מה הופך מאמן, למאמן מצליח?

ברור שכן, גם כתבתי זאת רק לפני חמש דקות.

אישית מסיום העונה השנייה שלו בקדנציה הנוכחית אני רוצה לראות אותו מסיים את תפקידו כמאמן.

כתבתי גם במפורש שואלורדה פחות טוב ואף פעם לא כתבתי משהו נגד זה שרציתם אותו או את צ’אבי מפוטרים באופן מיידי.

וואו הרבה נושאים מעניינים צצו פה, עוד רווח מהקלאסיקו הזה :wink:

• אני נמנתי מחסידיו של וואלוורדה, כי אני זוקף לו את העונה הראשונה שלו עד רומא בעיקר עם סגל חסר ולא מאוזן ועם שחקנים שהנחיתו עליו והוא היה ללא say על רכש (רצה את איניגו בתקופת השיא שלו עם סעיף שחרור סביר) שלא לדבר על כבוד מהשחקנים. אני התייחסתי אליו כבעיה יחסית קטנה שלנו וכן הערכתי שינויים שהוא עשה. סרג’י רוברטו ופאוליניו נתנו עונה מצויינת תחתיו וה 4-4-2 עבד טוב כשדמבלה היה פצוע וקוטיניו עוד לא הגיע. כשהתעקשו על השיתוף של הברזילאי התחלנו להיראות רע. בכל מקרה הוא לא היה חזק מספיק בחדר ההלבשה, החילופים שלו היו קבועים והוא לחלוטין לא יודע להכין שחקנים למשחקים גדולים. המקסימום של וואלוורדה זה הסדר גודל בילבאו שזה סבבה, אבל הוא לא מספיק טוב לבארסה. עם זאת, יצא לי להכיר את אחד מהצוות של הפיזיו שעבד בתקופה שלו, וקיבלתי את הרושם שהיה דיי כאוס מבחינת העבודה של הצוותי כושר. יצא לי לשאול אותו על דמבלה והוא אמר שהאימונים צריכים להיות מותאמים יותר לשחקנים.

• טוני קרוס מדהים עם הכדור, אבל אחרי עונה אחת מדהימה שוכחים שהוא לא ממש אוהב ללחוץ שחקנים. להיות טוב עם רק הכדור זה לא מספיק, אלא אם יש מי שרץ בשבילך, וזה לא היה חסר בריאל של שנה שעברה. זה היה זיווג מושלם לכל הצדדים. בבארסה כנראה זה לא היה עובד עם מי ששיחק אצלינו, ראקי התאים כי היה צורך בפועל שחור (אבל גם לא נגר אם נהיה הוגנים).

• הטענה של משה אם אני מבין נכון היא שכל פעם שאנחנו מתלוננים שהסגנון לא טוב מספיק, או לא משתפים מהלה מאסיה ואנחנו מוכנים לקבל כדורגל טוב על חשבון תארים אנחנו נתפסים כפלצנים או כפויי טובה על מאמנים שעברו וכן זכו בתארים אבל הובילו את הקבוצה להיות יותר ויותר אפורה. כרגע קורה אותו דבר, אנצ’לוטי קבלן תארים, ואין מחזור שכל ניצחון נזקף לשחקנים וכל כישלון שייך לאיטלקי. האם אין צדק מאחורי האמירות שלכם? לא פוסל, מהכמה משחקים של ריאל היא יכולה להיות מתסכלת עם ניצחונות שהם על הגבול הציני. מנגד, יש קווים מקבילים מאוד ברורים בין התלונות שלנו על רכבת הבינוניים מטאטה מרטינו עד צ’אבי לתלונות שלכם על אנצ’לוטי.

רק שהיה ברור, אין לי בעיה עם הביקורת שקרלו מאמן לא מספיק טוב לריאל או לביקורת על הסיגנון שלו.

הטענה שלי שמה להם מותר לנו היה אסור. מה שאצלם נחשב ביקורת לגטימית אצלנו היה נחשב כפיות טובה.

למעשה הביקורת שלנו על כל המאמנים הקודמים לפליק, היתה זהה לביקורת שלהם על קרלו.

ריאל יכולה לשחק יותר טוב צריכה לשחק יותר טוב אבל קרלו בולם אתה. מודריץ היה צריך לפתוח בקלאסיקו . אין לזה שום תירוץ. אבל מי אשם שלקרוס אין מחליף? או שבלינגאם האומלל ולוקאס ואסקס מחלטרים ? זה לא קרלו. זה הבוס שלו. אבל הבוס שלו יוצא חלק כמו תחת של תינוק. למה פרז אף פעם לא חוטף ריקושטים? זה תמיד מאמן או שחקנים.

אף אחד אצלינו לא מתלונן על קרלו בגלל הסגנון, זה לא ויכוח של כדורגל יפה מול תארים. הטיעון שלנו הוא שקרלו מאמן (טקטי) חלש וההצלחות שלו הן יחסית מקריות ובעיקר בזכות סגל מטורף, מה שהוא אכן מאוד טוב בניהול שלו.

לאנצ’לוטי יש יתרונות (שלצורך העניין אין לוואלוורדה). אין ספק שבכל הקשר לניהול סגל, עבודה עם כוכבים ואגו, והסרת לחץ מהקבוצה, הוא מעולה. וזה חשוב, אני לא מזלזל בזה. אני אפילו זוכר שכשהוא הגיע לריאל בתחילת הקדנציה השנייה לא הייתי לגמרי נגד זה כי יכולתי להבין את ההיגיון בחיבור.

אבל עברו כמה שנים מאז, והסגל השתנה. אנחנו כבר לא סגל של כוכבים, אלא סגל שבאופן ברור נבנה עם היגיון טקטי מסוים. למעט ויניסיוס וחצי אמבפה יש לנו 0 שחקנים יצירתיים בקבוצה, ה(חוסר) אימון של קרלו כבר לא מתאים לנו. יש לנו סגל שכל היתרונות שלו הן של אתלטיות ועוצמה. אם תרצה, קנית מצרכים למסעדה אבל הבאת קונדיטור שינהל את זה.

ממליץ להעביר את הדיון הכללי על המאמנים לדיון שרק לפני כמה ימים פתחתי על המאמנים, אולי גם יצא מזה דיון כלשהו ולא רק לאוהדי ברצלונה.

זה מתחבר לשורה התחתונה שלי בדיון הזה. בתור ילד שניזון רק ממה שהתקשורת הבסיסית מציגה כל מה שראיתי זה שחקנים ומאמן שעומד על הקווים. לא ידעתי מה זה אומר “מערכת” או “מועדון כדורגל”. עם השנים התבגרתי ולמדתי המון על כדורגל. לכן אני לא יכול לצעוק כל הזמן רק “מאמן מאמן מאמן” כאילו שאין עוד אנשים שעוסקים במלאכה בשיתוף פעולה הרמוני לא רק תחת אחריותו הבלעדית של המאמן.

זה כמו שאני שומע שיר של זמר מסוים ואת הביקורת על המילים מעבירים על הזמר, למרות שלא הוא כתב את השיר. יש זמרים שכותבים לעצמם, יש כאלה שלא יודעים לחבר משפט בעצמם.

אבל לשיר יש מחבר מילים, יש מחבר מנגינה, יש מעבד, ויש גם נגנים כשרוניים. לפעמים יש אחד שעושה כמה תפקידים (הכרתי בחיי רק שיר אחד שאדם אחד כתב מילים ועיבוד ואת הלחן אדם אחר).

לפעמים זה הכי קל לבוא בטענות לזמר, שהוא הפנים של השיר. לפעמים הזמר באמת לא מגיש את הכוונות בשיר כמו שצריך. יש לו אחריות והוא לא רק הפנים (אלא אם כן זה זמר שיש לו רק הגשה יפה וזהו).

לפעמים הפאזל לא מתחבר כמו שצריך, ואז כל האחראיים אשמים באותה מידה.

כל הסמנטיקה הזו כל כך משעשעת אותי, בגדול וזה גם טיטי פה הודה, הרוב המוחלט שלכם בפורום כבר מהמשחק הראשון השנה רוצה להיפטר ממאמן שזכה איתכם בשתי אליפויות 3 צמפיונס כולל שתי דאבלים בשלוש שנים וגביע המלך אבל שאני כתבתי שואלורדה לא מאמן מספיק טוב לברצלונה למרות התארים שלו קיבלתי כל כך הרבה גידופים מחלק מאוהדי ריאל בפורום פה.

זה לא בושה לכתוב, הבנתי את הנקודה שלכם, יכול להיות שאתם צודקים פה, ננסה להיות טובים יותר בעתיד. זה לא בושה לטעות כולנו בני אדם לא תמותו מזה. וזה לא שאני חולק על הביקורת הענינית נגד קרלו, אלא על זה שלכם מותר מה שלנו היה נחשב סתם “כפיות טובה”

במקום זה אתם מתחפרים ומתחפרים ומתחפרים. חס וחלילה, להודות בטעות!

אם אני משווה את ואלורדה בכל פורום רציני אחר לקרלו אני מקבל באן באותו רגע. אנצלוטי בסוף הקרירה שלו יכנס להיכל התהילה של המאמנים הבסקי יכנס להיכל התהילה של מאמני בילבאו.

אבל פה הספין שקרלו באותה שורה כמו ואלורדה.

דרך אגב, לפי כל אומדן אוביקטיבי קרלו אנצלוטי גם יזכר בתור אחד מגדולי מאמני ריאל מדריד בכל הזמנים, לא הכי גדול כמובן. אבל הוא שם.

נ.ב דרך אגב אצל קרלו אנלוטי הגיעו גם הניצחונות הכי גדולים של ריאל בקלאסיקו מאז נגיד שמוריניו עזב. 3-1 4-0 זה גם נקודה לזכותו

כבר נכתב פה בערך כל מה שאפשר לכתוב, אז אנסה לא לחפור יותר מדי, אלא רק להוסיף את השנקל שלי בקיצור ככל שאצליח (עריכה בסוף - כשלון מהדהד בתחום הקיצור). גם כי פנית אישית, וגם כי בהחלט הייתי מראשי המבקרים שלכם אז (מפונקים זה שלי עד כמה שאני זוכר).

ואלוורדה
נעשה עוול לואלוורדה בזמן אמת ואני עדיין חושב ככה. לא הערכתם את מה שכן הביא, שזו הגנה יוצאת דופן והישגים לא רעים (דאבל וכו׳). זה היה המשך של המגמה עם לוצ׳ו, שחוץ מהטרבל הביא גם דאבל עונה אחרי (וגם אחריו דרשו בפורום הקודם לפטר אותו).

אתה אולי ״סתם״ חשבת שואלוורדה לא מספיק טוב לבארסה, אני באמת לא זוכר. רוב רובו של הפורום חשב שמדובר בשליחו של השטן בעצמו. לא היה את הניואנס הזה שאתה מדבר עליו של גם השחקנים וגם ההנהלה וגם המאמן. היה ברטומאו == היטלר במקום הראשון, ואלוורדה == גבלס במקום השני, ורק איפשהו במקום ה-10000 (בלי שום דבר מאלה באמצע) השחקנים, קלוב דה אמיגוס וכו׳.

לא הערכתם את מה שיש לכם אז וטענתם שלא יכול להיות גרוע יותר, כולל שניה אחרי שהייתם מרחק יריקה מגמר צ׳מפיונס ופוטנציאל גבוה לטרבל (כן כן, על חודו של שער מגמר מול פאקינג טוטנהאם, למרות האופן הדרמטי). אפשר לשכתב את ההיסטוריה, אבל כשיש שרשרת של 5-6 מאמנים שאת ראשם של כולם דרשו, המצב רק הלך והידרדר ואז הגיע אחד טוב שעושה עבודה נפלאה בינתיים (עוד לא שליש עונה כמדומני) - זה לא ממש מוכיח שום דבר לגבי כל השרשרת שבדרך. הגזמתם גם לגבי צ׳אבי, אפילו שהוא לא היה מספיק טוב. קומאן היה ראוי כמעט ל-100% מהביקורת, אם כי גם אצלו הנסיבות היו די בלתי אפשריות. אפילו אם לא היה מאמן חלש, והוא בהחלט היה.

אני מבין שאתה מרגיש vindicated לגבי דיון באורך שנים, אבל מה לעשות שזו לא מסקנה מתבקשת כמו שזה נראה לך. לגבי האמונה בצעירים וכו׳ אני לגמרי מהספקניים והציניים ביותר, וגם שם אני מתנצל אבל זה לא ״שח-מט״. עברתם סוללה ארוכה של מינגסות עד לפה. דרך לגיטימית לנסות להצליח וברור לי שזה אורגזמי כשזה מצליח, הלוואי עליי, בשיא הכנות. אבל אני מזכיר לכם שרק לפני שנתיים המשתלה היתה ״מתה״. אלא אם מישהו פה חושב שלאפורטה קוסם (אבל אשכרה קוסם, כזה שעושה לחשים) - שני הדברים האלה לא מסתדרים ביחד.

קרלו

אוהדי ריאל הם חד משמעית מפונקים! ברור! אני גם בתוך זה. אם אוהדים של קבוצה שלקחה לפני שניה ורבע דאבל שני בשלוש שנים הם לא מפונקים, אז מי כן? אנחנו לגמרי בשלב הפינוקים בסייקל של המועדון, ואחרי כל כך הרבה הצלחה ברמת התארים, מעבר לכל דימיון בצ׳מפיונס (בליגה אני לא מסופק) - רוצים לראות גם כדורגל. אבל אפילו עם זה - תאמין לי שאם קרלו היה מדדה לאליפות עם כדורגל אפרורי ולא חוטף פאקינג רביעייה שניה בבית מברצלונה בלתי-היסטורית בעליל, כולל פעם אחת עם צ׳אבי על הקווים, הלהבות היו נמוכות ב-90%. בדיוק כפי שהיו בסוף שנה שעברה, בסופה אף אחד לא העז לחלום ברצינות שיפוטר - רק חלקנו הגדול קיווה שירכב לעבר השקיעה. חלק קטן בהרבה מזה חשב שהוא צריך ללכת אחרי הדאבל הראשון - מזכיר לך את ההשתפכויות של חנן ואחרים על כך שלמעשה מדובר במאמן הכי אנדרייטד וגדול בגלקסיה. אף מאמן חוץ מאנצ׳לוטי ומוריניו לא שמר על תפקידו אחרי תבוסה כזו. אצל אנצ׳לוטי אלו 2, והוא מאמן הרבה הרבה פחות טוב ממוריניו. מגוחך לטעון שלא מעריכים את ההישגים שלו, הם הדבר היחיד שמשאיר אותו בתפקיד בסיטואציה הזו.

לגבי ההתאמה הברורה של קרלו לריאל, יותר מואלוורדה כמובן, ועם זאת החולשה המחרידה שלו באימון ״פרופר״ כבר כתבו לפניי ואני מסכים מאד.

לסיכום, אני מבין את התסכול שלך ואת הרצון לקבל ״צדקת״. אני פשוט בכנות לא חושב ככה, האמת איפשהו באמצע ובחלק מהדברים טעיתי (מי לא על טווח של 5 שנים פלוס?). מקבל את זה שלא אהבת את דרך הביטוי וכו׳, ״הטפות״ וכו׳. מקבל את זה שאפשר למעט יותר בדברים הללו ומשתדל לעשות כן בעצמי, אם כי לעולם לא על חשבון דעותיי האמיתיות.

עשיתי לייק להודעה שלך לא בגלל שאני מסכים איתך, אני לא . אבל תודה על ההשקעה ועל הודעה רצינית וענינית שאני עדיין לא מסכים איתה. אם זה היה סוג ההודעות שהייתי מקבל בהתחלה ממכם לא הייתי מתעצבן.

אני לא רוצה שוב לחזור לדיון על לואלורדה ,כי כמו שכתבתי, כל מה שכתבתי עליו הוכח כנכון ואני לא שונא אותו ומאחל לו שיצא מהמועדון עם הקהל הכי אנטישמי בספרד (אני חושב) וימצא מועדון יותר טוב… כמו שכתבתי ודרך אגב כתבתי גם אז. הוא לא מאמן רע פשוט לא מספיק טוב למועדון כמו ברצלונה וריאל

אני גם חושב שמיצתי את הדיון הזה כי אתה לא תשתכנע ואני לא ישנה את דעתי

לגבי מינגוזה ולה מאסיה. אני לא צריך לשכנע אף אחד. אני חושב שהמציאות “מזכה” אותי.

גם הדוגמה שהבאת עם מינגוסה, הוא לא כישלון של הלה מאסיה, עובדה שהוא מצליח לא רע בסלטה, וגם בשנה שהוא עלה לברצלונה הוא עשה את העבודה שלו. להזכירך קומאן והסגל שלו. אז בשנה של קומאן הוא הצליח באופן יחסי.

אני פשוט חושב שהמציאות מזכה אותי. כולנו רואים מי מככב בברצלונה עכשיו. אבל עזוב עכשיו מהחורבן שהשאיר פה ברתומאו, אגדה שלכם להזכירך :joy: הדבר שהצליח להרים לנו את הראש מעל המים זה הלה מאסיה. קוברסקי גאבי לאמין קסדו ועוד. אם זה לא “מזכה” אותי שום דבר כבר לא יזכה אותי

אני גם לא חושב שאני קיצוני לגבי הלה מאסיה. זה לא שאני לא מוכן לשחקני רכש ורוצה בכח רק לה מאסיה… אבל אני חושב שהלה מאסיה זה נכס בברצלונה ולא סתם רומנטיקה. זה לא דעה שלי זה עובדה.

אוהדי ריאל מדריד צריכים לשאול את עצמם למה המועדון שלהם לא מכניס יותר תקציבים למחלקת הנוער שלםה ומנסה ל"חקות" את ברצלונה, אני גם חושב שבמציאות הכלכלית של קטאר ואין סופרליג זה גם היה הכרחי למועדונים מחוץ לפרימיר ליג וקבוצות שהם לא קטאר לשנות אסימון ולעבוד יותר על שילוב שחקנים צעירים לצד שחקני רכש. אי אפשר להכנס למירוץ מחיר מול קטאר והפרימיר ליג, זה הופך להיות בלתי אפשרי גם לריאל מדריד הגדולה.

זה לא קיצוני. תמיד היתי בדעה של אם אין לה מאסיה אז לקנות שחקנים מבחוץ ושילוב שלהם

נותר רק לקוות שהויכוח הזה יפתר בסוף העונה, שואלוורדה יחליף את אנצ’לוטי ונראה מה זה מה.

אגב, הביקורת על אנצ’לוטי היא ייחודית לפורום זה, כל אוהדי ריאל שאני מכיר באופן אישי בטוחים שמדובר בגאון ואחד המאמנים הטובים בהיסטוריה של המשחק.

עדיין יותר טוב מצאבי וואלורדה.

ואם להיות רציני, רק להזכירך, אני חושב שהביקורת על קרלו זה מראה על אוהדים בריאים שמבינים שמגיע להם יותר. האוהדים לרוב (חוץ לפורום) של ברצלונה, השלימו עם הבינוניות שהיתה פה.

הבעיה שלנו אסור היה להיות בגישה הזו.

תודה למשה, ותהרגו אותי יובל, אריאל ויוסי אבל אני לא מבין מה אתם רוצים. רעיל בדיוק כמו ההטרלות שאתם כל כך שונאים. אני משאיר את החרא הזה שפלטתם מהמקלדת בכוונה בפעם האחרונה ולא מפעיל את המטאטא כדי שישאר פה לרקורד היחס שלכם כשמישהו מכבד אתכם ומנסה לקיים דיון רציני, אל תצפו ליחס שונה בהמשך.

משה פנה אלי, הייתי בזמינות נמוכה, כתבתי באיחור. בבירור יש אנשים שכן נהנו לקרוא. אם אין מה להוסיף אז תכבדו ותשמרו על שקט, זו גם אופציה, פה זה לא הטוקבקים של וואן. אחרת אל תבואו לבכות.

התגובה שלי(טיפה הומוריסטית) לא כוונה אלייך באופן אישי. אלא לסופו של דיון הארוך בין אוהדי ריאל ואוהדי בארסה לגבי מאמן די לא יוצא דופן.

שום כוונה לפגוע.

מעריך שבאת בניסיון לכתוב בצורה עניינית, אבל אתה לא יכול להתעלם מהקונטקסט ומההתנהלות המטרילה ארוכת השנים של אוהדי ריאל בהקשר הזה, שגרמה תסכול וכעס רב שלפחות אצלי לא עבר עדיין.

כן, התגובה שלי היתה עוקצנית ולא נעימה.

מה אני רוצה? שאוהדי ריאל יכו על חטא, יגיעו לפה ויכתבו, כמו שלדעתי הרוב יודע, גם אם מסרב להודות-

ואלורדה והיתר היו מאמנים לא טובים או לא מספיק טובים למועדון כמו ברצלונה, כל התלונות שלכם היו מוצדקות ואנחנו פעלנו מסוג של צדקנות/ הנאה מלהתגרות בכם כשהמצב היה רע. מתנצלים.

לדעתי האישית, הניסיון, האולי ענייני, לטעון אחרת בשלב הזה הוא כבר קצת אבסורדי.

בפורום של ריאל אגב, כשאני כותב בו לפרקים, אני הולך על קצות האצבעות, שומר על מקסימום ענייניות ומקפיד לא להתגרות באף אחד (גם אם עוקצים אותי). בפורום של ברצלונה, מותר לנו להיות גם עוקצניים לפעמים, במיוחד בהינתן הקונטקסט הספציפי.

יש רק בעיה אחת: אין שום דבר בקריירה של ואלוורדה, לפני או אחרי ברצלונה, או בהצלחות של ברצלונה עצמה לאורך השנים האחרונות, שמראה שוואלוורדה לא מאמן מספיק טוב, מעבר לשטנה שלכם כלפי האיש כי הוא לא עמד בכל מיני סטנדרטיים מסויימים.

כמו שאורי אמר, עם כלל המאמנים שלכם מאז פפ וטיטו אתם דרשתם פה את ראשם, ומדובר בלא מעט. זה אומר דרשני עליכם יותר מאשר על המאמנים. המקרה היחיד מכל הרשימה שברור לחלוטין שהוא מאמן פח זה קומאן, ואני חושב שזה גם היחיד שפחות יצאנו כאן נגדכם על היחס כלפיו.

השוואות ליחס של אוהדי ריאל כאן בפורום לאנצ’לוטי לא במקום, מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא התלוננו ככה על כל מאמן שדרך פה. ההערצה לזידאן עצומה, הייתה הרבה הערכה למוריניו, ואפילו אני חושב שכולם מבינים שפלגריני בסה"כ בסדר גמור (קטע אבל פתאום אני קולט שאנחנו כבר לא מועדון שמחליף מאמנים כמו גרביים). אנצ’לוטי, באופן ברור בעיניי, המאמן הכי פחות טוב מכל המאמנים שהיו בריאל מדריד מאז תקופת פלורנטינו השנייה (ואני שם בצד לרגע הבלחות כמו בניטז או סולארי).

בנוסף, בניגוד למקרה עם ואלוורדה, בחינה מדוקדקת של שאר הקריירה של אנצ’לוטי מעידה שהטיעונים שלנו כלפיו נכונים לחלוטין. מדובר במאמן שהוא אנדר אצ’יבר די סיסטמטי.

גם לגבי המשתלה שלכם - הצלחה (בינתיים זמנית, כן? עוד לא זכיתם בכלום) של דור חדש של צעירים לאחר איזה 15 שנה מהדור הקודם לא מוכיחה ש"צדקתם לאורך כל הדרך" בהתעקשות שלכם על הצעירים. לאורך ה-15 שנה עברו הרבה מאוד מים בינוניים במשתלה של ברצלונה והעובדה שאין כל מיני כוכבים בוגרי משתלה שמסתובבים שם בחוץ.

להסתכל על ברנאל וקסאדו, שחקנים ששיחקו אצלכם בבוגרים בערך חודשיים במצטבר, ולהגיד הנה אפשר לסמוך הרבה יותר על המשתלה, זה בדיחה. סבלנות. הסיכוי שייצא מהם בוסקטס וצ’אבי שואף לאפס.

כבר ניהלנו את הדיון הזה, והאמירה הזו לא מבוססת.

לא ברור לי על סמך מה אתה אומר את זה, בהינתן פליק.

שטויות במיץ. חצי פורום שלכם רצה להעיף את זידאן, שלא לדבר על פלגריני. את מוריניו אהבתם, רוב הזמן.

גם על זה כבר דיברנו, ואין ביסוס לטענה הזו.

לגבי המשתלה- נחיה ונראה.

אבל די. זה כבר לטחון מים. הדיון מוצה.
כאמור, הפנטזיה שלי היא שהחלום שלכם יתגשם והיהלום הבאסקי יבוא לאמן בריאל. יש לי חשד שדעתכם פתאום תשתנה.

עד אז כנראה תמשיכו לבוא לפה ולספר לנו איזה מאמן נפלא ואלוורדה לעומת אנצ’לוטי הכלומניק.

אז תעבירו את הנושא הזה לאשכול המתאים באמת, ואז לא נצטרך להלך על ביצים בכל מילה כדי לא לפגוע בצד השני.

לך לעזאזל, אתה יודע כמה זמן לקח לי לברור את ההודעות הרלוונטיות מהדיון המקורי?

זה בדיוק מה שמעיד על כך שהוא לא מספיק טוב עבור ברצלונה. אין שום דבר בקריירה שלו.
עבודה סבירה, כמה הצלחות סבירות, זהו.
שום דבר שמעיד שהוא ברמה של הטופ של אירופה.

אגב, הטענה שהדעה של אוהדי בארסה לא נחשבת בגלל שהם רצו את ראשו של כל מאמן מאז פפ מגוכחת ברמות אחרות. ואז עוד מוסיף לעג לרש שבגלל שאצל ריאל זה לא קורה אז הדעה שלהם יותר שקולה.

התנשאות פר אקסלנס.

לא כל כך ברור לי למה נפלת עליי, אני לא ממש משתתף בדיון ה״בואו נדבר עוד אין-סוף פעמים את אותן המחשבות על ואלוורדה״.

בחיי שזה יותר משעמם מהסבבים הבלתי נגמרים של צה״ל וחמאס, לפיד וביבי או העקיצות של העיתונות לביבי ובחזרה.

דיי, נו, באמת!! כמה עוד תטחנו את אותן אמירות שחוזרות על עצמן ואת אותן המחשבות? הוא לא מאמן פה כבר 4 שנים נראה לי, לא הגיע הזמן להתקדם?

ולא אורי, זה לא קשור לאוהדי ריאל בפורום ברצלונה או כל דבר אחר שעלול להתפרש מזה בצורה לא נכונה. זה הנושא. הנושא משעמם ולא נאמרה בו מילה אחת חדשה של חוכמה כבר שנים…

כמה שנים אני עוד אצטרך לדפדף את ההודעות המשעממות האלה כמה?? בבקשה תצילו אותי מזה…

ותודה שהעברתם את ההודעות האלו מדיון הקלאסיקו לדיון נפרד, זו באמת התחלה טובה של יחסי אמון.
אני הייתי שמח אם לת׳רד היו קוראים ״מחשבות בלופ על ואלוורדה״ או ״השוואות מאמנים בינוניים בבארסה וריאל - למי יש יותר קטן?״ , ככה אני אדע לא להכנס אליו מראש.