שחקנינו בנבחרות: היידה טוני

רודיגר לא זומן לפגרת הנבחרות הקרובה. חדשות מעולות עבורינו.

התאריך היום מיוחד עבור דני קרבחאל. בארבעה בספטמבר 2014, באיחור גדול - לבש המגן הימני את החולצה של נבחרת ספרד בפעם הראשונה. כן, ויסנטה דל בוסקה העז לוותר עליו במונדיאל 2014 אחרי עונת הדסימה הנהדרת שלו. זה היה במשחק נגד צרפת. מחר בבלגראד הוא יציין עשור כאמור בנבחרת עם הופעתו ה-50 וצפוי להיות הקפטן לראשונה. המסע הזה היה מטלטל וכואב והגיע לשיאו כמובן עם הזכייה ביורו כשקרבחאל פותח בשני משחקי הבכורה בשלב הבתים, משחק בשמינית הגמר, ברבע הגמר הורחק וחוזר לגמר. קרבחאל נעדר לא מעט בשל פציעה - כך פספס את יורו 2016 בשל פציעה בגמר ליגת האלופות, וגם ביורו 2020 לא היה בריא אחרי עונה מהגיהנום.

-אנטוניו רודיגר הפך לקפטן השני בנבחרת גרמניה המתחדשת - סגנו של ג’ושוע קימיך. הוא לא זומן לסגל בפגרה הקרובה בשיתוף פעולה עם המאמן יוליאן נאגלסמן. קימיך סיפר על הימים המשותפים בשטוטגארט כאשר היה שחקן נוער: “למדנו ממנו הרבה. לצערי לא יצא לי לשחק איתו ברמת המועדון כשחקן בוגרים”. רודיגר אחד הוותיקים בסגל וההופעה הבאה שלו תהיה ה-75 במאנשפט".

בעיני זה אחד הפורומים המיותרים ולבטח אחד המפחידים, כי כל התייחסות כאן היא מבוא לפציעה מיותרת.
אז הפעם בגישה חיובית משהו- הכתבות על ההיעדרות של אמבפה מסגל נבחרת צרפת לפגרה הנוכחית מלמדות שכנראה היא תואמה בפגרה הקודמת ולא נובעת מהפציעה הקטנה שסבל. הצב ביקש להשאר עם הקבוצה לסוג של השלמות קדם עונה שלא עשה כראוי, ונימק ברצון להשקיע השנה במטרה לזכות בבלון דאור, ולהשתתף רק במשחקים החשובים של הנבחרת כדי להוריד עומס ולמנוע פציעות מיותרות.
זה מראה שהוא מבין שהיכולת שלו בתחילת השנה אינה ברמה לה כולם ציפו כולל הוא עצמו, והוא לוקח אחריות ומנסה להעלות הילוך בישורת הקרובה.
לצד זה, מוזר שהוא שוב נתפס בבילוי במקביל למשחק של קבוצתו (הפעם באיזה מועדון בשבדיה, לקראת סוף עונה קודמת הוא שוחרר ממשחק של פסז, ונצפה בבילוי בזמן המשחק). בעיני זה לא לגיטימי למקצוען גם אם שוחרר מהמשחק באופן רשמי. אני מקווה שבריאל זו לא יתהיה אופציה, כי הוא לא יקבל שחרור מאף משחק, לרבות כאשר האליפות תוכרע נניח מהמחזור ה 35.

אני לגמרי בעד הרעיון שהשחקנים המובילים ימעיטו בגיחות למשחקי נבחרת מיותרים. עומס מיותר לחלוטין.
מצד שני, זה לא שאמבפה נמצא מ8 בבוקר עד 10 בלילה בולדבאס עם פינטוס לצורך שיקום הגוף, בפועל הדליפו תמונות שלו מבלה בשטוקהולם לכן נראה שמדובר יותר ברצון של אמבפה לחופש.

גם את זה כתבתי… וזו בעיני התנהגות לא של מקצוען כי הקטע שהבילוי היה בזתן המשחק של הנבחרת

גם מנוחה זה חשוב. לאמבפה ולעוד מאות שחקנים היה קרוב ל-0 ממנה בקיץ האחרון, וכך יהיה גם בשני הקיצים הבאים, בנוסף להכחדתה של פגרת ליגת האלופות.

איך נבחרת ברזיל כל כך לא פוגעת כשיש לה את ויני וראפיניה? כנראה שהרמה בקבוצה לא תמיד משקפת את הרמה בנבחרת

יש יותר פלופ מלא להיות מזומן לנבחרת שלך מרוב שאתה גרוע?

מדובר על אמבפה? כי אם כן, זו בבירור לא הסיבה.

אני יודע אני יודע, אני פשוט לא סובל אותו אז מחפש לנגח איפה שניתן חח.

אגב אם אמבפה רצה להיות בנבחרת והמאמן לא רצה אותו זה בדיוק ההגדרה של לא להיות מזומן.

מישהו יש לו הסבר טיפה יותר מעמיק? נראה מאוד מוזר שמאמן מוותר על השחקן הכי טוב בנבחרת בחצי עשור האחרון והקפטן שלו כשהוא רוצה להיות שם.

דווקא הפעם נראה לי שחבל שהוא לא מוזמן, כי זה יכול להחזיר אותו לתלם. עדיף שיהיה במסגרת מוכרת בה הוא בעל משמעות גדולה והצלחה באותה מסגרת תחזיר לו את הבטחון לעומת הישארות בסגל ולהמשיך לדשדש בתוך הבאסה