פליקי פלאקה :: עידן חדש בברצלונה תחת הגרמני

לפחות יש רשימה יפה של שוערים שרוצים לקדם. אבל לפני שחושבים על מכירה של טר שטגן, צריך למכור את אינייקי פניה אם לא בונים עליו כיורש.
מועדון מתפקד יכול לחשוב כבר עכשיו על עמדת השוער במקביל לעמדות חשובות יותר. אבל יותר מדי שאננים שם.

לא מדובר בדחיפות כמו במקרה של בוסקטס, אבל טר שטגן לא יהיה פה לנצח.

לפני 4 שנים הוא דיבר עם גוטמן בשידור חי בטלפון באנגלית.

יכול להיות שהטראומה מהדבר הזה גרמה לו לשכוח את השפה.

בגלל זה גוטמן יהיה פרשן באנקר בכל המשחקים שלנו בערוץ הספורט

מסכים לגבי הארכות חוזה, אבל אני לא בטוח שיש הרבה חיזוקים שצריכים להתרחש בקיץ שימנעו צירוף של שוער מתחרה לטר שטגן.
הרבה תלוי בפליק ואיך הוא רואה את הסגל בעתיד, אם למשל ראפיניה ימשיך להיות קשר התקפי משמאל, אז פתאום קיצוני שמאלי יוקרתי כבר לא כזה קריטי.
מה עושים עם עמדת החלוץ? לבנדובסקי? רוקה? אולמו? ששקו/גיוקרס(60-80 מיליון)?

אם אני מסתכל כרגע על הסגל בצורה הכי יבשה שיש החסרונות כרגע הן: מגן שמאלי מחליף ושחקן כנף שמאלי שלא בהכרח צריך.
יש חולשה מסויימת נוספת בספסל ההתקפי, אבל פליק עושה רושם ‘‘מאוהב’’ בפאטי אז נצטרך לראות אם הוא מצליח להקים אותו לתחייה. בנוסף עזיבה של פראן או ויקטור יכולה לפתוח עוד אופציה.

לכל הפחות אפשר להסתכל על שוערים ותיקים זולים שאפשר לצרף לטווח קצר, לפני שמוצאים מישהו יותר משמעותי לקראת סוף הקריירה של טר שטגן.

אתה שוכח שלמכור את טר שטגן גם משפר לנו את FFP והוא עדיין שוער שיכול להכניס טיפה מזומנים לקופה.

לדעתי, שוער הפך לשנה הבאה קריטי כמעט כמו ק.א. אני לא מקבל את התשובה שאין שוער אלטרטיבי לטר שטגן בשוק.

ברור שאם אתה מוכר אותו אז שוער הופך למטרה מספר אחת. הדיבור ממה שראיתי הוא על שוער מחליף.

תהיה: מה אם גם אינייקי פניה יהפוך פתאום למפלצת תחת פליק?
הגיע הזמן שנצליח לייצר שוער איכותי מהבית.

חוץ מאינייקי יש את אסטרלגה (שהגיע בגיל 14 מבילבאו), דייגו קוצ’ן (אמריקאי ממוצא פרואני) ואהרון יעקובישווילי (הונגרי בן לאב ישראלי שרוצה לשחק בנבחרת ישראל, אח של אנטל מג’ירונה).

נשבע לך אור שאתה מכיר אותם יותר מפליק חחחח

Barça will only be able to sign a goalkeeper who is a free agent after ter Stegen’s injury. [Cadena COPE]

:thinking: Who would you pick?

באדיה לדעתי

קילור נבאס.

מכיר את הליגה, והיה לדעתי שוער לא רע בכלל (ריאל מדריד)… לשנה בלבד זה נראה לי פיתרון טוב.

גם יבוא עם שכר נמוך.

לא מכיר את רוב השוערים שם.

חבל שבראבו פרש… היה אחלה שוער אצלנו.

אני מציע לפליק לחפש שחקן חופשי שאפשר להחתים במיידי במקום לשפר את פניה. אני לא מאמין בו.

ראיתי כבר את השם של שצ’סני שפרש לא מזמן אבל אולי עדיין בכושר.
גם אדגר בדיה שהיה לא רע לפני כמה עונות.
וגם קיילור נבאס איכסה איכסה.
גם מאסיפ פנוי, שוער ליגה לא רע עם המון ניסיון ועבר ברסאי.

מצד שני, פליק כבר הוכיח שאני לא מבין כלום .

אני הייתי בוחר במאסיפ.

זה לא קשור לשפר את פניה. אתה חייב עוד שוער לצידו, גם אם פניה יהפוך לאיקר קאיסאס… וספוילר הוא לא.

כבר עדיף ילד בן 16 על הרשימה הזאת.
וכשהוא יפצע נביא ילד בן 18 במקום.

כמו שרשמו מעליי, יש את אסטרלאגה, קוצ’ן והישראלישווילי הזה.

מתלבט בין קריוס לסרחיו ריקו.

ואתה חושב שהם מספיק טובים לברצלונה? לא מכיר, שואל ברצינות.

אם אחד מהם יותר טוב מפניה, אז כן, הוא מתאים.
בדיה ומאסיפ היו שוערי ליגה לא רעים. הם גם לא זקנים, יכולים להחליף את פניה גם כשטר שטאגן יחזור, וגם לא ידרשו שכר גבוה.
מקיילור נבאס יש לי סלידה, הוא מזוהה עם ריאל.
לוריס קאריוס זה רק שם, הוא לא שיחק כבר כמה שנים.
שצ’סני היה שוער גדול, לא יודע מה הכושר שלו.

בינתיים מדברים על אפשרות להביא את אלברו ואייס מלאס פאלמס. בעונה שעברה היה אחד השוערים המצטיינים בליגה תחת פימי, אבל בקיץ היה נחוש לעבור לבטיס, לאס פאלמס כבר החתימה שוערים חדשים, אבל המעבר לא יצא לפועל וכרגע הוא יושב ביציע עד שיסיים חוזה בקיץ.

הזדמנות נהדרת.

אפשר להביא אותו מיידית (כמו ברייטווייט) או שזה לינואר?