כן כי לא ביקרנו את השחקנים הנשיא וכל המערכת מספיק. הביקורת שאני מבקר את ואלורדה זה משחק ילדים לעומת מה שהמערכת המקצועית בראשות ברתומאו חטפה ממני.
רק את המאמן.
ולגבי הקרן אתה היית צודק אם זה היה חד פעמי, זה קרה לנו הרבה פעמים ופה המאמן גם אשם. כי שקורה באג אחד אפשר להגיד שהמאמן חסר יכולת שזה קורה כמה משחקים זה גם בעיה מאוד חמורה של אימון ומשמעת.
הנשיא הכי אשם.
מאמן מקום שני
ואז השחקנים.
אבל “לא נעים לנו להכתים את השחקנים” ירדנו פה בלי הפסקה על השחקנים, אפילו את מסי ביקרנו.
אם זה היה תלוי בי אלבה פיקה וסוארז לא היו ממשיכים אחרי העונה הזו. ( מן הסתם גם שאר שחקני הרכש)
שנה שעברה, טיטי וחבריו הסבירו לנו למה צאבי הוא הקורבן והמסכן ואנחנו סתם נטפלים עליו ואז פליק מגיע והופה קבוצה שונה לגמרי אם אותם פאקינג שחקנים חזרה למקום הראשון ולעמדת זינוק לגבי אירופה.
אתם מבינים אז בזה המאמן לא אחראי… זה סתם מזל וקבוצות שפותחות לנו רגלים. אנומליה מקרית שכזו.
דרך אגב. רמונדטה מקרית יכולה להיות בעיה זמנית, וכשל שהוא לרוב באשמת השחקנים שזה קורה שנה אחרי שנה אחרי שנה כנראה שזה לא סתם בעיה קודם כל של שחקנים ובעיה יותר עמוקה מ"פיקה מחטט באף"
מאמן שמבין שהוא מאמן של ברצלונה, לא חושב שרומא האימתנית זה באירן מינכן הגדולה בכל הזמנים ועולה לשחק בהתאם. כמה קשה להבין את זה?
שלא יצא רושם שאני כועס על טיטי החביב, הוא בסה"כ עוזר להדגים את הביקורת שלי על הפוזציה התמידית של אוהדי ריאל מולנו. זה מה שספגנו פה אז וזה לא השתנה. הרי כל ההודעה שלו זה דמגוגיה אחת גדולה.
אז תודה טיטי מי שלא מבין את הכעס שלי מבין אותו יותר עכשיו
ושוב, אם טיטי חושב שואלורדה הוא מסכן ושעיר לעזאזל שלנו, אז הוא צריך לחשוב כך גם על קרלו ועמיתיו לפורום במדריד.
קרלו זכה ועשה למען ריאל מי מאה ממה שואלורדה זכה איתנו.
ורק שהיה ברור, מהמשחק הראשון השנה שהם עשו בסה"כ תיקו מזדרגג נגד ויאריאל (אם אני לא טועה במשחק הראשון) הם רוצים את הראש של קרלו. אני בחיים לא עשיתי דבר כזה לואלורדה.
החוסר כבוד שהם מפגינים לקרלו זה פי עשר יותר גרוע מהיחס שלנו לואלורדה.
היוצא היחיד דופן שם זה @SantiagoBernabeu היחיד שיכול להגיד שהוא ישר עם עצמו.
פאקינג שתי דאבלים בשלוש שנים, הפך לבדו את בלינגאם למועמד לכדור הזהב. אבל הוא פח זבל שצריך ללכת הביתה.
אבל ואלורדה? הוא היהלום הבסקי שאוהדי ברצלונה הרעים סתם נטפלו אליו.
you cant make the shit up