מה הסיכוי שתחליף את הניק שלך ל"אדם מוזר"?
מי שמתחיל לאכול סרדינים מתמכר, בלי סרדינים בבוקר היום שלי לא שלם, וגם 2 ביצים קשות.
אולי באמת אני וטיטי זה אותו הבן אדם
אני אוכל כבר שנים לפחות 4 ביצים ביום והכולסטרול דווקא נמוך, מסיבות מובנות.
ובעניינינו, @sh4rky ראיתי תמונה של הדוריאן, אף פעם לא אכלתי את זה, אבל עכשיו אני ממש ממש רוצה לטעום.
תקרא קצת על הריח שלו ונראה אם החשק ישמר לך
בעקבות ההמלצות כאן בזמנו (בעיקר בפן הבריאותי), רכשתי לי כמה חבילות, והתחלתי לאכול.
בדיוק אתמול הצלחתי להיפטר סוף-סוף מהחבילה האחרונה, ולמצוא מישהו שיסכים לקחת אותה ממני.
לברצלונה היה יותר קל למצוא קונה ללנגלה מאשר הדבר הזה.
כל מה שהרופא שלי אמר לי בסוף אני עושה הפוך, אוכל ביצים(המון ובכל דבר), גבינות שמנות, סרדינים, בשר, שומן והמשקל יורד השומנים בדם יורדים והלחץ דם צונח.
גם מלח, הקשבתי לרופא והורדתי ל 2000 מ’‘ג ביום נתרן, רק בעיות, עייפות, עצבנות ופעימות מוקדמות, עליתי בחזרה למעל 5000 מ’'ג אני בנאדם אחר גם הלחץ דם נשאר נמוך.
לא לטעמו של כל אחד זה בטוח, אבל גם תלוי באיכות ובחברה המייצרת, רוב הסרדינים בארץ מיובאים מהמזרח הרחוק ושם הדגים הרבה יותר קטנים יבשים ומגעילים.
תמיד אכלתי סרדינים ממרוקו בשמן זית, אבל מאז המלחמה אין יותר להשיג, עברתי לפורטוגזי שזה אותו הדבר כמו המרוקאי כי מאותו מקור רק עולה יותר מכפול.
הפורטוגזי/מרוקאי סרדינים הרבה יוצר שמנים עסיסיים וטעימים.
זה תואר כריח לא נעים במיוחד, שמזכיר בצל רקוב, ביוב, גרביים מסריחים ואפילו בשר נרקב. הריח כל כך חזק עד שהפרי נאסר לשימוש במקומות ציבוריים רבים בדרום־מזרח אסיה.
אבל מצד שני:
הטעם מתואר לעיתים קרובות כמתוק, קרמי ובמרקם של קרם פטיסייר, עם נגיעות של וניל, קרמל ושקדים.
נשמע שמתארים משהו אחר שמריח כמו דגים.
ולעניינו: עדיין לא הסברת לי איך אננס נחשב למגעיל.
אתה יודע אלישע, כשהתחלתי לאכול סרדינים הלכתי לסופר ומצאתי 10 סוגים במחירים שונים.
התעלמתי מהסרדינים בשמן שהוא לא שמן זית.
והתייחסתי רק לסוגים עם שמן זית איכותי.
ואז בדקתי מאיפה הסרדינים וזרקתי את המיבואים וכך נשארו רק אלה שדגו אותם באיטליה.
נשארו 3 סוגים שונים וקניתי את כולם כדי לנסות.
ומה אגיד לך, There are levels to sardines.
יש הבדל עצום בין הסוג האיכותי ביותר לעומת האחרים.
ולמרות זאת אני מבין את זה שלא כולם יכולים לאהוב את המרקם של זה. אבל הטעם? תמיד מצוין.
מעדיף לעשות חוקן פטל ולשבת על קן נמלים.
אתה גם מחובבי הסרדינים ?
לא חושב שזה מגעיל, רק נזכרתי בדיון הסרדינים ותהיתי אם מכסת הגועל שלכם ממוצה בסרדינים או זולגת גם לתחום הפירות
אחי, אתה חייב לאכול סרדינים טובים. אתה תחזור בתשובה.
סרדינים טריים על האש זה אחלה
אני אישית חוץ מסרדינים שאר מה שאני אוכל נורמלי לגמרי, מאוד לא נועז בעניין הזה.
הגעתי לסרדינים כי חיפשתי אומגה3 טבעי ולא מזיק וסרדינים הם האופציה הכי טובה בפער ענק על המקום השני אלא אם כן גרים ליד מאגר ענק של דגי סלמון חופשיים, אני די בטוח שכך גם רביע הגיע לסרדינים.
אבל אחרי שמתחילים לאכול זה באמת גורם לך להרגיש הרבה יותר טוב.
אכן. גם אני חיפשתי מקור טוב לאומגה 3.
סרדינים זה טעים, בכללי דגים זה טעים, פירות ים זה טעים..אם זה על האש זה מעדן אבל שלא יסחפו לי פה עם דיבור על סטייקים והשןואות
שימו לב שרביע שומר על שתיקה בתחום הסטייקים vs סרדינים כדי לא לקבל באן מהת’רד של נבחרת ארגנטינה
תמיד רוקד על שתי חתונות, גם אוהד אתלטיקו וגם אוהד ריאל.
תשמע בארגנטינה כיום יש בערך מיליון איש שמגדירים את עצמם צמחונים או טבעונים מתוך 45 מיליון אנשים שחיים שם וזה מספר שעולה כל שנה.
אני כמעט נושלתי מהירושה כי הבאתי צמחונית הביתה וכיום היא אישתי ועדיין כל אסאדו אח שלי מנסה לשכנע אותה לטעום.
אז אין ברירה לקבל גם את המוזר עם הסרדינים, אוהבים אותו הוא משלנו
ריגשת
אף פעם לא אכלתי סרדינים על האש. הכי אהבתי זה מטוגן עם טון לימונים.
ואין שום דבר שבעולם שמשתווה לסטיק על אש או פיורנטינה טובה נוטפת דם.