דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: קרראס שב הביתה; ניקו פס ושטילר על הכוונת

ראיתי את השער שלו נגד בוקה, אבל האם הוא כזה טוב?

שאלה ל @EHUD

ריאל רצתה אותו לפני יותר משנה, דווח שהיה פיצוץ עם הסוכנים שלו ומאז ריאל ירדה ממנו. לפני כחודש חודשיים התחילו לזרום דיווחים בעיקר מארגנטינה שהוא חולם להגיע לריאל. נראה כמו ניסיון מצידם לחדש את הקשר.

לדעתי ה’שיטה’ של אנצ’לוטי היא מה שהורג אותו. הוא לא שחקן כמו ויניסיוס שיוצר הרבה מכלום או יכול להתמודד עם 3 שחקנים מולו. הוא צריך תבניות ותפקיד ברור, ויש מצב שהוא יפרח.

השחקן היחיד בעולם שמתאים לשיטה של קרלו הוא ויני.

Having said that,
אני אשמח למכור אותו ולהביא בכסף הזה חלוץ 9 ומטרונום.

כיום, הכישרון הכי גדול שיש לכדורגל הארגנטינאי להציע בפער.

יותר טוב מאצ’ברי, יותר טוב ממה שהיו חוליאן ואנזו בגיל שלו.
הילד פאקינג בן 17.

ריאל חשבו שיבואו לעשות מחטף, הגיעו לבואנוס איירס בדצמבר האחרון שהילד היה עדיין בן 16 וחשבו לעשות העברה חופשית עם עמלות יפות למשפחה ולסוכן.
תוך כדי שהסוכן מדבר עם ריאל הוא סידר לפרנקו חוזה חדש בריבר עד 2027 עם סכום יציאה הכי גבוה בכדורגל הארגנטינאי כיום של 45 מיליון דולר, שזה כלןם כי אם הוא היה ברזילאי או אנגלי המחיר היה כפול.

בריאל התעצבנו ופיצצו את המשא ומתן

מה התפקיד שלו על המגרש ? את מי הוא מזכיר.

הוא משחק בעיקר באגף ימין אבל משחק לפעמים אצלנו גם כ-10 מתחת ל-2 חלוצים.
אחלה דריבל, ראיית משחק, בעיטה חזקה, תנועה קלאסית ברגל שמאל פנימה.

אני שמעתי השוואות כבר לדי מריה, הוא יותר כוחני מדי מריה והבעיטות שלו יותר חזקות, אנחליטו היה יותר וירטואוז לטעמי אבל שוב אנחנו מדברים על ילד בן 17.

אני אשווה אותו ל-2 שחקנים שגם משחקים באגף ימין, אחד גם ארגנטינאי, אחד גם בן 17..מכנה משותף היריבה שלך מקטאלוניה :wink:

הוא בעיקר יותר אינטליגנטי ממנו. מבין את המשחק מהר הרבה יותר. הוא מסוג השחקנים שחושב מה הוא עושה עם הכדור לפני שהוא מגיע אליו. בן 17 אבל נראה בוגר הרבה יותר.

אפשר להגיד מזל טוב ובהצלחה.

מבחינתי אלונסו וטרנט כבר סגורים מזמן. עכשיו רק צריך לראות מי הבאים בתור.

קרראס, הויסן, וקשר שעדיין לא יודעים מי הוא על הפרק. בצד העוזבים אני דיי בטוח שרודריגו לא ישאר איתנו בעונה הבאה. אם רודריגו עוזב נראה מי יגיע במקומו. חוץ ממנו כמעט בוודאות שואסקז ומודריץ’ סיימו אצלנו, ויש תוכנית גם לגרום לאלאבה לעזוב למרות שזה יהיה קשה.

ברקע יש קשרים גם עם מסטנטואונו וסאליבה, אבל זה כנראה לא לקיץ הזה בכל מקרה.

האמת? מרגש.
אחד השחקנים שהכי אהבתי אי פעם והאמת שכשעוד היה שחקן רציתי לראות אותו מאמן.
ימים יגידו איך יהיה ומה ישיג אבל בקיץ הזה מזה שנים אני אחכה לראות משהו חדש ולא מוכר, יהיה מעניין זה בטוח.

לדעתי זאת אחת העמדות החשובות ביותר. יעשה טוב גם לבלינגהאם. הלוואי והיה אפשר להביא את ויטיניה. קשר מדהים.

בנוגע לחלק הקדמי, ריאל מדריד צריכה חלוץ. שחקן חזק שיהיה כתובת לכדורי גובה ויוכל לשחק עם הגב לשער. הייתי הולך על גיוקרש.

מה שבעיקר בעיקר חשוב (מהצד שלנו האוהדים, אבל יותר מצד התקשורת המדרידאית ובעיקר - מצד ההנהלה), זה לתת לצ’אבי אלונסו את השקט ואת הזמן לבנות ולהוציא לפועל את מה שהוא מתכנן לעשות, ולא לפתח ולהגביה ציפיות לא ריאליות שנראה שינויים מהותיים מ-day one. לבנות משהו אמיתי ועם יסודות חזקים לוקח זמן, וגם כמעט תמיד דורש תקופה מסויימת של ניסוי וטעייה וגם הסתגלות. נכון שחלק מהציפייה ממאמן בריאל מדריד זה שיידע להתמודד עם הלחץ והציפיות - דברים שלאלונסו עוד לא באמת יצא להתמודד עד עכשיו - אבל לטובת המועדון כולו, עדיף לתת לו כניסה רכה מהבחינה הזאת.

כאן בפורום נוהגים להסתכל לרוב על החסרונות של מינוי של כוכב עבר ואגדת מועדון כמאמן הקבוצה, אבל זה דווקא אחד היתרונות המרכזיים של מינוי כזה (מלבד המובן מאליו - פיגורה שהשחקנים מעריכים ומעריצים, ולכן יותר קשובים לו). הסבלנות של כל הסביבה (הנהלה, אוהדים, תקשורת) כלפי אגדת מועדון, גדולה יותר מזו של מאמן “מבחוץ”, וזה חשוב מאוד - במיוחד עם מאמן צעיר וחדש, עם רעיונות חדשניים יחסית.

זה גם מעולה שאנחנו סוגרים מוקדם כל-כך את המינוי הזה - זה נותן מספיק זמן לאלונסו לעשות את שיעורי הבית שהוא צריך ולבנות לעצמו את התוכנית המתאימה לקבוצה - בהתאם לסגל השחקנים, השינויים האפשריים (כל חלון ההעברות עוד לפנינו), המגבלות, והסגנון והטעם האישיים של אלונסו עצמו. בדומה למה שפליק עשה בברצלונה רק לפני שנה.

אני חושב שזאת פעם ראשונה השנה שריאל מדריד מצליחה לגרום לי באמת להתרגש.

יש דווקא אחלה אופציות לקשרים בשוק. קשרים מהסוג מהסוג שאנחנו צריכים, שיודעים לעשות כמה דברים. זובימנדי שכבר הוזכר פה המון הוא אופציה אחת.

אם יש כסף? ברונו גימראייש ימכר הקיץ מניוקאסל למרבה במחיר. זאת הולכת להיות העברה שכנראה תתקרב לסכום התלת ספרתי.

אין הרבה כסף? אדרסון של אטלנטה. בדיוק בנקודה בקריירה שהגיע הזמן שלו לקפוץ מדרג ב לדרג א ולדעתי ברגע שהוא יגיע למועדון גדול הוא יוכיח שהוא וורלד קלאס.

יש איזה דיבור על קשר אנגלי מקריסטל פאלאס.
די בטוח שגם השם של ריאל הוזכר. מאוד מתאים למדיניות של ריאל בשנים האחרונות.

האמת היא שזה אירוע מרגש בקנה מידה היסטורי!

מוריניו היה המאמן הדומיננטי המוצלח היחיד בריאל מדריד כפי שאני הכרתי אותה והיתה לו מנטליות מאוד לא ריאל-מדרידית. אלונסו נמצא בפוזיציה מיוחדת להגיע למעמד חסר תקדים - להיות הפרגי, או לפחות הפפ של ריאל.

זה לא אומר שהוא יצליח כמובן, אבל למאמנים אחרים לא היתה סיכוי להיכנס למשבצת הזאת ואנא אל תזכירו את זידאן ודומיו - זה לא מספר התארים אלא הדומיננטיות של האיש מאחורי הקוים.

האם יש סיכוי שהגלאקטיקו האמיתי של המועדון יהיה המאמן?

הרומנטיקן שבי מקווה שכן, אפילו שמדובר במועדון היריב. מגיע לנו יריבות עם קלאס בליגה!

חלום שמתגשם. אלונסו שוב בלבן.

הייתי במשחק האחרון שלו בברנבאו (ברבע גמר כשהוא שיחק בבאיירן). בסוף המשחק כל האצטדיון עשו לו סטנדינג אוביישן. סיפור אהבה בינו לבין המועדון.
הבונוס מבחינת המועדון, שבניגוד לזידאן אלונסו הוא ספרדי.

מקווה שיקבל אשראי להנחיל תכנית משחק, ושהוא לא בא על תקן ״זה ההרכב - תסתדר״.

אחלה אלונסו, תצליח עם כדורגל טוב - הלוואי.

אצלנו משנה רק דבר אחד. ת-א-ר-י-ם. מצדי שיאמץ טקטיקה חדשנית של 15 מאחורי כדור.

איזה כיף לפתוח את היום עם הידיעה הזאת, ריגוש יותר גדול משחקן רכש.

בשיא הרצינות אני חושב שלמרות החורים שיש בסגל (יש אמנם מעט חורים אבל הם מאוד רחבים), גם אם תאורטית הוא מקבל את הסגל as is כמו שסיים את העונה - הוא יחולל שינוי מהותי שיורגש כבר מהצעדים הראשונים, רק מלתת תכנית משחק הכי פשוטה שקצת תזיז את השחקנים ותגרום להם לעשות בילד אפ מחושב, עם תכלית ולא אחד מאולתר - רק מהבייסיק של הבייסיק שהוא ייתן אנחנו נראה קבוצה אחרת. וזה עוד בלי לחשוב על כל מיני שימושים חדשים שהוא יכול לעשות בשחקנים קיימים בסגל.

שוב - אני חושב שיש המון חוסרים בסגל שיכולים בעיקר לעזור לכוכבים שלנו לממש את הפוטנציאל שלהם בכל ערב ועדיין ההחתמה של אלונסו היא גדולה יותר בעיניי מכל שחקן שנחתים בקיץ.

האמת אני מאוכזב, פיתחתי צפיות כנראה לא מחוברות למציאות שקלופ מגיע.
אלונסו טוב אבל כשאתה מקווה לקלופ זה קצת אכזבה.

מקווה שיצליח ללמד את ויני לעשות תנועת עומק אלכסונית.

יהיה יותר קל ללמד ילד בן 4 טריגונומטריה