GDB מצוין וגם fat cow עם גישה מינימליסטית מאד של איולי שום, גבינה וזהו פחות או יותר. עניין של טעם אבל אני אוהב מאד.
המבורגר טוב זה מעדן. כמובן שסטייק יותר, אבל אל תגרמו לי לשלוף פה ציטוטים של אייל גולן.
GDB מצוין וגם fat cow עם גישה מינימליסטית מאד של איולי שום, גבינה וזהו פחות או יותר. עניין של טעם אבל אני אוהב מאד.
המבורגר טוב זה מעדן. כמובן שסטייק יותר, אבל אל תגרמו לי לשלוף פה ציטוטים של אייל גולן.
אונטריב זה אכן מס 2… זה כולל את מכסה הצלע קצת מהצלעות וגם חיבור לצוואר..
צריך לבשל את הנתח הזה בישול ארוך כדי לפרק את שרשראות החלבונים שעושות אותו סיבי וקשה..
מה שכן… טחינה עושה בדיוק את אותו פעולה ומפרקת את הקשרים ולכן משתמשים בו להמבורגר.
דעתי מעבר לטכני-
המבורגר זה אול אבאוט דה המבורגר, לא הבשר (הבשר זה רק הקציצה.) זה חייב להיות מכלול טוב שיוצר איזון ביחד עם הירק רטבים (ואפילו הצ’יפס השם ישמור.)
אני כמו חנן מעדיף להכין בבית.
אם כבר הייתי יוצא לאכול “המבורגר” (תהיו איתי זה מחוץ לקופסה) אז רק בjust meat בירושלים..
סנדוויץ עם קציצה מדהימה והצ’יפס הכי טוב בארץ בוודאות.
המבורגר הכי טעים שאכלתי בארץ זה בכביש 90 ליד ראש פינה.
כל פעם שנוסעים לצפון אנחנו עוצרים שם במיוחד. לפעמים גם פעמיים , בהלוך ובחזור.
לא יודע איך ההמבורגרים הטובים בחו’‘ל, בחו’'ל אני לא אבזבז את ארוחת הצהריים שלי על משהו שיש לי בארץ.
המבורגריות רגילות אני לא הולך. מכין בבית מצלעות טחונות שאני קונה אצל קצב.
אגב, תמיד עיצבן אותי שהלחמניות ענקיות ושמנות. או שאני צריך המבורגר 400 גרם כדי להרגיש הרבה בשר, או שאני אוכל לחמניה עם קצת בשר.
הפתרון שלי הוא פיתות קטנות במקום לחמניה. אני קונה כאלה מקמח כוסמין. חותך לשני עיגולים וזה טעים לי. רטבים - מיונז וברביקיו, ובצל מטוגן או פטריות מעל.
מדד
יוצא לי לעבור דרכם בכל יציאה וחזרה מהמילואים. לא מתחרט על הכסף שנזרק שם בשבועות האחרונים.
מסכים
אני מתחבר לגמרי אבל מצד שני אתה רוצה בריוש… פיתה לא נותנת את האפקט