הקיץ בא:: יורו 2024

למה חלק? אמרת במפורש אוהדי ברצלונה אז למה אתה מתקפל. אתה רוצה לתקן אותי? שוט, אבל הסטטיסטיקה איתי אז גם ממנה תתכחש? תפדאל אבא. על האיכויות של KDB אין עוררין אבל זה בכלל לא האישו. הוויכוח התמקד בטענה הנחרצת על “חוסר ההשפעה” של רודרי במשחק של סיטי וזו עוד טענה הזויה שהופרכה על הדרך.

כתבתי קצת, ובכל הטרלה יש גם אמת.

כלומר בגדול אני כותב את דעתי, רק מתבל קצת פה ושם כדי שיהיה קצת אקשן, פרז ואמבפה הרסו לנו החלון הזה, משעמם.

באותה תגובה גם כתבתי אוהדי ברצלונה לפני שערכתי, כי יש כמה אוהדי ברצלונה פה שאני כן מעריך, אפילו מאוד, אז לא היה נעים לי.

רודרי ענק, לטעמי טופ 2 בעמדה שלו שראיתי. ועדיין אם מישהו ישאל אותי אם אני עושה טרייד עליו עם ויניסיוס של העונה אחרי שחזר מהפציעות, כנראה שיקבל בוקס לעין.

אני לא חושב שיש סיכוי ריאלי שיבחר. אם הוא היה משחק בקבוצה לגיטימית, היה לו סיכוי טוב מאוד לקחת את התואר הזה.

לפעמים אני מגזים, ואז כששם לב שהגזמתי אז מתקן ומוחק, אנא קבל את התנצלותי :rose:

לא, אפילו לא סיכוי קלוש.

מה שנקרא לא נגענו. עם כמה שזו התבטאות מגוחכת ועלובה מצאנו אחד שלא מתבייש להודות שהחולצה זה הקייס האמיתי לכל האנטגוניזם על הבחירה ברודרי ולא כל הtrash שנפלט קודם על חוסר ההשפעה שלו בפרמיירליג או בנבחרת. יחד עם זאת אני משוכנע שזה החומר שעשה הכי הרבה רעש שהאלאנד לא זכה אשתקד.

לא מבין על מה הדיון.
ויניסיוס, חד וחלק. טורניר נבחרות רלוונטי רק כשאין במי לבחור, אבל יש. בטח לא רלוונטי כדי להוריד מעונה מוצלחת ברמה הכי גבוהה.

רודרי נהדר, אולי אם היה מוביל את סיטי ליותר מאליפות.

עד הזכיה לפני שנה מסי זכה בתואר המון, וכנראה שלא מספיק פעמים (בטח אם נשאל כמה אוהדים פה). אבל לשנה שבה כל מה שעשה בכדורגל תחרותי הוא לקחת גביע, בטורניר שהמסלול עד הגמר סומן ורופד מלכתחילה ביריבות עילית כמו ערב הסעודית, צ’ופר של פנדל כל משחק, ומסתכם בשבעה משחקים, ואז להתבסס על הטורניר כזרקור לזכיה הכי מוצדקת, כשרוב השנה הוא שיחק בליגת הפנסיה? תגידו לי שזו כוונת ממציא הפרס.
אה, סליחה. מסי שגם בעיני הוא גדול השחקנים (בלי שום טיפת ציניות), והיה חסר לו תואר של המונדיאל לבדל אותו מרונאלדו, ברור שעם הזכיוה הזו יש הצדקה לכל כתר אפשרי. ואולי אפילו מצער קצת שהמונדיאל התרחש בנובמבר/דצמבר, ולא בדצמבר/ינואר, כי אז ניתן היה להיתלות בו גם לתואר של 2022, לומר לבנזמה שיחכה רגע כי יתכן שבדיעבד יש הצדקה לשלול ממנו את הזכיה ולתת אותה למסי, ובצדק.

היו שני טורנירי נבחרות בקיץ,אם באחד מהטורנירים האלה היה שחקן שהפציץ 6-7 שערים ומוביל את הנבחרת שלו לזכייה בצורה מרשימה אז הייתי אומר שיש לזה הרבה משקל,אבל אין שחקן כזה,בגלל זה אני לא חושב שצריך לתת יותר מידי משקל לטורנירים שהיו בקיץ.

בעונה הסדירה יש 2 טורנירים משמעותיים,ליגה וליגת האלופות,ויניסיוס וג׳וד זכו בשניהם,ג׳וד היה הכי טוב בליגה,ויניסיוס היה הכי טוב בליגת האלופות,מבחינת משקל ויוקרה,אלופות>ליגה=כדור זהב לויניסיוס.

אם נמשיך לשחק עם הברומטר לפי משתנים שיתאימו לתזה שהזוכה יהיה שחקן של ריאל ויהי מה - זה דיון סרק.

להתעלם מהיורו והקופה כי אין לנו נציגות שם זה עוד רף בדרך למטרה אבל השאלה היא איפה המתמטיקה הזו הייתה בזכייה של מודריץ ולמה לאוטרו לא בא בחשבון אם גם ויניסיוס הודח מוקדם.

למה לא ? יש את קרבחאל, בניגוד למועמד שלך קרבחאל גם זכה בצ’מפיונס ואף הבקיע בגמר וגם הבקיע ביורו.

אם לא ויני, ג’וד או אמבפה אז זה חייב להיות קרבחאל, גם אליפות גם צ’מפיונס(עם שער בגמר) וגם יורו(עם שער חשוב בטורניר).

לפי ההגיון שאתה מציע אין שחקן מתאים מקרבחאל לזכות בכדור הזהב, למה אתה רוצה לעשות למגן הספרדי עוול ולתת לרודרי ?

אתה לא צריך לשכנע אותי. אני לא בלובי שמפמפם את ויניסיוס ובלינגהאם מתחילת השרשור ומתבצר בטענות מופרכת סטייל חוסר ההשפעה של רודרי בסיטי אף על פי שזה נוגד את כל הסטטיסטיקות או בהיעדר סקורר מוביל באחד מטורנירי הקיץ למרות שיש אחד שהוא קונצנזוס מארגנטינה כולל עונת שיא באיטליה.

עונה שעברה ריאל לא זכתה בשום תואר משמעותי ולא ראיתי איזה הרצה פה של של שחקני ריאל לכדור הזהב ככה שהתיאוריה שלך לוקה בעקביות.

מודריץ זכה בליגת האלופות באותה עונה, פעם שלישית ברציפות ואז כבונוס הוביל נבחרת לא מהטופ לגמר המונדיאל.

זה באמת נחמד שאתה מנסה לסלף אבל האזכור היחיד שנכתב באיזשהו הקשר לעונה שעברה היה שדעת הקהל שפוסלת היום את רודרי (אם היה משחק בקבוצה נורמלית אולי היה זוכה סוף ציטוט) בטח גם עשתה הכי הרבה רעש שהאלאנד סיים שני למסי.

תפדאל, רק במה הדומיננטיות שלו שונה מהרזומה של רודרי מינוס הצ’מפיונס אבל עם זכייה ביורו ואליפות בליגה הכי קשה ותחרותית באירופה?

כמובן שלא, הרי ברור שאתה בלובי שמנסה לדחוף שחקן שהוא לא מהקבוצה שלו רק כדי ששחקן ריאל לא יזכה(שוב) בתואר.

אף אחד לא טען שאין לרודרי השפעה בסיטי, הטענה שהוא השלישי או הרביעי(ולדעתי אף החמישי) הכי חשוב ומשפיע בסיטי.
אתה מביא את 3 ההפסדים כהוכחה ומתעלם שדה בריינה לא שיחק באותה חצי עונה, בחצי השני שדה בריינה שיחק היו גם משחקים שהיו מסתיימים בהפסדים עם רודרי בהרכב אם הג’ינג’י לא היה נכנס ומציל את המצב בדקות האחרונות.

קרבחאל מועמד סופר לגיטימי בעיניי אבל אולי כשתהיה טענה רציונלית שתחליף את האנטגוניזם על רודרי ואני מצטט את המיטב כי כל הטרלה זהב: “הבדיחה של אירופה” או “אם הוא היה בקבוצה רצינית” או “הוא ממילא חסר השפעה בנבחרת ופרמיירליג” על אף שזה נוגד את הסטטיסטיקה (ונטען פה במפורש לא יעזור כמה תתכחש) עד לשיא ההתעלמות מהקיץ הכושל של ויניסיוס ובלינגהאם כפועל יוצא שיקפיץ את המנייה שלהם בחזרה לפודיום - אולי יהיה אפשר להתייחס אלייך ברצינות. עד אז אתה מוזמן להשלים פערים ולברר אצל הסנגוריה איפה סיטי הייתה בלי דה בריינה עד ינואר.

אני שם כל טורניר נבחרות הרבה מתחת לכדורגל מועדונים.

שהעונה יש יותר מועמדים רציניים לכדור הזהב מאשר ב 2018,אז מסי זכה רק באליפות ורונאלדו רק באלופות.
העונה יש את ויניסיוס וג׳וד שזכו בדאבל ואת קרבחאל שזכה בדאבל+יורו.

כל אחד מהמועמדים השנה היה נחשב כבדיחה עצובה ב-2018.

זה לא הוגן מול מסי ורונאלדו.