בואו לאכול איתי

רוב ה"מאובחנים" מסתמכים על בדיקת דם מאוד לא מדוייקת.

אמת

מותר לחטוא לפעמים, או שמשלמים במזומן?

יש שמשלמים במזומן וחווים כאבי בטן ישירות אחרי החשיפה, אבל הסיכון האמיתי ב"לחטוא" זה סיכון מוגבר לסרטן במעי בגיל מאוחר יותר, כלומר התמריץ השלילי פה הוא לאו דווקא המזומן, אלא הלוואת הבלון שיכולה להתפוצץ בעתיד. אני פחות חווה כאבים, הסימפטומים אצלי הם נפיחות וחוסר נוחות מאוד רצינית.

החלק של הביות נכון כלפי כמעט כל מזון שאנחנו אוכלים (אם לא ממש כל עבור רובנו המוחלט). ״לא אמורים״ זה כבר עניין סובייקטיבי ולא מוגדר.

תאכלס…

לי יש חוק: כל דבר שהוא פצפון וצריך לאסוף מיליון ממנו כדי להכין קצת אוכל הוא לא אוכל שאנחנו אמורים לאכול.

אני כל כך אוהב אורז… גם פתיתים שזה פסטה בתכלס. טעים נורא, קשה להיגמל מהחרא הזה.

אורז זה החיים. יש מנות מסוימות שאני אוכל רק עם אורז ואז הפליאו יכול לקפוץ לי

פתיתים לא טעים לי, ואני גם לא מצליח להשתחרר מהמחשבה שזה בתכלס אוכל שהומצא בתקופת הצנע רק כדי שיהיה מה לאכול.

אורז לעומת זאת אני יכול לאכול כל יום, רק שזה לא עושה לי טוב אני חושב.

גם פתיתים וגם אורז זה לא טעים. סתם אוכל מעפן.

רק פסטה.

זה הדיון הכי טרחני שהשתתפתי בו בחיים

אבל בוא נדבר על זה…אף פעם לא מבין למה מביאים לי סלט במסעדות ליד המנה המרכזית, אם הזמנתי פסטה רוצה פסטה לא סלט…אם רציתי המבורגר לא צריך מלא ירקות עליו רוצה את ההמבורגר עם הלחם והרטבים והצ’יפס.

ואם כבר סלט אז תמיד אעדיף ירקות.חתוכים עם טחינה, עדיף מסלט קצוץ

את כל גן לילך ביליתי מול סלט. כל יום מסוף ארוחת בוקר עד ארוחת צהריים. הם לא שברו אותי. עד היום לא נוגע

אז תשתחרר כי זה מיתוס חח פתיתים זה מאכל שהיה קיים ביוון עוד לפני הקמת המדינה.

כשעברתי לבלגיה גיליתי שאורז זה לא חלק בדיאטה שלהם בכלל וזה מאוד מקשה עליי. יש להם מנה מסורתית שהיא קצת כמו גולש אבל מבושל בבירה שהיא טעימה ממש אבל מושלמת לאורז בצד. הגנובים האלה מגישים את זה עם ציפס ועוד שמים את הציפס בתוך הרוטב :confused:

סלט זה הדבר הכי בסיסי שיש, מה יש לא לאהוב בזה?

את הירקות

סלט זה נהדר (כל עוד אין בו גמבה בטעות). שמן זית, מלח, טחינה הר ברכה, חביתה - ארוחת ערב מושלמת.

נתקלתי בדג הזה ששמו besugo

אני מספר לכם את זה כי לפי ההקלטות של פרז el besugo היה הכינוי של מסוט אוזיל

תרגום (החלק של ה besugo הושמט אבל מופיע במקור):

“[Ozil] came here aged 21. He is third generation Turk and then he discovers Madrid. There was nothing, no Turks, dicks, third generation or girlfriend. He sent his girlfriend away and changed his lifestyle, falling for an Italian model from Milan. He had a private jet, so he would fly out there, have sex and come back. Then one day, he annoyed Jose Mourinho, who jokingly said ‘Hey Ozil, idiot, let me tell you something as if I were your father, because this girl you’re going out with has f**ked everyone at Inter and AC Milan, including the coaching staff of both teams.’ [Ozil] ended up leaving her.”

שאלה מוזרה קצת. אחת השריטות שלי מאז שחייתי לכמה זמן בארה"ב זה ביף ג’רקי. כבר כמה זמן שאני מחפש משהו במחיר סביר ואיכוצ סבבה בארץ.

למישהו יש מושג? יכול להמליץ על משהו?

לדעתי יש בקשת טעמים, אבל לא יודע לגבי איכות.
לא יותר קל להזמין מ iherb?

יש שם? איכותי?