הקלאסיקו הגדול: שוב בושות בברנבאו

כל מה שיש לברצלונה, קבוצה בלי מסגרת אשראי.

כל הכבוד להם. נראים מצוין ולפחות לפי 2 המשחקים היחידים שלהם שראיתי העונה (זה ונגד באיירן) במקום הראשון בצדק.

לילה טוב חברים, נפגש בעונה הבאה בתקווה בלי קרלו ובלי אמבפה.

ועכשיו המנאיק הקטן הכניס לנו

מטפחת לבנה.

אם עד עכשיו לא שמו לב לזה שאנצלוטי הוא אחד המאמנים הגרועים ביותר אז היום זאת החותמת הסופית.
הגנה צא מסודרת, קישור לא מתפקד ועל ההתקפה אני לא רוצה לדבר.
לפעמים זה טוב לקבל מכה זו, אולי סופסוף יבינו שהשנה פשוט נגמרה.

כדור זהב שמלא יח״צ. שחקן רכש שרדפו אחריו כמה שנים טובות שלא יודע לשבור קו נבדל בסיסי. אין קישור. אין טיפת תחכום. קבוצה בלי אופי ובלי איזון. איכס, באלי להקיא

רק מזכיר שקלופ עדין פנוי

לא ממש מבין את ההייט לאמבפה.

ריאל קיבלה פה שחמט טקטי, והשחקנים שלנו איבדו את הראש ברגע שנכנסו לפיגור.
ההגנה שלהם בשכל מושכת אותנו לנבדלים.

הבעיה העיקרית פה היא בניית הקבוצה היהירה של ריאל, הן מבחינת שחקנים והן מבחינת המאמן.
וכרגיל, סף שבירה נמוך של השחקנים בקלאסיקו.

חוץ מזה שהוא לא שם לב שהוא 90% מהמשחק בנבדל והיה לו החצמות שדין דוד היה מבקיע… אין תלונות

לגמרי

אם הוא היה עם טיפת שכל כבר היה עם שלושער. לא הגיונית כמות הנבדלים וכמות ההחמצות. פשוט לא

יאללה שינעצו בנו את החמישייה ואנצלוטי יעוף קיבינימט

אם פרס לא מוריד לו את הראש אחרי המשחק הזה אפשר לזרוק את הטלוויזיה לפח

אמן נקבל 7, אם זה יביא לזה שיעפו את אנצלוטי

גם כריסטיאנו ובנזמה היו נתקעים המון בנבדלים.

קו ההגנה שלהם קבוע יוצא קדימה כשהוא מתחיל תנועה. זה לא מקרי כל הנבדלים האלה. הוא יוצא פה כשעיר לעזאזל למרות שבקלות יכול היה להיות הפוך.

ואלורדה שהיה סלע כל העונה במשחק ממש רע, בלינגהאם עם נגיעה ראשונה זוועה, ויניסיוס חזר להיות טיפש בדיוק ברגע הלא נכון, ואני בכלל לא מדבר על ההגנה.

אמבפה לא כזה שונה מהשאר במצב הזה, ואני ממש אבל ממש לא ממעריציו.

עד ה 2-0 אין לי טענות כלפי אנצ’לוטי, מאשים בעיקר את השחקנים, אבל הבית זונות הזה עכשיו זה כולו אנצ’לוטי עם חילופים הזויים.

כשכל השחקנים משחקים גרוע זה לא קשור לשחקנים, זה קשור למאמן שלא יודע לערוף ראשים, שלא יודע להעמיד שחקנים במקום, אין סיבה שאמבפה ובלינגנאם ישלימו 90 דקות היום, שניהם היו צריכים החוצה בדקה ה 70.

אפילו בגול ניחומים טעיתי

גם לא זה שכל השיטה והאימונים לקראת המשחק זה לתת למיליטאו למסור כדור ארוך?

נראים כמו קבוצת תחתית ג

לנהל משחק מסודר עם שחקן כמו ג׳וד במרכז שיכול לשים את השניים מקדימה 1000 פעם באחד על אחד הרבה יותר טוב מכל הכדורים הארוכים האלה
אם מוריניו היה מאמן אותנו היום היינו מנצחים גם 7-0

{1676DB81-4367-4924-B5B5-244933B2489F}

תמונת המשחק מבחינתי

לך| בושה וכלימה - מטפחות לבנות - אין בלופים בכדורגל

אולי אני כותב לכם כועס ונסער ממש דקה אחרי המשחק ויהיו כאלו שיחשבו שזו תגובה של ילד אבל הלוואי שיפטרו את קרלו אנצ’לוטי ולא מעניין אותי שזכינו בליגת האלופות לפני ארבעה חודשים. הכאוס שתמיד קורה - הפלא ופלא - לא השתנה במשחק הגדול החשוב באמת. על הדקות האלה שהייתי בלחץ שיהיה לי “הכבוד המפוקפק” להיות אוהד שראה את ריאל מדריד בצבע חוטפת מאניטה בסנטיאגו ברנבאו…ואני כבר רגיל לצערי להתבזות מולם, רביעייה זה לא משהו שלא ראינו. זה המשחק הכי קל של ברצלונה בלוח, באיירן מינכן עוד מתחה אותם. אנחנו ב"אבל יש צ’מפיונס" כשבעצם אנחנו רק בחודש נובמבר אוטוטו. משהו חייב להשתנות.
מאמן אומלל שתמיד תפס טרמפ על הכוכבים שלו ועם תחת מפה ועד להודעה חדשה, העונה ראינו בלי מבוגר אחראי כמו טוני קרוס עד כמה עבודת האימון שלו נחותה. וכמובן גם לאוהדים בדף הפייסבוק אני כותב - מהשנייה הראשונה העונה הזו החלה עקום, לא סתם התלוננתי. היום הגועל נפש הגיע לשיאו. אגב הוא ספג רביעייה גם כן ב-2021/22, זה גם סוג של כבוד ושיא ורקורד. ברצלונה במצבים כאלה מחכה להזדמנות שלה, רק ריאל תתפרק ותרד לא רק בלי נקודות אלא גם בלי כבוד.

אני לא מרגיש רע לקטול את ריאל מדריד כי קודם כל זה כואב לי בלב ובנפש אבל עזבו - את הזכיות בליגת האלופות היללנו ואנחנו מהללים כל הזמן, צריך לדבר גם על דברים אחרים. ליגת האלופות היא לא מהות כל הכדורגל ויש עונה שלמה. ובכדורגל דברים זזים מהר בטח בריאל מדריד אני לא צריך לספר לכם. נמאס לי לסלוח ולהתרגל לתבוסות בקלאסיקו.

לטעמעי ההפסד הזה חירב לנו את העונה אין מה לעשות, הייתי קצת פסימי, חששתי, חיפשתי תגובה של ריאל מדריד לכל עונת 2024/25 שהחלה עקום - ולא קיבלתי אותה אלא להיפך זה היה בוקס בפנים. אם ברצלונה הייתה מפסידה היו אומרים ‘ניחא’, כעת אנחנו בפיגור שש נקודות כשאת מספר המשחקים הטובים שלנו העונה, בעצם המחציות, בעצם “רבעים” - אפשר לספור על כף יד אחת.

צריך לפרגן - ברצלונה נהדרת, פנטסטית. צעירה אבל חכמה ומתנהגת כאילו מנוסה, גם להם נעדר השוער הראשון וזה לא הורגש. כל שחקן מכיר את השחקן השני, יש קבוצה, יש כדור שזז, יש שחקנים שמנצחים משחקים.

נגד אף קבוצה בעולם לא היינו סופגים לטעמי כל כך מהר את השער השני למרות שהיו דוגמאות דומות כמו נגד בורוסיה דורטמונד, אף אחד לא מסוגל לעצור וכדומה. היה לי ברור גם שנתפרק, אבי נמני עוד מדבר על אנדריק, הוא חיי בלה-לה-לנד. מסכן ברהים דיאס שזה הקאמבק שלו למגרשים. אין אחד שישמור על הקו שלו ברגע שסופגים א השער, אין אחד שיעשה “ואמוס” אבל לא בשביל המצלמות, אחד שלא רק יעשה תנועות ידיים אלא גם פעולה של שחקן גדול בדקות שקשה לנו.

אף אחד לא חלם שזה יהיה הקלאסיקו בשריקת הפתיחה של העונה. כבר מלראות את ריאל מדריד משחקת סגור כלומר עם צמד הצרפתים, יודעת רק להעיף כדור למעלה מול קו ההגנה הגבוה של ברצלונה שלא נענש פעם אחת - איכסה. גם אני אמרתי לפני המשחק שטיבו קורטואה חצי קבוצה ולדעתי יחד איתו חלק מהגולים לא היינו סופגים אבל זה לא משנה לא הפסדנו בגלל שוער.

מעצבן אותי ש-אני יכול לכתוב כל כך הרבה דברים ולא יודע עם מה להתחיל. הם יתפסו אותנו בנבדל כל כך הרבה פעמים ויצחקו עלינו ופעם אחת כדור עומק גדול שלהם יצליח כי פרלאן מנדי נרדם כמו תמיד. קיליאן אמבפה לא רק שבר שיא לדעתי אלא גם החמיץ איזה שניים באחד על אחד, יש גבול כמה שחקן ביום רע יכול להיראות לא קשור לענף, כאילו החתמנו את אח שלו. אין מה לעשות, בשביל משחקים כאלה הביאו אותו וזה ציון 3 - נכשל. ראפינייה לידו נראה כמו שילוב של ניימאר-רונאלדיניו-רונאלדו השמן לפני שהיה שמן.

בימים חשוכים של שמינית גמר ליגת האלופות (נניח ב-2009 צרובה לי התמונה של סאן איקר חסר אונים אחרי ההשפלה באנפילד שהביאה בעצם לפלורנטינו פרס לחזור לכס הנשיאות וכמובן הקלאסיקו) אמרתי שאני מרחם על איקר קסיאס וכעת אני מרחם על ויניסיוס ג’וניור הרסו לו את המסיבה אי אפשר לשחק לבד.

גם בצל כל המגרעות יש לקבוצה הזו כל כך הרבה מה לתת, שחקני וורלד-קלאס ואפילו נשים כרגע את קיליאן אמבפה בצד וגם את לוקאס ואסקס בעוד ערב שחור. זו לא ריאל מדריד של קרלוס קיירוש יש לנו הרבה שחקנים טובים במרכז השדה, אתלטיים וכדומה.
משהו חייב להשתנות אבל זה יקרה בגלל המעגליות והמחזוריות של הכדורגל וקבוצה שקילבלה כאפה. עכשיו כולנו יודעים מה יקרה - הפער בצמרת גדול אז יגיע כדורגל טוב, שיפור, כותרות במארקה על X שהוא הרכש החדש, על שיחת אמון מצד הנשיא לקרלו אנצ’לוטי. כמו שאריק טן האח תמיד נאחז בקרנות המזבח ומנצ’סטר יונייטד גירדה ניצחון לפני שיבעטו אותו לכל הרוחות - ככה יקרה גם עם “המאמן” שלנו. לזרוק את לוקה מודריץ’ למערכה בפיגור כפול במצב כזה גם אני יכול או לשים את אנטוניו רודיגר כ-‘9’ במשחקים אחרים בהם לא הולך.

יש שחקנים שאין לי מהם ציפיות. התאכזבתי קצת מפדה ואלוורדה ומג’וד בלינגהאם וגם מאדוארדו קמאבינגה. לוקאס ואסקס שוב עשה יותר מדי טעויות ואנטוניו רודיגר “נגרר” לרמה של אדר מיליטאו וחבל. לא מבין למה השחקנים המשיכו למסור אחורה כל הזמן כאילו זה טיבו קורטואה שם, הם לא יודעים שמשחק הרגל של האוקראיני בעייתי? אבל עזבו אפשר לצלוב את כל ה-11 - זה המאמן אשם. הושפלנו בהרכב שקרוב ללהיות הרכב חזק. אין תירוצים. אין בלופים בכדורגל. אין מה לעשות הביטו הצידה ותראו מה זו קבוצה ומהי עבודה של מאמן.

בעצם - היי - ביום שני כולם יחייכו על המטוס לבלון ד’אור, רק לוויניסיוס ג’וניור מגיע לחייך. זה כואב, זה שורף…זה נגמר. האללה מדריד