הקיץ בא:: יורו 2024

לא הבנתי מה אתה חושב שניסיתי לסלף בדיוק אני אשמח אם תסביר…

מעבר לזה ההגיון שלך פה קצת שבור.
אתה טוען שמשתמשים פה טוענים שלא מגיע לרודרי רק כי הוא לא שחקן ריאל.
עונה שעברה ריאל לא זכו בתארים ואף אחד פה לא הציע שחקנים של ריאל לכדור הזהב. זה לא תואם את התאוריה שלך. בנוסף אותם אנשים שאתה מאשים הציעו לטענתך את האלנד שהוא לא שחקן של ריאל והוא שחקן מאותה הקבוצה של רודרי. אז זה עוד יותר לא תואם את התאוריה שלך.
ועוד בנוסף, העובדה שהם (שוב לטענתך) דחפו את האלנד לעומת מסי היא כי הלאנד זכה בדאבל (תארי מועדונים לעומת נבחרות) ככה שהם לגמרי עקביים בפרמטרים שהם בוחרים לפיהם וזה שוב מפריך את הטענות שלך.

מסכים איתך ב100 אחוז אבל אני הייתי מנחש שבממוצע דעת הקהל (כולל הטרמפיסטים של הנבחרות) היא-

מונדיאל (במידה ויש דרמה הממ הממ מסי)
ליגת האלופות
יורו
אליפות מקומית
קופה.

אולי בעונה ללא טורניר בינלאומי זה טיעון מנצח בדומה לזכייה של בנזמה שהייתה קונצנזוס. אבל למה אנחנו מתפזרים, כתבת בבוקר את האני מאמין שלך לגביי מידת ההשפעה של טורניר בינלאומי על זכייה בבלון ד’אור. תואיל לגלות לנו למה לאוטרו לא נספר כשגם לויניסיוס יש ברזומה הדחה בשלב מוקדם?

זהו שאני לא טוען אני מצטט מהסנגוריה וברוך השם לא חסר. אתה יכול לנסות למשוך אותי בלשון ולהסית את הדיון(?) לאיזו עונה שאתה רוצה. רומאנו כבר התנגח איתי על 21 והתקפל מהר. אבל לפני מסי או האלאנד, אני רק שאלה - מי מאצלכם היה ראוי להתכתב באותה שורה עם הבלון ד’אור שעם זה אתה מטריל אותי? ואיך זה מרגיש להוציא קצף על זכייה של מסי אבל כעבור שנה להתהפך ולנגח את המועמדות של רודרי כי הוא “לא בקבוצה רצינית” :joy:

תיקחו את זה כביקורת בונה, אבל באמת שאני חושב שהדיון מוצה כבר. אף אחד לא ישתכנע יותר.

הדיון הפך להיות הטרלה דו צדדית. ולהזכירם זה דיון של היורו ולא כדור זהב.

אולי הבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך אבל אם היית עוצר שניה לקרוא את ההודעה שלי מעבר לשם המשתמש ותמונת הפרופיל, היית מבין שאני דיי בצד שלכם בכל הנושא הזה.

וכן מנצ’סטר סיטי מועדון פלסטיק שגם אם ידפוק עונה היסטורית כמו העונה הקודמת שבה הם היו הקבוצה הטובה בעולם באופן חד משמעי וגם דפקו רביעייה עלינו במשחק היסטורי, והחלוץ המרכזי שלה דפק עונה חייזרית, ועדיין לא זכה בתואר הזה, אז אתה חי בסרט שבעונה פחות טובה שבה הם לא זכו בליגת האלופות הקשר האחורי שלהם יזכה באיזה תואר אישי כלשהו. כדי לזכות בהד הציבורי צריכים לשחק במועדון גדול ולא רק מבחינת השערוריות וסעיפי האישום שלו. זו הסיבה שגונדוהן עזב את הקבוצה הטובה בעולם ובחר להגיע לקלחת של ברצלונה.

לדעתי אתה הראשון ששמעתי שמריץ אותו לכדור הזהב,עשה עונה מעולה אבל זכה בתארים פחות יוקרתיים מהשאר,עם כל הכבוד לקופה.

ליגת האלופות טורניר חשוב מהקופה אמריקה שאף אחד מעולם לא שם אותו בסט השיקולים עד לזכייה של ליאו מסי ב-2021 (הגיע לו) ומאפילה על זכייה באליפות איטליה מי ישמע לאוטרו מרטינס הוביל קבוצה באנגליה לזכייה באליפות. אינטר עשתה במכנסיים נגד אתלטיקו מדריד פצועה ובמומנטום נוראי. כתם על העונה האדירה שלה.

ויניסיוס כבש בכל המשחקים הגדולים בליגת האלופות העונה וברובם היה פנומנלי ויש לו יחס פנטסטי של שערים ובישולים פר דקות משחק. הוא פיתח מומנטום מאפס בצל הטרדות גם הייתי אומר ועם שתי פציעות. לאוטרו שווה מקום ברשימה הסופית כמובן ולגרד את הטופ 10 לדעתי.

למה אתה חושב שהכינוי או וואטאבר שאתה מייצג משפיע ישירות או בעקיפין על התגובה שתקבל? אל תשליך עליי את הצורה שבה אתה מקלטג מול מי ואיך להתנסח. זה רדוד וסתם מיותר. לגביי המניפסט שבא אחרי זה אני פחות מתחבר לתזה שההיסטוריה הענפה של ריאל אמורה לתת לה איזשהו בוסט על פני נציגות מקבוצה “לא רצינית” כמו סיטי כשהפרס מוענק על הישגיות אינדיבידואלית ב2024. אבל מי ששלם עם התבטאויות שחצניות מהסוג הזה ידע שזה שם אתכם באור מאוד בעייתי.

שמע אני פה כדי לדבר על כדורגל, לא להתנצח עם ילדי בארסה מאניה.
כתבת ערימת שטויות פה שלא קשורה בשיט למה שהגבתי לך אז אין מה לדבר עם אנשים כמוך.
אתה אולי חושב שאתה מנצח או משהו אבל מהר מאוד אתה פשוט תגלה שאף אחד לא רוצה לדון איתך כי אתה מחפש לריב ולהתנגח.

כי זה דיי ברור שלא התייחסת לעצם הטיעון, הרי שטענתי הייתה שרודרי ראוי להרבה יותר הערכה ממה שהוא מקבל ומבחינת הכדורגל שלו הוא שם לגמרי, וחלק מכך שהוא לא פייבוריט היא גם בגלל שהוא לא משחק במועדון גדול. ברגע שהכנסת את הטיעון הזה באותו הצד של המשוואה עם יתר אוהדי ריאל, זה מסגיר את זה שאתה לא מתייחס לעצם הטענות אלא רק רוצה להתנגח בקהל אוהדים מסויים.

אל תתחבר, פשוט תסתכל מאיזה קבוצות הגיעו הזוכים בתואר הזה בעשרים שנים האחרונות. מילאן, ליברפול, ריאל מדריד, ברצלונה, יונייטד. שוב, בשנה שעברה שהייתה שנת שיא של סיטי והלאנד, הלאנד לא לקח את התואר. אמבפה שדופק כבר 7 שנים 40 שערים בעונה לא לקח את התואר. זה עובדה.

ממה שאני מכיר הוא פייבוריט מובהק אבל אתה יכול לקחת את זה לאן שאתה רוצה. בעיניי זו התבטאות מגוחכת ושחצנית גם אם תשפוך עליו ים סופרלטיבים.

אם אתה באמת עומד מאחורי זה שהסיבה שהאלאנד לא זכה בעונה שעברה זה כי הוא משחק אצל סיטי למרות הטרבל אז חבל על האנרגיות. אבל מי יודע, אולי זכייה של קרבחאל או רודרי תעשה שכל.

לאורך כל הדיון הזה אתה מרבה להשתמש בביטויים כמו שחצי עלוב מגוחך וכדומה, ולכן גם זו המטבע בה אני עונה לך. אני לא מוצא עניין להמשיך ולהתנגח בך, ומבחינתי הדיון איתך נגמר כאן. אני מבין את התסכול אבל מצאת את האנשים הלא נכונים להתנפל עליהם. אדיוס.

כשההיילייטס של הדיון משליך את המועמדות של רודרי על אוהדי בארסה, מתעלם מהיורו והקופה אמריקה רק כי זה מתנגש עם התפוקה של ויניסיוס ובלינגהאם, ממשיך לתזה שרודרי כל כך חסר השפעה באנגליה ובנבחרת עד שהסטטיסטיקה מראה אחרת. ובין לבין גם הקונספירציה יוצאת לאוויר העולם כי ויני, ג’וד וקיליאן בריאל - אז בחירת המילים לא משאירה הרבה מקום לספק. אבל להיעלב זו בחירה וזה לגמרי שלך. :slightly_smiling_face:

@VVV אני מסכים עם חנן.
אתה בבירור לא מבין את הרמז.
אני חושב שרוב האנשים פה כבר הבהירו לך בכל מיני דרכים שזה לא כיף להתדיין איתך. ואתה ממשיך בשלך.
אתה מצליח לעלות על העצבים של אנשים במקום הכי פחות PC בכל האינטרנט בישראל. זה באמת הישג מעורר כבוד.

מתן את הטון ואת הסגנון בבקשה.

תסלח לי רביע היקר. מי שהפך את התרד הזה למזוהם לקריאה זה לא רק @VVV

כמו שכתבת, אני לא שייך לPC ולא נעלב. אבל אם הייתי שייך לPC הייתי שם פה אנשים אחרים שלכאורה “העליבו” אותי.

למעשה @VVV הוא רק בתור “המגיב” ולא היוזם. אני לא ישקר, מגיע לאוהדי ריאל טיפה לטעום ממה שאחנו פה , אוהדי ברצלונה בפורום, חוטפים יותר מידי. וכמעט על בסיס יומי.

האמת היא שלא נעלבתי, פשוט הרגיש לי שהוא לא רוצה לדבר על כדורגל אלא ערס שמחפש עם מי ללכת מכות, פחות הסטייל שלי. אין לי בעיה עם ויכוחים רותחים ויעידו על כך החברים מהפורום של מדריד (עם החברה מברצלונה ובמיוחד עם משה אני זהיר הרבה יותר), אבל שיהיו עניניים.

אני גם חושב שהוא איבד את הגבול, הבעיה שהוא לא התחיל עם זה ולא הפך את זה למזוהם. @vvv לא הבעיה של הפורום.

אני גם לא נעלב. אבל כמו שכתבתי למעלה, הדיון הזה מוצה מזמן, אין לו שום תכלית או אפשרות לשכנוע מלבד הטרלה דו צדדית.

אוף טופיק. בעיני זה מאוד עצוב החשיבות שאנחנו נותנים לכדור הזהב ודומיו. זה כל כך אנטי “משחק קבוצתי” ומושחת הפרס הזה (הפך להיות בסופו של דבר) וכתבתי את זה גם שמסי זכה בסוף.

הפרס הזה מגוחך ואנטי כדורגל.

זה שטויות משה… תחזור להודעה הראשונה שלו בשרשור בנושא ותגיד לי שהוא לא הגיע מחפש לריב…

אם תקרא מה שכתבתי, אני לא מגן עליו, ההפך, אבל הוא לא התחיל (זה עובדה)

זה התחיל עם כל מיני האשמות שאנחנו “ילדי בארסה מניה” שמחפשים שרודרי יבחר על חשבון שחקני ריאל כי אנחנו בוטים חסרי מחשבה אישית .

תשים לב שרק @vvv מגיב פה בשם אוהדי ברצלונה. כל מי שנשאר זה רק אוהדי ריאל ואוהד ברצלונה בודד תענה לי למה זה ותקבל את התשובה.

אני בעד כדור הזהב לז’ואאו פליקס.
ככה אפשר לעצבן גם את אוהדי ריאל, גם את אוהדי בארסה וגם את אוהדי אתלטיקו במכה.
ואוהדי צ’לסי על הדרך אם עדיין יש כאלה.