הדיון הזה בעיני מאוד מעניין ומאוד ריגשי. חיכיתי שנגיע לנקודה הזו במשך שנים , אני מודה שאני מתחיל להאמין בקיומו של אל ואל מלא נקמות. במשך שנים התפללתי שנגיע למצב שאותם יאמן מאמן שמביא תארים אבל מעצבן ברמות. עכשיו נשאר לי להשלים את הנקמה המתוקה ושברתומאו ידיח את פלורנטינו וזה היה מושלם.
קבלו את ההודעה הזו בהומור.
אם נהיה רצינים, @Paco-Pavon פה נתן לי תגובה מושקעת אני לא מסכים עם שום מילה שלו הפעם, אבל הרבה פחות דם רע משתי צדדי הפורום היה נשפך אם כך היו ההודעות נכתבות אז והיום. כך לדעתי צריך להיות הדו שיח ביננו גם אם לא נסכים אבל לכבד אחד את השני.
אני גם חושב שהמציאות וזה מה שדויד פה די מתכחש אליה, “מזכה” אותי ושאר האוהדים הקרופיסטים.
קרויף ניצח וזה מה שחשוב. אני גם לא מחפש שיגידו לי שאני צודק . אני יודע שצדקתי.
במשך שנים הסבירו לי שלשחק בינוני זה גזרת גורל בשביל לזכות בתארים והלה מאסיה זה סתם רומנטיקה שלנו, ובכלל זה רק ההנהלה (הנהלה חרא) או האוהדים המפונקים עם הדרישות שלהם וצריך כל הזמן לקנות את הפאליניו ואת הגרמי מתייה של העולם כי זה גיזרת גורל. ובכלל מה אתם מצפים לכדורגל מרגש ויפה זה כבר לא ריאלי, אתם סתם מפונקים וחמוצים כפוי טובה .
אז הגיע פליק לקבוצה שלא יכולה לרשום מסטיק לסגל שלה, קבוצה עם יותר שחקנים פצועים מאשר כשירים, בבלאגן ניהולי במורל על הריצפה שנה אחרי שריאל משפילה אותנו משחק אחרי משחק ודופקת לנו על הראש עוד דאבל היסטורי, קבוצה שרק לפני חודשים שלושה, הסבירו לנו שאם לאפורטה בתור נשיא ודקו בתור מנהל אי אפשר להצליח וצאבי הוא עוד איזה עוד קורבן אומלל ומסכן שלנו האוהדים הרעים, וכדורגל צריך לשחק מחורבן כי אין ברירה , אבל בניגוד לכל הסיכוים פליק הגיע, והפך את כל הקערה והתחזיות על פיה.
ואיזה מאמן נפלא הגיע אלינו? מאמן גרמני שלא מתלונן על שיפוט וקונספרציות. מאמן שלא זורק שחקנים מתחת לאוטבוס אחרי שמפסידים. מאמן שלא נותן לשחקנים לזרוק זין, אבל גם יודע להיות מאמן שמגבש אותם. וזה רק הדברים שלא קשורים לאימון שלו כן?
קבוצה עם שחקני רכש ועוד שחקני רכש מרגשים, אבל עדיין קבוצה שבנויה גם על הלה מאסיה , ובעיני אנחנו עכשיו משחקים את הכדורגל הכי יפה והכי מרגש שאני צופה בו מאז שטיטו לצערנו עזב בנסיבות שהוא עזב… וזה לא קשור לדירוג שלנו בסוף השנה, יכול להיות שתהיה קריסה בגלל שהסגל לא נבנה טוב והוא מאוד קצר (תודה לאידיוט דקו) אבל מספיק לי ה12 משחקים האחרונים בשביל להבין שבברצלונה בפעם הראשונה מאז שטיטו עזב יש מאמן שבאמת שראוי לקבל את התואר “מיסטר” תואר שבשנים האחרונות הפך אצלנו לכל כך זול …
תודה מיסטר פליק
אנחנו צדקנו! קרויף צדק!