דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: טרנט על סף חתימה

זה שחקנים שנרכשו צעירים, כולם היום עולים הרבה יותר מ 60 מיליון יורו.

60 מיליון זה הממוצע היום על שחקנים בשלים ששווים מקום בסגל של קבוצת טופ.

כנראה רוצים שחקן בשיא הקריירה עם ניסיון שישתלב מיד, על זה צריך לשלם יותר, לני יורו היה החתמה שיש בה הימור גדול וגם יונייטד נכנסה למירוץ ואם ריאל הייתה מתעקשת להיכנס למלחמה עליו המחיר היה עולה ולכן ויתרה, זובימנדי זה לא הימור, זה מוצר מוגמר שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו, הוא שווה היום 60 מיליון יורו.
הוא לא שחקן סוג ב’, הוא שחקן ברמה גבוה אבל הפכתם אותו לשחקן ברמה של הרכב קבוע בריאל ולדעתי המצב לא כך.

הוא עדיף על סבאיוס בכלל?
ואם הוא מגיע להרכב וגם טרנט מגיע להרכב, איפה ישחק פדה?

בקישור איפה שהוא אמור לשחק, הקישור יורכב מזובאמנדי ואלוורדה ובילינגהאם.

זהו, בדיוק שלא. אם תחזור כמה הודעות למעלה אתה תראה את ההודעה הבאה:

או את ההודעה הבאה:

הוא שחקן בינוני אבל מנהל משחק טוב. הוא פשוט יודע להרים את הראש ולהזיז נכון את הכדור, מה שחסר לנו העונה. ולכן למרות שבמכלול הוא שחקן בינוני, הוא יהיה חיוני לקבוצה ואיתו הקבוצה לא תלך ראש בקיר כמו שהיא נוטה לעשות העונה. אפילו סבאיוס שמנהל משחק סביר, אפילו לא טוב, הצליח להשפיע בצורה לא פרופורציונאלית בעליל על המשחק שלנו, ולאחר שנפצע חזרו הבעיות. ריאל מדריד חייבת שחקן בסגנון. בגלל זה מוכנים לשבור את החוקים ולשלם סכום גדול על שחקן בגיל מתקדם יחסית.

בקיץ האחרון פורסם שבריאל מדריד יבדקו העונה אם ניתן יהיה לשחק בלי מחליף לקרוס ולהסתדר עם הסגל הקיים, וכנראה שההופעות שלנו העונה והבעיות במשחק שלנו שכנעו אותם לחפש מחליף בכל מחיר ובכל גיל.

האם ניתן להסתדר גם בלי שחקן מהסוג הזה בעזרת מאמן טקטי שילמד את השחקנים תבניות מסודרות? כמובן שאפשר, הבעיה שכאשר יצליחו לסגור אותם, לא יהיו להם פתרונות. אנחנו גם לא מחזיקים במאמן מהסגנון הזה, והמאמן המועמד להגיע אלינו מסתמך המון על המטרונום שלו בלברקוזן.

לדעתי, זו הסיבה שבריאל מדריד יהיו מוכנים להתגמש בחוקים הפעם. בשלהי עונות הבייל וההזאר לא הביאו חיזוק להתקפה, כמו גם הבעיות במרכז ההגנה בשנים האחרונות לא גרמו להם להביא בלם כי לא היה מישהו מושלם בשוק במחיר הנכון. רק לשים בפרופורציות כמה זה חשוב עבורם השחקן הזה.

אגב, בשעות האחרונות פורסם שטרנט אלכסנדר ארנולד מגיע בחינם, ובזה אנחנו מתעסקים, האם זובימנדי הוא יארמנדי לעניים או זובימנדי הוא רק בינוני אבל זה המזל הרע שלנו. בינתיים הגדולות של אנגליה גם רוצות אותו. בלתי נסבלים אנחנו.

הלוואי,על פניו בדיוק השחקן שאנחנו צריכים,לא ראיתי אותו הרבה אבל כל הגדולות של אירופה אחריו אני מאמין לא סתם.

תגידו רגע, אפרופו קשרים אחוריים - מישהו פה ראה את טונאלי משחק אחרי שחזר מההשעיה?
זאת סתם תהייה שלי כי זכרתי שיש לו פוטנציאל להיות קשר אחורי מהסרטים אבל לא באמת עקבתי אחרי מה הוא עושה בניוקאסל…

יש משחקים שהוא נראה טופ עולמי, ויש משחקים פחות טובים, סך הכל טוב מאוד, בתקופה האחרונה אפילו מצויין, זה שחקן שאני ארצה שיגיע ולא זובימנדי.

מסכים איתך לגמרי, פשוט לא ראיתי אותו מספיק
מעניין למה הוא לא אופציה בכלל, לפחות ממה ששומעים בתקשורת

זה שחקן שלא ידרוך פה בחיים בגלל התדמית והאופי הבעייתיים שלו.

אישית מעדיף אותו בהרבה שחקנים עם אופי לא בעייתי שמקושרים אלינו.

ארנולד, הויסן וזובימנדי זה חתיכת קיץ עבורכם.

הייתי אומר שזובימנדי מייתר טיפה את הרכש הקודם של טשואמני וקמאבינגה, אבל כשאני רואה את כמות המשחקים פר עונה(ואתם עוד תשחקו עוד טורניר בקיץ), אז כנראה יש מקום לעוד שחקנים איכותיים.

בכל מקרה, יש לו הצעה די רצינית מארסנל כבר מינואר.
לא בטוח מה יהיה איתו.

אם הוא מעדיף את ארסנל על פנינו אז שיבושם לו. אני מאוד לא מוטרד מהרכש הזה. אם הוא מגיע אז מצוין וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים, ואם לא אז הכל בסדר, נסתדר עוד עונה או שניים בלי מטרונום כמו שהסתדרנו בלי חלוצים או בלמים ובסוף יפול מישהו נכון בשוק.

טונאלי טוב אבל לא וורלד קלאס עד כמה שזכור לי. הוא לא שיפור על טשואמני בשום אופן. העונה לא כל כך ראיתי כדורגל אבל עוד ממילאן חשבתי שהוא לא משהו. ניוקאסל עושים פרויקט מדהים שבו הם קונים שחקנים שקצת יותר טובים מהרמה שלהם ומנסים לפתח אותם, כמו שעשו איתו או עם איסאק בין היתר. הם בונים קבוצה לפי הספר. לניוקאסל כרגע זה מעולה, לריאל מדריד לא.

והעולם שותק

יש “דיבור” כזה סביב סובימנדי שהוא סובל
מ- “Home Sickness” והוא מאוד לא רוצה לעזוב את ספרד. הרי הוא יכל כבר בקיץ האחרון לעבור לפריימרליג.
זה קצת כמו שהיה בזמנו סביב חסוס נאבאס של סביליה (שבסוף כן ניסה את המעבר לסיטי ואחר כך תיאר שזה גרם לו ללחץ וחרדות).

זובימנדי על פניו החתמה טובה. אי אפשר להחזיק סגל מלא בסטארים, גם אם הוא לא חצי מטשואמני- במידה והוא מביא תשוקה ועבודה קשה של החתמה “אפורה”, אפילו אם יעלה 60 מיליון יורו, הרווחנו. כרגע יש לנו הרכב שמורכב בעיקר מעצלנים, ומבין אלא שרצים רובם לא אתלטים או אינטלגנטיים א-לה בוסקטס שלא צריכים ספרינט כדי לסגור מסירה. על אותו המשקל, גם הויסן יהיה החתמה טובה כי מעבר לפוטנציאל ולצורך, אין כאן שחקן שמגיע במעמד כוכב.

בנוגע לטרנט, הוא יכול להיות אדיר אצלנו: הוא מביא הרבה מהיתרונות המרסלו-יים והוא מאוד-מאוד מתאים למארג הנוכחי כשקו ימין מת לגמרי וקו שמאל עמוס בכל טוב.
אנחנו נקבל הרבה מאוד כח אש התקפי בצד החלש שלנו מה שיוריד מהעומס על הכוכבים בהתקפה ו\או ישאיר שחקן מסוכן מאוד לבד, וזה ייתן לנו בוסט למצבים הנייחים שכרגע על גבול חסרי התועלת.

עוד דבר שהוא יחזיר זה הבישולים של קרוס ש"אבדו"- לא מדברים על זה כמו התרומה לשטף המשחק אבל קרוס היה כמעט תמיד מלך הבישולים אחרי כריסטיאנו ובניגוד לרונאלדו- היה מאוד מגוון מבחינת ספקטרום הבישולים שיכל לספק. בדומה לגרמני, טרנט שווה 10-25 בישולים כל עונה.

השאלה הגדולה היא כמה הזריקות בהגנה תכופות וכמה זה גרוע ביחס ללוקאס ונגיד מרסלו לפני כן. בהנחה שהוא לא נופל מלוקאס הגנתית (וזה באמת לא קשה)- הרווחנו בענק באחת העמדות הכי בעייתיות בכדורגל.

חסוס נאבאס גם לא היה מסוגל להיות בנבחרת בגלל הבעיה הזאת, הוא הלך לטיפולים בשביל להתגבר על זה. המעבר שלו לסיטי אם אני לא טועה היה רק אחריי הנבחרת.

חייב לומר שככל שזה מתקרב אני פחות מתלהב מטרנט כי אני חושש שנספוג גולים על ימין ועל שמאל כמו לוקאס ואסקס והוא באמת גרוע בהגנה ולא ממש מעוניין לעשות הגנה. אם זה היה בינואר אז אחלה, אם זה מגיע בקיץ אמנם בחינם זה אחרת. כמובן שלא ראיתי את כל המשחקים של ליברפול שזה כן מגניב להביא מהם שחקן בחינם, במלואם, והוא בהחלט התקפית טוב ברמה של קשר, השאלה אם זה לא רלוונטי שלריאל מדריד למעשה אין משחק אווירי חוץ מג’וד בלינגהאם (למעט מצבים נייחים שזה כמובן פלוס ואז יש את אנטוניו רודיגר או אורליאן טשואמני). כמה גולים קיליאן אמבפה כבש בנגיחה בקריירה בכלל לא רק אצלינו?

אני חושב שטוני קרוס מוסר לוויניסיוס ג’וניור מול באיירן מינכן בחצי הגמר וגם מסמן לו ארבע עונות קודם לכן לנוע לעומק בקלאסיקו - זו “אגדה אורבונית”. כלומר הרבה מאוד בישולים שלו היו בנייחים ולא במשחק שוטף.

רק אני רואה אגב בתסריט האופטימי כביכול שהבלם הצעיר מבורנמות’ מגיע עם רזומה של הופעה בנבחרת ספרד - ואז ראול אסנסיו הולך לאשפתות? אני חושב שאם משווים בין השניים, אמנם הויסן צעיר יותר - אסנסיו לא הוכיח את עצמו אמנם לפרק זמן ארוך אבל הלחץ של ריאל מדריד הוא קצת אחר. ברור לי את מי אני רוצה מעל

ראיתי ציטוט של רומאנו(פבריציו), שריאל אמרו לטרנט מ-day one שאם הוא רוצה להצטרף זה בתנאים שלהם והוא הסכים מיידית.

נראה שזה סגור ונעול כבר המון זמן, כמו שהרבה אוהדי ליברפול חשו.

כבר כתבתי כאן בעבר, הבעיה היחידה שיש לי עם טרנט שעוזב את ליברפול זה שאני מקבל אותו כאוהד ריאל, יבשל המון שערים אבל אני כבר לא סובל אותו, אם אתה חושב שהוא עולה על לוקאס הגנתית אתה טועה בגדול, לואסקז באמת איכפת, מנסה, נותן 100% ומשתדל וזה לא מספיק הגנתית, ארנולד פשוט זורק זין, לא מגיע לפדה להיות בייביסיטר כל הקריירה
אם צריך להמר אז הוא מגיע ואחרי שנתיים חותם בצ’לסי, בליברפול אוהבים אותו, מעריצים אותו ומוותרים לו המון כי הוא סקאוזר שעלה מהנוער, בריאל לא ירחמו עליו.

כרגיל ידידי היקר, חסכת לי תגובה :+1:

ליברפול ניסו להציע לו חידוש או שסתם ויתרו עליו אפילו בלי לנסות?