2024- מי הכדורגלן הטוב בעולם?

זה מאוד תלוי במה

אני חושב ששתיהם ביחד זה רעיון גרוע

איכשהו נראה בשנה שעברה כאילו המעבר למרכז המגרש דווקא עובד לויניסיוס, אבל. אני מסכים שהסיטואצייה כרגע בה שניהם פלוס רודריגו חותרים לשמאל זה בעייתי.

העונה הוא לא יכול כי יש לו שם שחקן שהוא צריך למסור לו

ואני לא חושב שויניסיוס בנוי לשחק עם עוד שחקן

כרגע הוא בשמאל ואמבפה באמצע. אני הייתי מחליף ביניהם. לדעתי זה יעבוד יותר טוב. לא מצליח לסדר בראש איך רודריגו משתלב בזה אבל. אני הייתי מוכר או את רודריגו או את ויניסיוס כאמור ומביא קיצוני ימני במקום.

אני חושב שזה שהביאו את אמבפה זה היה מיותר

במקומו היה אפשר להביא קשר ומגנים שזה הרבה יותר דחוף

מצד אחד אתה צודק, מצד שני הזדמנות להביא שחקן כמו אמבפה, ועוד בחינם- קשה לסרב לזה

שולח את אמבפה להשאלה?!?! (אולי אתה רוצה גם כרטיס החלפה?) לא יודע מה לענות על זה.
אמבפה שחקן טופ לבל ברמה היסטורית. בעוד שנה אני מאמין שכל אותם אוהדים שלא רצו אותו יכחישו שהם דיברו ככה. מזכיר לי את אותם חכמים שלא רצו את כריסטיאנו. כי יש קאקא, לכריסטיאנו יש אגו וכי חבל על אריין רובן…

לא הייתי שולח אותו להשאלה, אבל אני כן מסכים שהציוות של ויניסיוס אמבפה ורודריגו ביחד הוא בעייתי.

דעתי על האליפות ידועה לכולם, אז למה לא לנצל את העונה הזאת לבדוק איך אמבפה והמושתן מסתדרים ? והאם רודריגו מתאים או לא ? יש שנה שלמה לעשות ניסויים ואז להחליט מה עושים.

לדעתי ויני ואמבפה יהיו שילוב קטלני ברגע שילמדו אחד את השני, ויני הוא מטומטם מושתן ומעצבן בכל מה שלא קשור לכדורגל, אם לא יתן לטבע החרא שלו להשפיע על המשחק שלו זה יצליח, בניגוד לויניסיוס הבנאדם ויני השחקן הוכיח מעל לכל צל של ספק שהוא שחקן מאוד חכם, שחקן שמבין כדורגל.

ראינו מה אמבפה עשה עונה שעברה שלא הסתדר לו בפריז