אני חושב שככל שיעבור זמן שחקנים יפסיקו לחגוג שערים עד אחרי אישור הואר.
כחוק יבש זה נכון והכל אבל קצת מוציא את העוקץ מהכדורגל…
איזה יופי שיש לנו קישור כלכך אתלטי, כלכך טכני, כלכך פיזי, ואנחנו אפילו לא נעזרים בו.
מה רבו מעשיך אנצלוטי.
לא מבין את אמבפה, גם אם יהיה 2 מטר מאחורי הבלמים הוא ישיג אותם, למה להיכנס לנבדל ?
זה נראה משחק שנמשיך להחמיץ ולהיכנס לנבדלים ואז נחטוף מדרדלה
אני חושב שהיינו עדיפים במחצית. גם אם התיאום שלהם מושלם ביציאה לנבדלים, זה אלמנט כל כך לא יציב ומסוכן להישען עליו. 7 נבדלים ועוד שני מצבים של ויני וג’וד שביום רגיל לפחות אחד היה נכנס.
אסור אסור לספוג, גם באיירן עשתה שכונה מול ההגנה של בארסה ואכלה אותה.
מצד שני, לדעתי גול אחד שלנו יפתח את הסכר לגמרי.
מאוד חבל שג׳וד לא מתופקד בתפקיד חופשי יותר במרכז, זה בדיוק המשחק שהתנועה שלו ללא כדור+היכולת לסחוב כדור ולשחרר מסירת עומק טובה במרכז הייתה יכולה להוות את ההבדל.
מצד אחד כן, מצד שני התפקוד שלו בימין ושל קמאבינגה בשמאל אמור לעזור להכניס כדורי עומק מהצדדים לאמבפה(ימין) וויניסיוס(שמאל).
תזכירו לי למה מנדי משחק בריאל?
עוד פעם המומחה ההגנתי מנדי… לפני רגע איבד כדור שבמזל לא נגמר בשער ועכשיו זה.
מאותה הסיבה שאנצלוטי מאמן את ריאל
גם בלי השבירה שלו לוקאס שבר, בלי קשר לזה הוא אנטי כדורגל מוחלט, ביזיון שהוא שחקן שלנו.
יש תבוסה בדרך, נעלה קדימה נפקיר והם יעקצו.
רשמתי באמצע השבוע אחרי המשחקים בליגת האלופות שנקבל חמישייה היום.
ריאל ניצחה את דורטמונד ברמונטדה וזה רק גרם להם להיות שאננים.
בארסה פירקה את באיירן וזה רק הכניס בהם יותר מוטיבציה.
זה היה צפוי מאוד.
אפשר אמבפה תמורת האלאנד…?
איזה חילוף עלוב.
מתי מתי מתי ניגאל מקרלו אנצלוטי הארור הזה הגנב דעת הכי גדול באירופה.
נותן את אמבפה בחינם נשבע לכם, איזה פלופ.
ריאל קבוצה מגעילה.
מחצית שנייה מבישה.
זה לא יאומן. כמה החמצות
אמבפה לא עושה דברים בסיסיים שנדרשים משחקן ברמות האלה. כרגע הוא פשוט לא שייך להרכב.
שיוציא את אמבפה ובלינגהאם ויכניס את שמנדריק ובריהם ואז אולי יהיה לנו סיכוי לנצח, אמבפה או בנבל או מחמיץ, הוא יותר נזק מאשר תועלת. נתפס בנבדלים של כיתה ג’
איפה לעזאזל החילופים???
אנדריק וברהים כבר ב2-0 היו צריכים לעלות למגרש
קונה עכשיו טרייד עם הקטארים חוסלו תמורת אמבפה. איכס איזה קבוצה מגעילה, חסרת נשמה, חסרת תשוקה למשחק.