הדיון של ויניסיוס: כדור הזהב אבד - ינסה בשנה הבאה

אני די בטוח שזה לא באמת כזה דמוקרטי, מן הסתם - אולי אפילו רשמית - ל’מערכת העיתון’ יש את ההשפעה הכי גדולה על הזוכה. הגיוני סה"כ, בתור אלה שמעניקים את הפרס.

עד כמה שאני מבין - ואני לחלוטין לא מבין בזה - יש הצבעה של אנשי ספורט (עיתונאים, מאמנים וכו’) ברחבי העולם, ולאחר פרסום התוצאות מפרסמים גם מי הצביע למי בדיוק על מנת להוכיח שאין שום זיופים ורמאויות.

ואם זה באמת המצב, אני לא מבין על מה הויכוח פה בכלל. הייתה הצבעה, ורודרי זכה. כל בכיינות פה היא נטו בכיינות.

לא חושב שיש כאן משהו מכור או קנוניה נגד ריאל מדריד. נתנו יותר מדי משקל לדעתי לוויניסיוס הספורטאי השנוי במחלוקת ורצו לעשות מגניב שקשר מרכזי ייזכה בפרס. ועל זה דנים - על כך שהבחירה היא עקומה כי היא לא נכונה ספורטיבית. הוא היה עוד שחקן מהמכונה של ספרד. לא יותר חשוב מלאמין ימאל ביורו הזה, מניקו וויליאמס, שאר קשרי מרכז השדה גם כן היו מצויינים. המנצח הגדול של היורו מצד הספרדים היה המאמן. ויניסיוס היה גדול בשלבי ההכרעה בליגת האלופות.

זה כמו להגיד שקבוצה אחת ניצחה, קבוצה אחרת הפסידה ואין מה לדון, היה המשחק ונגמר למה בוכים על טעות שיפוט או החמצה או נבדל ומנתחים…

אלא אם כן ההצבעה מהווה רק אחוז מסויים מהתוצאות, מה שאני די בטוח שהמקרה כאן.

ה’בכיינות’ פה היא על:

1. ויני היה יותר טוב.
  2. הפסטיבל התקשורתי סביב ה"זכייה", כלומר רכבו עליו כדי לייצר הייפ.

עצם העלאת השערות על התהליך של “ספירת הקולות” מלמדת כמה זה באמת חשוב לאוהדים, מעבר ליוקרה

אני רק שאלה, רודרי עם 430 ± קולות, ויני עם 300+ ובלינגהם עם 200+.

האם לא הגיוני שעצם ההתמודדות של שניהם על המקום הראשון בעצם יצרה מצב שבו רודרי מרוויח מההפקר?

שמע זו שאלה בפני עצמה הרי בבוקר הייתה “הדלפה” אחרת של הקולות עם ויניסיוס ג’וניור בפסגה, אני לא ראיתי את זה בטוויטרים המזוהים עם ריאל מדריד וגם לא בתקשורת במדריד ולה יש אינטרס גדול לפרסם דברים כאלה ולהלל ולשבח, וכעת הייתה רשימה אחרת. אממ לפי מה שאתה אומר אז למה ב-2010 כשהיו ליאו מסי, צ’אבי ואנדרס אינייסטה - למשל ווסלי סניידר לא הרוויח מההפקר? אם אני חוזר לריאל מדריד הרי שהיורו של ג’וד לטעמי היה בסדר אבל חצי העונה השני בירידה תלולה. סיטי-שני קלאסיקוס-ג’ירונה ומעט מאוד ביתר המשחקים.

אני רוצה להאמין שלא, אחרי הכל המצביעים הם עיתונאים ושחקני עבר, לא טוקבקיסטים בוואן.

אבל לך תדע…

הוא, לדעתי ולדעת רבים, השחק הכי טוב והכי חשוב בנבחרת ספרד וגם בסיטי.

כמו ויני הוא לקח אליפות (בליגה שנחשבת על ידי רבים לטובה יותר)

הוא גם לקח גביע- שויני וריאל לא לקחו.

רודרי הצעיד את סיטי לחצי גמר האלופות, שם הפסיד בקושי במשחק מצ’וקמק.

מצד שני, ויני וברזיל התבזו בקופה, בעוד שרודרי הוביל את ספרד לזכיה בלתי צפויה מול אנגליה וצרפת הפייבוריטיות.

להוביל נבחרת לזכיה בטורניר + הצטיינות לכל אורכו + גביע FA> ניצחון מצ’וקמק בחצי גמר+ גמר לא כוחות נגד דורטמונד הנחותה.

*ויני הוביל קבוצה לזכייה בטורניר + הצטיינות לכל אורכו. (בליגה שנחשבת עי רבים לליגה הטובה ביותר)
*רודרי אפילו לא זכה בשחקן השנה של סיטי אלא פודן.
*סיטי הודחו ע"י ויני ברבע הגמר לא חצי.

לא צריך לעשות סלטות באויר כדי להצדיק זכייה של רודרי, אתה פשוט יכול להגיד “אני לא אובייקטיבי וזאת דעתי”.

צודק, תוסיף עוד שני משחקים לשקלול. לדעתי התוצאה עדיין ברורה.

לי אין שחקן מועמד. דבר איתי כשאנסה לשכנע שלאמין צריך לזכות. אם כבר, נראה לי שכדאי שאתה תכתוב את זה (:

אגב, מילא טענתם דאז שזה מופרך, אבל אחרי שהוא כבר זכה, לטעון שצריך להצדיק את המועמדות של רודרי באמצעות “סלטות באוויר” זה כבר קצת מגוחך

אני לא ניסיתי להציג את ההשגים של שחקן העונה בליגת האלופות וזוכה ליגת האלופות כ"משחק מצ’וקמק בחצי הגמר וגמר נגד קבוצה נחותה".

לא צריך להיות בלש כדי לראות שאתה עושה סלטות מנטליות…
במקרה הטוב זה דעה מפוזיציה במקרה הרע זה פשוט חוסר יושרה.

בעולם בו אין קריטריונים ברורים לפרס המיותר הזה, הזוכה צריך להיות ספרדי/ארגנטינאי שמשחק בריאל מדריד.

מה שמשאיר אותנו עם קרבחאל שמגיע לו יותר מקנאבארו ב2006.
במקום השני אולי רודרי מנצח את ויניסיוס בנקודות בודדות.

כשמנצ’סטר סיטי תיקח עוד אליפות העונה בלעדיו מה תגיד? היא יודעת להסתדר גם בלי קווין דה בריינה. לא מסכים איתך בכלל לגבי רודרי והחשיבות שלו הוא לא לוקה מודריץ’ עבור קרואטיה ב-2018. אתה גם טועה פה בחתיכת עניין כמו מתי מנצ’סטר סיטי הודחה וכיוצא בזה ‘מתעלם’ מההצגה של ויניסיוס נגד באיירןX2. ‘כולה’ שני משחקים במעמד כמעט הכי חשוב בכדורגל. כמה משחקים גדולים כאלה יש בדרך לגמר ליגת האלופות? חזרה לרבע הגמר - בברנבאו היינו הרבה יותר טובים מהם ה-3:3 ממש שיקר, וזה לא היה משחק מי יודע מה של רודרי. הרבה קשרים בלטו יותר ממנו גם בצד שלנו.

רודרי היה כל כך חשוב לספרד שהיא שיחקה נהדר גם בלעדיו בגמר בדקות רבות אחרי הפציעה שלו. שחקנים כמו מיקל מרינו הפתיעו, גם פביאן רואיס היה פנטסטי. זו מכונה. כמו סיטי של הנבחרות.

לא צריך להיות גאון כדי לראות למי התכוונת בציטוטים שלך. כן זה אני ועומד מאחורי מה שכתבתי. אבל אין לך קייס על כדורגל אז אתה כאילו צוחק עליי, ממש נעלבתי. אני גם לא מופתע שמשאירים את ההבלים שאתה כותב, כאלה הם המנהלים הבכירים פה

לא, רודרי לא מנצח את ויניסיוס בנקודות בודדות. אתה (ארגוניס) שונא ויניסיוס. אותי אי אפשר להכתיר כאוהד גדול שלו. כן אפשר אוהד ראול או כריסטיאנו.

מצחיק איך רוב של עיתונאי כדורגל, קפטנים וצופים מהצד כולם עושים “סלטות מנטליות” ומדברים “מפוזיציה” ורק אוהדי ריאל הם בעלי “יושרה” ו"אובייקטיביים אחושרמוטה", אם יורשה לי לצטט מישהו אחר (:

אם ויני נפצע היום, ואמבפה לוקח את העמדה שלו, אני לא אופתע בכלל אם תתחילו לשחק הרבה יותר טוב.
יפתור את בעיית האגו והעומס בשמאל ויפנה מקום בהרכב לשחקנים משלימים מתאימים יותר.

תמשיך לשכנע את עצמך שכל מי שחושב שהפרס מגיע לויני זה רק אוהדי ריאל… רק תזהר שלא ייתפס לך הגב.

יש לי האמת בעיות גב תחתון. איך ידעת?
לא צריך לשכנע אף אחד, התוצאות מדברות עבור עצמן (:

בגלל כל הסלטות שלך… הייתי בטוח שזה ברור.

תראה אתה יכול להתבדח ולנסות להתעלם מהצורה שניסית לגמד את ההשגים של ויני כדי לשכנע את עצמך שרודרי זוכה ראוי… זה עניין שלך.
מהצד אני ממליץ לעשות חשבון נפש ולהתאפס על היושרה האינטלקטואלית שלך.

מקווה שויני יבין שלמרות שלהיות מושתן קטן לא משפיע עליך במגרש כי שם הכל תלוי בך בפרסים כמו כדור הזהב זה כן יכול לפגוע בך כי מי שאמור לבחור את המצטיין של העונה לא בהכרח יעשה זאת מטעמים אובייקטיביים.

שחקן שלא היה הכי טוב בקבוצה שלו ולא היה הכי טוב בנבחרת שלו יזכה כי מי שהכי מגיע לו הוא ילד קקה.