם את אנדריק יהיה מוזר להביא מישהו על הספוט שלו לטווח ארוך, אבל הגיוני מישהו בסגנון של חוסלו שייתן שנה שנתיים עד שהילד יתבשל.

אוליסה אחלה שחקן, אבל כנראה ש:

1. מבחינת ריאל הוא היה קצת הימור ולא מוכח
  2. בעיניי ההנהלה של ריאל רודריגו >>אוליסה (שאני בכלל לא בטוח לגבי זה, כשרודריגו בימין)

אני הייתי מאוד מרוצה אם בריאל היו מביאים חלוץ 9 קלאסי ואפילו מבוגר שיתן שנה שנתיים, אחד כזה שיעשה את העבודה כמו חוסלו ולא בהכרח חייב להיות מהטופ.
בנוגע ללא להביא אחד על המשבצת של אנדריק - אם האלאנד לדוגמא היה זמין יש ספק בכלל שריאל היתה מנסה לעשות עליו מהלך? הכל תלוי במי זמין ומי לא

מחזק את הטענה שעלתה פה בעבר (נראה לי) וגם אני מחזיק בה.
ריאל לא רוכשת עמדות, היא רוכשת שחקנים.
עד רכישת אמבפה (כי היא עדיין לא הוכיחה עצמה), ריאל מביאה רק שחקנים בפרופיל שמתאים לערכים ולמרקם שהם בונים במועדון, כמובן שלא יתעלמו לחלוטין מהעמדה, אבל החלוקה היא גסה יותר (שחקן התקפה, שחקן הגנה, שחקן קישור) העיקר שמתאים לאופי שריאל מנסה לבנות.
לדעתי זו מחשבה נכונה, לייצר כימייה והתאמה לפני שמסדרים נקדות על לוח לפי עמדות נטו.

מה קורה פה ? סאקה ואוליסה במקום אמבפה ? מה נסגר אתכם ?
סאקה ואוליסה לא יותר טובים מרודריגו בימין, וזה קיליאן מאדרפאקינג אמבפה !

שחקן ההתקפה הטוב בעולם שווה יותר מרביעיית הגנה חדשה פלוס קיצוני ימני טוב כמו סאקה.

קודם מחתימים את הצב ואז מסתדרים עם מה שיש.

אני לא מסכים לגבי נאצ’ו אלא כן לגבי חוסלו. נאצ’ו - וידוע שאני מאוהביו הגדולים ביותר - כמעט כמו אשתו (סתם) - הניף את גביע אירופה כשהוא משחק בגמר וכמעט בכל המשחקים הגדולים, שוב חוצה את 40 המשחקים ועושה “קאמבק”. זה הסוף הכי יפה שיש עבור ילד שעלה מקסטיליה. מניח שכן חשבו במועדון על שדרוג בשכר. מה גם שדויד אלאבה היה פצוע ואדר מיליטאו רק החל לחזור מפציעה. לפעמים להיות במועדון כל כך עצום עם כל הלחצים - היה לו קשה והוא הרגיש צורך בשינוי אווירה. חוסלו זה משהו אחר כי הוא חווה רק עונה אחת כזו בטופ של הטופ, אין לו “מספיק ריאל מדריד” בחיים. הוא בעצמו אמר “הלוואי והייתי מגיע לכאן בגיל 25 ועושה חמש-שש עונות”.

דני קרבחאל עדיין לא החמיץ משחק אחד שלנו וזה כבר מרגיש שהוא חסר, נאצ’ו וחוסלו מאוד חסרים. הווינרים, הספרדיים, המנהיגים השקטים-לא שקטים. זה חבל כל כך.

זו בושה נוראית שרק אגב בגלל שבמועדון גילו את אמריקה - דויד אלאבה לא יכול לחזור להיות מה שהיה - חושבים על חיזוק. וחושבים לא עושים, זה לא בטוח. לא בגלל הפציעה של דני קרבחאל ולא בגלל השמיכה הקצרה בין-כה. במועדון זרקו לפח את העונה הזו

לזרוק את העונה זו לא הדרך של המועדון להילחם על כל תואר. לא זכור לי שהיינו במצב דומה בשנים האחרונות לקראת ינואר ולכן שש השנים האחרונות אינן באמת מייצגות

אני קורא כאן את כל הנבואות זעם על אמבפה ופשוט נדהם. אנשים כותבים שהוא כבר לא יחזור למה שהיה, שהוא איבד את הטאץ׳ והטכניקה ושהוא גם איבד מהקילריות. חבר׳ה, הבנאדם עוד לא חגג 26 ולא עבר פציעה משנת קריירה לאחרונה. הוא אפילו לא הגיע לשנות השיא שלו.

חושבים שהיה צריך להביא קיצוניים ימניים טובים עד טובים מאוד (מחליף את רודריגו בסאקה בלי למצמץ) על פאקינג אמבפה שהוא טופ שלוש שחקני ההתקפה בעולם ויכול מאוד להיות שהוא הכי טוב.

אני גם לא טומן את הראש בחול. לאמבפה עד עכשיו לא הייתה עונה טובה וגם המשחקים הטובים שהיו לא הם לא באמת טובים ברמה שלו. משחק טוב של אמפה זה דומיננטיות מוחלטת על המשחק עם צמד ואולי בישול וכל פעם פחד של היריבה שהוא עם הכדור. המשחקים הכי טובים שלו העונה (ולא היו הרבה) אלו משחקים סבירים ברמה שלו ומשחקים טובים לרמה של רודריגו.

עכשיו אנחנו צריכים לחשוב למה זה?. ראשית אמבפה הגיע רק לו מזמן למועדון ולא הייתה לו הכנה טובה ואמיתי עקב היורו והוא עוד לא הספיק להתחבר עם השחקנים ובעיקר ביחסים על המגרש עם ויניסיוס כדי לראות מי האלפא. (להזכירכם, מודריץ׳ אחד הקשרים הגדולים בהיסטוריה נחשב בחצי שנה הראשונה שלו בריאל לרכש הכי גרוע בהיסטוריה של המועדון). תנו לו טיפה זמן.

שנית, כל פעם שאמבפה מקבל כדור הוא מוקף בארבעה שחקנים מבלי שיש מישהו לידו וימשוך שחקנים או יהווה אופציית מסירה, במיוחד קרוב לרחבה (ויניסיוס בקושי נכנס לרחבה בלי כדור ותקוע באגף וגם רודריגו לא עושה הרבה תנועה לרחבה בלי כדור וכמה אפשר לצפות מג׳וד שירוץ לנו מרחבה לרחבה). במקום אנצ׳לוטי הייתי מחליף בין העמדות של ויניסיוס ואמבפה. אמבפה מצטיין בתנועה מהאגף עם כדור ובלי כדור לתוך הרחבה והכי טוב בעולם כך ואז גם ויניסיוס יהיה ברחבה והאמת שכל פעם שוינסיוס שיחק בתור חלוץ הוא היה מצוין.

שלישית, כל הקבוצה העונה (מלבד פדה) גרועים ולא עוזרים לו והייתי מצפה גם להרבה יותר מג׳וד. ברגע שהקבוצה תרוץ יותר זמן וכולם ישתפרו אז אתם תראו גם עלייה בתפוקה שלו כי הוא יקבל יותר כדורים במקומות שלו

רביעית. מאמן!!!