עדיף שתשאיר אם להכניס את פודן,…
חחחחח… נו אז את מי היית מכניס?
שוב להחזיר את מלחמת העולם בפורום?
אני יודע שפודן לא שייך לחמש הטובים. אמבפה בכושרו הנוכחי לא השחקן הכי טוב בעולם. סוף השנה יתקע מבערים? יכול להיות. עכשיו?, זה פשוט זילזול באינטלגנציה
תעשו עם זה מה שבא לכם.
לא מלחמה, סקרן לשמוע את דעתך
-
ויני
-
רודרי
-
בלינגהם
דה ברוינה פצוע כל הזמן שהוא כשיר הוא בלי ספק בשלישיה
האלאנד בכושר שהוא פתח השנה נראה שיחזור לשלישיה.
זה החמישיה
מעניין. אני לא תופס מויניסיוס.
לא סובל אותו, אבל מה ששלו שלו.
- כנראה דלפ עצבני אבל האוויר החם סביב רודרי הוא מהמוגזמים שחוויתי. הוא קשא הכי טוב בעולם ושחקן מעולה באופן כללי, אבל אני חושב שכל חיי היו אולי שני קשרים אחוריים שראויים להיכלל בטופ 10 ברגע נתון, ורודרי לא אחד מהם.
- ויני עם רקורד די פסיכי ברמה הקבוצתית והאישית. בעידן של לפני מסי-רונאלדו כבר היו מדברים עליו כעל שחקן דורי. לא חושב שאפשר להגיד שהוא אוברייטד בשום צורה, ועוד המון קריירה לפניו. אני כמובן בהלם מוחלט שאני מוציא את זה מהמקלדת.
חכה ששנה הבאה הוא ישחק אצלכם. זה נקרא REAL MADRID TAX
הסיוט הכי גדול שלי זה שרודרי יגיע לריאל.
שחקן ענק. ברור לי שקל להפחית בחשיבות שלו בהינתן זה שהוא לא שחקן התקפה. גם את צ’אבי ובוסי בזמנו לא העריכו מספיק לטעמי.
אני פשוט מאוכזב מהרמה, אחרי רונאלדיניו, רונאלדו, מסי, ניימאר מגיעים חבר’ה כמו אמבפה וויני יחד עם פודן ואיזה הלאנד - פשוט רמה אחרת של כשרון. זו לא נוסטלגיה, זה פשוט לא הרמה של השחקנים המרגשים שיעשו אקס פקטור.
כחלוץ, זלאטן וסוארז היו כשרוניים מהלאנד. כווינגרים אמבפה לא מגיע לקצה היכולת של רונאלדו או ניימאר, פשוט תקופת void כזו.
לא מבין אך סלאח לא בדיבור של טופ 5. שחקן מחשמל למרות שהוא מצרי עוכר ישראל.
כי לא עושים רשימה על סמך התחלת השנה. זה רשימה שלפחות לדעתי, אמורה להראות את ההשגים של כדורגלנים בשנה האחרונה.
בגלל זה אני משתגע פה על ההכנסה של אמבפה.
מסכים, ובדיוק כתבתי את זה לפני כמה שבועות בפורום. במשך שנים התעסקנו בשטויות מי יותר טוב מסי או רונאלדו ולא שמנו לב איזה פינוק קיבלנו ששתי ענקים כאלו של פעם בדור משחקים אחד נגד השני כל שנה…
אבא שלי תמיד אמר לי שהוא מקנא בדור שלי, כי הוא בחיים לא קיבל את ההזדמנות לראות את פלה מול מראדונה משחקים . אנחנו קיבלנו, אבל ביזבזנו את זה בויכוחים המאוד ילדותיים על מי יותר טוב מסי או רונאלדו (ברור מסי )
אני חושב שהנוסטלגיה עובדת פה שעות נוספות, על חשבון כוכבי ההווה.
אמבפה כישרון על והלאנד סקורר בחסד. הם אמנם לא בשולחן של מסי פלה ומראדונה וכנראה גם לא יהיו, אבל הם לגמרי generational talent בעיניי ולא נופלים מהכוכבים של הדורות הקודמים.
רודרי הוא הטוב בעולם בעמדתו כבר כמה שנים, והמעמד ההיסטורי שלו כנראה יהיה דומה לזה של שחקני על אחרים מהשנים האחרונות, כמו מודריץ’, לבנדובסקי ובנזמה.
פודן הוא אחד הטובים בעולם בעמדתו, אבל זה נראה קלאסי שחקנים בסיטי של פפ - עונה אחת אתה ה go to guy ועונה הבאה אתה יורד להיות “רק” אחד השחקנים המובילים בקבוצה.
פסקה ראשונה - מסכים, אבל כן נראה שיש הבדל סגנוני מובהק הרחק מטכניקה ו-״קסמים״ לכיוון כישורים אתלטיים. סלאח ממש יוצא דופן, גם דה בריינה.
רודרי - בעיני הזיה מטורפת לחשוב שהוא אפילו קרוב לליגה של מודריץ׳. אוסיף ואומר שעם פרטנרים קצת פחות טובים היו מתביישים להשוות אותו לצ׳אבי אלונסו. תופעת פפ דומה לפודן וסטרלינג (אם כי פחות מוגזמת, הוא באמת טוב), ע״ע ההצלחות עם פרננדיניו שללא ספק שחקן לא היסטורי.
יכול להיות שאני מעריך את מודריץ פחות מהאדם הממוצע (ובוודאות פחות מעמוד הפייסבוק הממוצע), ויכול להיות שהחלוקה שלי גסה מדי. בסוף אני מנסה להעריך כמה שנים וכמה שנים רצופות שחקן היה אחד הטובים בעולם בעמדתו והטוב בעולם בעמדתו והטוב בעולם בעמדתו בפער.
מודריץ שחקן ענק, והיסטורי. אבל זה לא הופך את רודרי לפחות ממה שהוא.
בין הקשרים ההגנתיים הטובים שראיתי.
אולי חמישי אחרי בוסקטס, מקאללה, אלונסו וויירה.
איך אמבפה כשרון היסטורי? יש לו יכולת פיזית מטריפה, אבל כשרון טהור? נו באמת. רחוק מאוד מהטוהר של ניימאר, רונאלדיניו רונאלדו השמן ועוד שלא הזכרתי.
כשאני קורא דיונים כאלה על רודרי לא מצליח להבין אם מדברים בציניות או ברצינות ואז לא יודע אם לצחוק או לבכות, זה כ’'כ מבלבל.
השחקן הרביעי הכי טוב וחשוב בקבוצה שלו ובו זמנית השחקן הטוב בעולם ? הנה, אני שוב מבולבל.
אני לא מתווכח איתך שחייבים להביא מגנים וקשר
אבל אם כבר הייתי מוכר את אמבפה (או לא קונה אותו בכלל)
וואלה? מעניין.
אמבפה קצת סימן שאלה ברמות הכי גבוהות, אני מודה, אבל הייתי מעדיף אותו על ויני.