דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: קרראס שב הביתה; ניקו פס ושטילר על הכוונת

אל תעליב את הרוסים.

אין לי ספק שהוא יצליח לייצר שיטה ודרך , הצלחתה תלוי בשלושה גורמים, ג׳וד, ויני ואמבפה, רק בהם.
אם הם ימשיכו להתנהג כמו פרימדונות העבר בריאל ולשחק עם רבאק רק במשחקים חשובים, לא לעשות לחץ ולרוץ כמו שוער בליגה א זה לא ישנה שום שיטה ושום דרך.
אפשר להכיל במערך של 11 בדיוק שחקן אחד כזה שחופשי מכל מטלה וכל טקטיקה, לא שלושה.

הם יודעים גם שהם בלתי ניתנים לספסול, והם ימשיכו לספק מספרים נהדרים בכל תרחיש לכן עוד יותר קשה לגעת בהם.

אפשר להוריד אותו מהרשימות שלכם, אם היה בכלל.

כמו שאמרתי אז, אני רגוע אם נשיג אותו ואני רגוע גם אם לא. מצד אחד היכולת שלו לשלוט במשחק ולהשליט קצב היא באמת מה שחסר לנו, אבל מצד שני מדובר במכלול שהוא דיי בינוני, והוא חורג ממדיניות הרכש שלנו. רכישה שלו משמעותה כשיהיה באמת שחקן שנרצה העמדה כבר תהיה תפוסה. מתישהו יהיה חייב ליפול בשוק מה שאנחנו צריכים באמת.

אלונסו יעשה מגולר וורלד קלאס. אתם תראו. עזבו אתכם שדות זרים. התקרה של גולר הרבה יותר למעלה.

רואה אותו כיותר טוב מאיסקו/חמאס/אודגור?
אני חושב שזאת ההשוואה הכי סבירה שלו, ומאוד בספק שהוא יכול להיות שחקן משמעותי בריאל.

“שיחתך חשובה לנו”

איזה שחקנים לדעתכם הוא יבקש?

זובימנדי וג’ונתן תה לפחות מה שידוע בינתיים. חוץ מזה אני יכול לדמיין שהוא היה רוצה חלוץ 9 טופ.

אז גם אלונסו לא דופק על שולחנות?

לדעתי קשה לקחת ברצינות ידיעות כאלה. צריך לשפוט לפי מה שרואים בשטח

זה תלוי כמה ההנהלה של ריאל מרגישים מושפלים מהעונה הזאת. רק ככה הם משחררים כוח למאמן.

בשטח זובימנדי שהוא מאוד רצה הולך לארסנל.

אני אישית מאמין לידיעות מרלבו. והאמת שזה לא ידיעה כל כך מוזרה, אולי אפילו דיי מיותרת בהתשחב בכך שלא באמת ציפינו למשהו אחר.

רק לא וירץ, בבקשה רק לא וירץ.

חשבתי על זה. וירץ הוא יותר 10 מתחת לחלוץ כזה, סטייל חאמס. הוא בכלל סגור בבאיירן לפי השמועות.

ווירץ משחק על המשבצת של בלינגהאם וגולר. אם כבר, כדאי לכם שיחתום- זה ייצור בעיה א-לה חאמס.

אני אמנם לא כזה עף על זובימנדי, אבל בכל זאת לאור הסיכום שלו בארסנל ניסיתי לחשוב על האופציות האחרות שיש לנו בשוק והמצב דליל בהרבה משחשבתי.
או שהאופציות הן די בינונית כמו אדרסון מאטאלנטה או שחקנים untouchable כמו ז’ואאו נבש או רודרי (אפילו ויטיניה).

יש לדעתי כמה יהלומים צעירים בשוק אבל אני מתקשה להאמין שפלורנטינו ישפוך עליהם מה שמבקשים (סמואלה ריצ’י מטורינו או הוגו לארסון מפרנקפורט - שם על שני אלה את הצ’יפים שלי מוזמנים לצלם את זה)

יש הרבה טררם עכשיו על חידוש החוזה של ויניסיוס והעזיבה המסתמנת של רודריגו.

https://x.com/Carpio_Marca

לבחור הזה יש אמינות?

לא. ממארקה אפשר לקחת ברצינות רק את חפד וגם מה שהוא אומר לקחת בעירבון מוגבל.

אם יש לנו מצב לנצח את באיירן בקרב על שחקן זה עכשיו כשאלונסו מחובר לוירץ כל כך. הייתי רוצה לראות אותו אבל זה חבילה של כסף, ואני כבר לא יודע על מה המועדון מוכן לשים סכומים כאלה.

גם טוני קרוס בלברקוזן שיחק 10 וסיים עונות עם דו ספרתי בשערים ובבישולום אם אני לא טועה.

בדיעבד הסכום של ששילמנו על בלינגהם הוא אסטרונומי ולא מתאים לנו בכלל.