מה הופך מאמן, למאמן מצליח?

אני רק אומר את דעתי, הדיון היה מעניין, גם אני השתתפתי בו, אבל כל אחד מאיתנו עם אותה דעה ולא משנה אותה.

יש נקודה מסוימת שזה מרגיש שהדיון ממצה את עצמו. הרי מה אפשר לחדש על דיון על ואלורדה ותקופתו בברצלונה.

זה רק דעתי, מוזמנים להמשיך.

אני חושב שמה שפליק עושה עכשיו בברצלונה צריך להראות שגם עם סגל מוגבל ופצוע לא צריך לקבל את זה שברצלונה צריכה להוריד את הראש ולקבל תירוצים של “באיירן וריאל הם קבוצות חזקות מידי וצריך לקבל בהסכמה שהם נותנים לנו בראש”

ויסלחו לי לאמין פרמין ואולמו, הסגל של ברצלונה גם שהוא היה מלא עם ארוחאו והדני הוא סגל חסר מול הסגל שהיה למאמנים קודמים (מלבד קומאן) אז פליק קיבל את הסגל החסר והפצוע לא חיפש תירוצים לא התלונן ועכשיו אנחנו חזרנו להיות קבוצה מפחידה.

אז מה מוסר ההשכל בהכל? שברצלונה עם מאמן מספיק אמיץ וטוב יכולה לחזור לגדולה שלה. זה לא גיזרת גורל לחטוף 4-0 מבאיירן מינכן ודומיה

הפחד שלי שברצלונה והאוהדים שלה לא יבינו את מוסר ההשכל ופליק יהיה יוצא דופן.

וזה לא משנה מה יסגר בסוף השנה. גם אם תהיה קריסה זה לא ישנה את ההישג של פליק.

רק מנסה להבין, ואלורדה קיבל סגל אגדי ואז אותו סגל אגדי והיסטורי מנצח בבית 3-0 רק כדי להפסיד 4-0 בחוץ והאשמה היא על המאמן ולא הסגל האגדי ?
הבלם האגדי עומד ומחטט באף כשילדון מרים קרן מהירה ושחקן בינוני תוקע את הרביעי, המאמן אשם ?

אני לא אומר שהבאסקי מאמן מהשורה הראשונה, אבל האשם העיקרי בפאדיחות הם השחקנים ואז השחקנים ורק אז המאמן.

אבל לא נעים לכם להכתים את השחקנים אז המאמן הוא מטרה קלה.

כן כי לא ביקרנו את השחקנים הנשיא וכל המערכת מספיק. הביקורת שאני מבקר את ואלורדה זה משחק ילדים לעומת מה שהמערכת המקצועית בראשות ברתומאו חטפה ממני.

רק את המאמן.

ולגבי הקרן אתה היית צודק אם זה היה חד פעמי, זה קרה לנו הרבה פעמים ופה המאמן גם אשם. כי שקורה באג אחד אפשר להגיד שהמאמן חסר יכולת שזה קורה כמה משחקים זה גם בעיה מאוד חמורה של אימון ומשמעת.

הנשיא הכי אשם.

מאמן מקום שני

ואז השחקנים.

אבל “לא נעים לנו להכתים את השחקנים” ירדנו פה בלי הפסקה על השחקנים, אפילו את מסי ביקרנו.

אם זה היה תלוי בי אלבה פיקה וסוארז לא היו ממשיכים אחרי העונה הזו. ( מן הסתם גם שאר שחקני הרכש)

שנה שעברה, טיטי וחבריו הסבירו לנו למה צאבי הוא הקורבן והמסכן ואנחנו סתם נטפלים עליו ואז פליק מגיע והופה קבוצה שונה לגמרי אם אותם פאקינג שחקנים חזרה למקום הראשון ולעמדת זינוק לגבי אירופה.

אתם מבינים אז בזה המאמן לא אחראי… זה סתם מזל וקבוצות שפותחות לנו רגלים. אנומליה מקרית שכזו.

דרך אגב. רמונדטה מקרית יכולה להיות בעיה זמנית, וכשל שהוא לרוב באשמת השחקנים שזה קורה שנה אחרי שנה אחרי שנה כנראה שזה לא סתם בעיה קודם כל של שחקנים ובעיה יותר עמוקה מ"פיקה מחטט באף"

מאמן שמבין שהוא מאמן של ברצלונה, לא חושב שרומא האימתנית זה באירן מינכן הגדולה בכל הזמנים ועולה לשחק בהתאם. כמה קשה להבין את זה?

שלא יצא רושם שאני כועס על טיטי החביב, הוא בסה"כ עוזר להדגים את הביקורת שלי על הפוזציה התמידית של אוהדי ריאל מולנו. זה מה שספגנו פה אז וזה לא השתנה. הרי כל ההודעה שלו זה דמגוגיה אחת גדולה.

אז תודה טיטי מי שלא מבין את הכעס שלי מבין אותו יותר עכשיו

ושוב, אם טיטי חושב שואלורדה הוא מסכן ושעיר לעזאזל שלנו, אז הוא צריך לחשוב כך גם על קרלו ועמיתיו לפורום במדריד.

קרלו זכה ועשה למען ריאל מי מאה ממה שואלורדה זכה איתנו.

ורק שהיה ברור, מהמשחק הראשון השנה שהם עשו בסה"כ תיקו מזדרגג נגד ויאריאל (אם אני לא טועה במשחק הראשון) הם רוצים את הראש של קרלו. אני בחיים לא עשיתי דבר כזה לואלורדה.

החוסר כבוד שהם מפגינים לקרלו זה פי עשר יותר גרוע מהיחס שלנו לואלורדה.

היוצא היחיד דופן שם זה @SantiagoBernabeu היחיד שיכול להגיד שהוא ישר עם עצמו.

פאקינג שתי דאבלים בשלוש שנים, הפך לבדו את בלינגאם למועמד לכדור הזהב. אבל הוא פח זבל שצריך ללכת הביתה.

אבל ואלורדה? הוא היהלום הבסקי שאוהדי ברצלונה הרעים סתם נטפלו אליו.

you cant make the shit up

מסכים עם משה, ואולי גם כדאי להכניס את הניצחון בקלאסיקו לפרופורציות.

בניגוד למצב שהיינו בו עם וואלורדה בו מאמן טוב היה יכול להוציא מהסגל ההוא הרבה יותר ולקחת טרבל בקלות - הסיטואציה בריאל היא אחרת לגמרי. יש להם מאמן מצויין, שלקח עשרות תארים, אבל סגל חלש שכולל קיצוניים שמאליים שמחלטרים בכל מיני עמדות, והגנה חלשה מאוד. הבלוף שלהם בקישור התפוצץ בלי קרוס, ורק לחשוב אם לואיס אנריקה לא היה שם וטו נגדו, ומביא במקומו את ראקיטיץ’…

ויניסיוס הוא כמובן לא השחקן הטוב בעולם, וגם העיתונאים ברחבי העולם חשבו ככה. לכן העניקו את פרס שחקן השנה לרודרי. למעשה, עמדת הקיצוני השמאלי היא אולי העמדה היחידה פרט לעמדת השוער בה לריאל יש שחקן שיכול לטעון שהוא הטוב ביותר בעמדה זו בעולם כרגע.

יהיה טוב אם הם ימשיכו להתרכז בכן אנצ’לוטי לא אנצ’לוטי, ולא יזרקו חצי סגל לזבל כמו שפלורנטינו יודע לעשות.

לא מסכים, קרוס שחקן אדיר, אבל לסיגנון הכדורגל שלואיס אנריקה ניסה לטמוע בנו ראקיטיץ עדיף עליו כי הוא עושה הגנה יותר ושחקן של כדורגל ישיר יותר.

שלא תבין אותי לא נכון, קרוס שחקן אגדה (לא אהבתי את השחצנות שלו אבל זה אופטופיק) אבל לואיס אנריקה צדק בזמנו.

בהינתן שאנריקה רצה לשנות לנו את הסיגנון , אני מבין את ההחלטה שלו בקשר לראקיטיץ. לפעמים אתה מעדיף שחקן פחות טוב אבל שהוא מתאים לסגנון של הקבוצה שלך מאשר שחקן יותר טוב אבל שתצטרך להתאמץ להתאים אותו לסיגנון שלך.

זה אפילו לזכותו של לואיס אנריקה.

מים מתחת לגשר, אבל אני חושב שעם קישור של בוסקטס, קורס ואינייסטה היינו יכולים לשלב בין הסגנון (המזעזע) של אנריקה לבין הסגנון הברסאי האהוב.

תראה מה קשר כמו פדרי בעמדה אחורית עושה העונה, ואיך אנחנו יודעים לשחק עם הכדור כשאנחנו רוצים, אבל גם בלעדיו ולעקוץ את היריבות בצורה מושלמת.

כן. המאמן אשם כי ההכנה שלו לא הייתה מספיק טובה.

שחקני ליברפול סיפרו אחרי המשחק שהם זיהו את הנקודה הזו אצל שחקני ברצלונה - כשנשרק כדור חופשי השחקנים של ברצלונה קודם כל מתבכיינים ורק אח״כ הולכים להסתדר בהגנה. אז הם הוציאו את המיטב מהסיטואציה הזו והרימו קרן מהירה לפני ששחקני בארסה גמרו להתבכיין.

אתה אומר שזה אשמת השחקנים, אני אומר שמאמן שמרשה לשחקנים שלו להחזיק כזו נקודת תורפה הוא מאמן גרוע.

זו אחריות המאמן לדפוק מוטיבציה בשחקנים שלו, ללמד אותם לא לעשות טעויות של ילדים במגרש ביה״ס כשהם בגומלין חצי פאקינג גמר ליגת האלופות, להראות להם מה הם צריכים לשפר כקבוצה וכן הלאה.

שים לב, פליק קיבל קבוצה צעירה ולא מאוד מנוסה בחלקים רבים של המערך ולימד אותם עמידה נכונה, נתן להם כושר, פיתח את משחק האגפים מבלי לוותר על הקישור במרכז וכן הלאה.

ברגע שהמאמן יודע מה הוא רוצה מהשחקנים, השלם גדול מסך חלקיו.
כשהמאמן סומך על השחקנים שיצאו וישחקו איך שבא להם כי הם מוכשרים בטירוף ונראה לו שזה צריך להספיק, זה נגמר בהדחות משפילות.

לא משנה כמה אתה טוב (אני מתכוון פה לשחקנים), אתה צריך פידבק, מישהו שיזהה את החולשות שלך ומישהו שיכוון אותך להשתפר עוד. ואלוורדה לא עשה את זה ולכן כן, הוא אשם (בין היתר).

הנוסחה עבדה כך, שהתלוננו על השחקנים הם קפצו ותקפו למה אנחנו תוקפים את השחקנים ולא את המאמן. שתקפנו את המאמן הם קפצו ותקפו למה אנחנו לא תוקפים את המאמן ולא את הנשיא . שתקפנו את הנשיא (שהוא מס 1 באשמה) הם קפצו ותקפו למה אנחנו לא מאשימים את עצמנו ואת האוהדים.

כנראה שרק האוהדים אשמים במחדל. במיוחד האוהדים החצופים בפורום טואלפוטבול שאשמים שפיקה מחטט באף… אנחנו אשמים ורק אנחנו. ואלורדה וברתומאו הם הקורבנות האומללים שלנו שרק רצו לעשות לנו רק טוב ולהוריד אותנו לליגה האירופאית ואנחנו היינו כפוי טובה ולא הבנו את זה.

אין מספיק ציניות בתוכי שתרגיע אותי.

Hands on face

מתי הסברתי שצ’אבי הוא מאמן טוב ושהוא הקורבן ? עוד בתקופה שחשבתם שצ’אבי הוא הפפ הבא הייתי הראשון שכתב שהמלך עירום וחטפתי על זה פה.
כל מה שכתבתי זה שצ’אבי הוא לא הבעיה העיקרית, הוא מאמן לא מספיק טוב רק שהסגל החלש הרבה יותר בעייתי.
כתבתי גם שלדעתי צ’אבי מאמן יותר טוב מקרלו ושבכל מקרה שניהם מאמנים חלשים.

עכשיו לפני שתכתוב שפליק הפך אתכם לקבוצה הכי טובה בעולם מציע לחכות לסביבות המחזור ה 24-25 ולראות לאן זה מתקדם, שלא תעשו את אותה טעות כמו עם צ’אבי שחשבתם בהתחלה שהוא המושיע.

ולא כל פעם שמישהו כותב משהו צריך לציין שוב ושוב כמה אוהדי ריאל הרשעים מנסים להוציא את אוהדי ברצלונה המסכנים שחוצפנים שתוקפים מאמנים בלי סיבה, לא כתבתי על מאמן אחד שלכם מאז טיטו המנוח שהוא היה טוב.

אין מאמן בעולם שהיה מצליח לא להרשות לשחקנים ההם להחזיק כל נקודת תורפה שהם רוצים, השחקנים אז חשבו שהם הכי טובים בהיסטוריה ושאין מאמן שיכולצללמד אותם משהו, לא מסי, לא סווארז ובטח לא המחטט באף שמחזיק מעצמו שחקן ההגנה הכי טוב בהיסטוריה, לכן לא הגיעו מאמנים מהסוג שאתה ואחרים רציתם, כי אותם מאמנים ידעו שאין להם סיכוי לשנות משהו כי השחקנים לא יתנו להם.
אם הנשיא היה מביא מאמן שדורש מהשחקנים דברים שהם לא רוצים היה חייב לחתוך 3-4 שחקנים ואז האוהדים היו שוחטים אותו.
ואם השחקנים קובעים והם יודעים זאת אז המפלה היא קודם כל עליהם.

גם פליק אם היה מגיע אז לא היה מצליח לשנות כלום.

בקשר לפליק והשינוי הענק שהוא עשה, איך הפך אוסף של שחקנים בינוניים תחת צ’אבי לקבוצה הטובה בעולם, טקטיקה שמקטיקה, אני כתבתי לפני ואכתוב שוב, זה הכל לבנדובסקי שמבקיע בממוצע שער כל 60 דקות, זה השינוי, עונה שעברה נראה שחקן עבר כרגע השחקן המסוכן בעולם.
אם פליקי היה משחק עם הגנה גבוה ולוקח סיכונים של נבדלים על חצי ס’‘מ, משחק כדורגל יותר ישיר ומהיר אבל לבנדובסקי לא עושה שלושער ממצב וחצי ושובר קבוצות אלא מחמיץ כמו עונה שעברה ואז ההגנה סופגת ואתם אלה שנכנסים ללחץ ומפסידים הייתם יוצאים נגד המאמן החרא, ואיך הוא לוקח סיכונים מיותרים וטפשיים עם הגנה איטית שמשחקת גבוה ואיך הוא לא משחק את ה’‘משחק הברסאי’', ההבדל בין שני המקרים זה הקטלניות של הפולני.

ברגע שיבואו ימים גשומים, הפולני יחזור להראות סימני גיל או חלילה יפצע ולא כל בעיטה של ראפיניה תסתיים בשער ועדיין בגלל השיטה המופלאה של פליק תמשיכו לנצח בקלילות ולהביס קבוצות ותקחו תארים אז אפשר יהיה לדבר על השפעת המאמן.

אף פעם לא חשבתי שצאבי הוא המושיע, עוד לפני שמינו אותו חשבתי שהמינוי היה טעות. אני אחרון שזה מיועד אליו.

אז תפנה את ההודעה שלך לכל אוהדי ריאל שדורשים את הראש של קרלו. קרלו תרם לריאל מדריד פי מאה וכמה יותר ממה שפליק וכל מאמן שהיה מאז פפ תרם לנו . אבל אתם רוצים את הראש של קרלו. מאותה סיבה שאנחנו רצינו את הראש של ואלורדה ושאר המאמנים, זה לא בושה. זה אפילו נכון, אני אפילו החמאתי לאוהדי ריאל על הגישה הזו, הצביעות היא שאתם תוקפים אותנו על אותו דבר שאתם עושים לקרלו…

לגבי השאר, אף אחד לא חושב שאנחנו הקבוצה הכי טובה באירופה. אלא מצביעים על השינוי העצום שפליק עשה בקבוצה. שינוי שאף אחד מאיתנו לא דמיין או חלם. 99.99 אחוז מאוהדי ברצלונה חשבו שפליק יכשל (שלא באשמתו אלא באשמת הנהלה) בהתחלת השנה, טל שלנו היחיד שהיה אופטימי לגביו.

הנה חזרנו למקום הראשון…

אתה רוצה לבנות טיעון שיכול לעזור לך? תנסה לא להוציא את המילים שלנו מהקשרם. “אוהדי ברצלונה חושבים שהם זכו באליפות” שאין אוהד אחד פה שכתב משהו כזה אפילו דומה למשפט הזה.

לבה היה אותו שחקן שהוא היום, אפילו צעיר יותר תחת צאבי. כולנו כבר רצינו למכור אותו. והופה הוא משאיר אבק להאלאנד בשערים…
ראפיניה שכל אוהד ברצלונה כבר קנה חולצה של ניקו וחלם להיפטר ממנו (לא אני דרך אגב) ואז פתאום הוא הופך לכל בעיטה שער אז אם אתה לא מזהה פה טביעת אצבע של מאמן אז אין לי כבר מה להוסיף על זה.

אינגו מרטינס הוא עוד דוגמה לשחקן שהשתפר פלאים תחת פליק. פדרי סוף סוף הפך להיות שחקן שהוא לא רק פוטנציאל אלא מימוש של הפוטנציאל שלו.

אני יכול להמשיך עם שחקנים שפשוט השתדרגו תחת פליק…

אני לא יכול להיות חזאי או נביא, אולי נקרוס במשחק הבא אולי נסיים רק במקום השני, מילארד דברים יכולים להשתנות. אני יכול לשפוט רק לפי נקודת הזמן הנוכחית. אני הייתי מאוד זהיר לפני המשחקים האחרונים, אבל מצטער לנצח את באיירן 4-1 שלושה ימים אחרי לדפוק לריאל 4-0 בברנבאו בלי שום ירידת מתח אז אחרי זה לבוא ולגמד את מה שפליק עשה, מה אני יגיד לך. לא נראה לי אמיתי.

אני מסכים איתך, ובאותה הנשימה אני גם אומר שהשינוי הזה התאפשר הודות לשינויים שפליק הכניס בקבוצה ובשיטת המשחק.

יכול להיות שאתה חושב שלבנדובסקי לבדו אחראי על השינוי הזה, אבל מהיכרותי איתך קשה לי להאמין בכך. צריך לתת קרדיט למאמן על מה שהוא עושה עם השחקנים, אחרת, אפשר לחזור לדיון על תפקידו והשפעתו של המאמן ולטוחן את המים שם…

אבל מה אם זה לא יקרה?
מה אם החילופים שפליק מבצע כל משחק בשביל לשמור על לאמין ולבה (כל אחד בקצה ההפוך של מגבלות הגיל) יעבדו והם ימשיכו להיות פוריים כל העונה? לא נראה את הימים הגשומים ונמשיך להאמין שלמאמן אין קשר לזה? גם אם אצל מאמנים אחרים היו ימים סופר גשומים (ע״ע פדרי)?

קשה לי עם הטענה שלך…
להתעלם ככה מההשפעה של המאמן מרגיש לי קצת כמו לטמון את הראש בחול…

אתה שוב עושה זאת, יש פה כמה אוהדי ריאל שמגיעים ומתדיינים אתכם, כל אוהד יש לו דעות אחרות, זה לא שכל אוהדי ריאל חושבים אותו הדבר, אבל בכל דיון כשאוהד ריאל כותב משהו אתה מיד עונה ‘‘אתם’’ כאילו תכננו לבוא לפה וחתקוף בעחד את אוהדי ברצלונה המסכנין, זה לא אנחנו, זה אני או מישהו אחר.

לא כתבתי אף פעם משהו נגד רצון שלכם לפטר את ואלורדה או את צ’אבי, יכול להיות שלפעמים מנסה להביא את הזווית שלי לעניינים כדי לדון ולהעביר זמן, לא צריך לקחת את העניין כאילו אני בא לפה ללמד אתכם משהו או שבא לריב, אני אוהד ריאל אבל אוהב כדורגל ומעניין אותי מה קורה גם בקבוצות אחרות.

פליק אכן הכניס שינוי ורואים זאת מהדקה הראשונה, אבל הטענה שלי זה שלהבקיע שערים אי אפשר ללמד, לבנדובסקי הגיע להמון הזדמנויות עונה שעברה והחמיץ, עונה לפני הוא הבקיע עד אמצע העונה מכל הזדמנות וזה הספיק גם לצ’אבי להביא אליפות, והנה העונה חזר להבקיע בצרורות, אם זה ימשיך יהיה קשה מאוד לריאל לסגור את הפער מברצלונה ולא משנה המאמן.

כשתקופה יותר קשה תגיע והיא תגיע, תקופה שלבנדובסקי לא מבקיע כמה משחקים ברצף, אז התקופה הזאת תהיה המבחן לבדוק כמה השינויים והטקטיקות של פליק הביאו מפנה, לא טוען שמה שפליק הביא לא מספיק לאליפות, רק טוען שעדיין אי אפשר לקבוע.

בקשר למשחק יותר מהנה וזורם אין ספק שהשיטה של פליק עדיפה, השאלה שפתוחה היא האם היא גם אפקטיבית גם בלי שער כל 60 דקות של הפולני.

לא ראיתי עונה של קבוצה שלא היה בא תקופה קשה שכלום לא הלך לקבוצה, אולי רק בעונות ה 100 נקודות שלנו ושלכם אבל אז היו סגלים היסטוריים.
גם בשיא המאבקים בין קלופ ופפ לשתי הקבוצות היו תקופות הרבה פחות טובות, אבל השיטות של שני הגאונים האלה הביאו נקודות גם בתקופות האלה, פליק עדיין לא עבר תקופה כזאת, אם יגיעו תקופות כאלה ויעבור אותם בגדול או שבכלל יצליח למנוע תקופות כאלה אז אפשר יהיה להגיע למסקנות.

קרלו פעם שבר את שיא הנצחונות הקבועים בעולם ושיחק כדורגל מדהים וסיים עם 0 תארים את העונה, רק אומר.

הכל טוב ויפה ובנתיים אני אוכל בשימחה את הכובע.

אבל אי אפשר לחזיק שחקן לרבע או חצי עונה, לא משנה כמה טוב הוא.

אני יאכל את הכובע באופן סופי או מוחלט אם פדרי במצב הפציעות שלו יחזור לשגרה. כאילו שחקני נפצעים וזה נורמלי אבל אצלו כל פציעה זה שלושה חודשים העידרות…

אחד ההשגים הכי מרשימים של פליק יהיה אם הוא יצליח לשינוי פה. זה באמת היה מרשים.

אני אוכל את הכובע. תודה לאל שאני רק אוהד

אני רואה מה אתם כותבים בפורום שלכם.

אני לא רוצה שלא תכתוב פה. באמת שאני מחבב אותך. יש לי איתך חילוקי דעות. אבל מה לעשות אתה אולי לא במתכון מוציא אותנו מהקשר שלנו וזה מעצבן

מי פה כתב שאוהדי ברצלונה חושבים שהם זכו באליפות? מי פה ביקר רק את ואלורדה?

לא נעים לי ואני לא רוצה לריב איתכם. בטח לא בשנה מחורבנת שעוברת על המדינה שלנו. אבל שוב תענה לי, למה בדיון על קרלו אצלכם, אני לא יכול למצוא אחד שכותב שם :

“קרלו לא אשם” “זה קודם כל השחקנים” ועוד דבר, אף מילת ביקורת על פרז, שאם אני לא טועה הוא אחראי על זה שלבלינגאם מחלטר בתור מגן…

זה מה שכתבתי על אוהדי ריאל לפני כמה ימים עומד מאחורי כל מילה פה

"quote=“mos56, post:238, topic:2876, full:true”]
כתבתי את זה בפרטי לאוהדי ברצלונה ואני רוצה לנהל את זה גם אם אוהדי ריאל.

אני רוצה להחמיא לאוהדי ריאל בפורום, בניגוד לאוהדי ברצלונה בזמנו (עידן ואלורדה ואנריקה במיוחד) אוהדי ריאל לא נותנים לתארים ל"סמם" אותם ומאוד ביקורתים כלפי קרלו.

בניגוד לאוהדי ברצלונה (אני מדבר יותר גדול מאשר הפורום הזה) שברגע שהגיעו תארים ידעו לקבור את הראש שלהם בחול והתעלמו מכל נורות האזהרה שהיו.

לא כותב את זה בציניות, קרדיט לאוהדי ריאל. הלואי שאוהדי ברצלונה בגדול היו כך בעבר.

*כמובן שאני מדבר יותר בגדול מאשר הבודדים של אוהדי ברצלונה שכותבים פה בפורום

דרך אגב זה מעניין אם זה אוהדי ריאל בפורום פה שהם ביקורתים נגד קרלו או משהו יותר גדול. מסקרן אותי לדעת
[/quote]

בהתחלה זה היה קבוצות שבאו לפתוח מולנו רגליים, עכשיו שעברנו את באיירן וריאל צריך לעדכן את מטרות המלחמה אז עברנו ל’'שפיץ של הנעל" של לבנדובסקי כאילו ימאל וראפיניה לא כובשים גולים, ולא ניצחו לנו משחקים.
צחוקים פה.

אנחנו עדיין בהתחלה, רק מחזור 11.

אין שחקן שלא האשמנו, חלק אפילו רוצים להיפטר מהצב כבר עכשיו, אני גם כשמנצחים מאשים את מיליטאו.

רק לפני יומיים כתבתי שאם מפסידים אליפות העונה זה קודם כל על ראשו של פרז ושזאת אליפות שלישית שהוא מפסיד לנו.

וכן, רוב מוחלט רוצה לפטר את קרלו.

זה שאני כותב שהאשמה היא קודם כל על השחקנים לא אומר שגם ואלורדה לא אשם, אבל לדעתי הוא משני בכל הסיפור הזה.

והכי חשוב, אני לא כותב מה שאני כותב כי אתם ברצלונה ואנחנו ריאל, כותב ככה גם בפורום של ריאל ובקבוצות של ליברפול באינטרנט.

טיטי אני יסיים את הדיון, אפשר להמשיך בפרטי על זה אם הדיון על קרלו מול ואלורדה חשוב לך… אבל באמת? קרלו לא היה על האש?

במחצית של המשחק הראשון שלכם השנה, עמדו אוהדי ריאל עם חבל תלייה לבחור.

אתה יודע הפורום שלכם לא “סודי”. אפשר לדעת מה אתם כותבים.

בכל מקרה , הבסקי לא שנוא אצלי ומבחינתי הוא היסטוריה במועדון. אני סיכמתי כל מה שרציתי לכתוב עליו.

רק בבקשה לא להוציא מה שאנחנו כותבים מהקשר

אתה מתכוון… כזה?

משה אמר שוואלוורדה מאמן היסטורי!!!

עכשיו גרמת לי להיות ברשימת החיסול של אוהדי ברצלונה (בראשות טל) מקום ראשון תודה לך.

זה כמו ללכת לחיזבאללה ולהגיד ששמעתי שמס 3 אצלכם הוא משתף פעולה…