מקווה שאנצלוטי יקבל התקף כלשהו ויפרוש מאימון מחר בבוקר, למה לצערי לא נראה לי שפרז מתכוון לפטר אותו מתישהו.
לפטר,עכשיו.
אני מרוצה מזה שקיבלנו פה 4-0 משפיל ואין איזה תוצאה צמודה
אם עד עכשיו לא היה זעזוע עכשיו הוא חייב להגיע, הקבוצה הזאת חייבת להתאפס על עצמה
עם כל הכבוד לנו, המשחק הזה הוא קודם כל ניצחון של ברצלונה. הם עשו את זה לבאיירן ולחצי ליגה העונה. מצאו סדק ורצחו את המשחק תוך שתי דקות. משם, לא משנה איזה חילופים תביא, המצב כמעט אבוד כי זו קבוצה שבניגוד לנורמה רק תחפש את הגול הנוסף שיוציא את האוויר מוקדם.
עד הגול הראשון, המשחק יכל ללכת לכל כיוון. נכון שאמבפה החמיץ הרבה אבל גם באיירן. אין לי מושג איך בארסה מצליחה כל כך באופו עקבי בסגנון המשחק הכאוטי הזה, אבל זו עובדה.
שוב, עם כל החוסר כבוד לאנצ’לוטי שלא מנצל פרומיל מאיכות הסגל שלו - הייתה לו תוכנית שעבדה יפה מחצית שלמה, ואני לא יודע איזו קבוצה הייתה מתאוששת מהמצב אליו נקלענו.
היו שנים שקיוויתי לתוצאה משפילה שתעורר את המועדון לרכש מתאים. הפעם אני לא רואה מצב שזה תורם לנו במשהו, יש לנו חצי שנה רעה להעביר עם המאמן הנורא הזה על הקווים. אין מצב שפרז יפטר אותו, אפילו לא אם נודח לפני הנוקאאוט באלופות בטעות (אל חשש).
אגב, עד היום הגנתי על קיליאן בכל הזדמנות, האמנתי שאלו חבלי לידה והכל יהיה בסדר. היום אני כבר לא קונה את זה. ההפסד הזה רשום עליו יותר מכל שחקן אחר, מרמת הציפיות ועד לנבדל המביך והמייצג מדי בדקה האחרונה.
אני מאמין שהוא לא שכח לשחק כדורגל, אבל מנטלית הוא מחוץ לאירוע ברמה מטורפת וזה עוד לפני הקרקס שבספרד מכינים לו אחרי היום.
והוא חשב שהיה לו קשה עם התקשורת בצרפת…
מי שמקווה שמפטרים את אנצ’לוטי שלא ישלה את עצמו, לא יקרה.
אם אנצ’לוטי מפסיד העונה אליפות אז זאת אליפות שלישית שהולכת לפח ואני רושם אותם לחובת פרז לפני אנצ’לוטי.
אליפות לא תהיה כנראה במחזור ה 35, זאת תהיה אליפות לבנה אבל יהיה יותר צמוד.
אמבפה הוא לא הבעיה, מדובר בבירור בבעיה של חוסר ביטחון ואין לי ספק שזה יעבור לו (גם אם בסוף יסתבר שויניסיוס באמת שחקן טוב יותר).
הבעיה ברורה. ברצלונה עולה עם פדרי, פרמין וקסאדו, וריאל עולה עם בלינגהאם, קמאבינגה, טשואמני וואלוורדה, וברצלונה שולטת במרכז המגרש. הליצן האיטלקי הזה פשוט בדיחה, זה כבר באמת גובל בקומדיה.
לא רק שאנחנו לא מעזים לעלות מול הקישור הרך הזה “רק” עם שלושה מהארבעה שעלו (גם שלושה היו אמורים לאנוס אותם בקלות), אנחנו עולים עם כל הארבע, ועדיין לא שולטים במתרחש בשיט.
וכשאין מאמן, אז השיטה היא שכולם מעיפים כדור למעלה בתקווה שלא יהיה נבדל ואחד משני שחקני ההתקפה יבקיעו. ואם לא יעבוד, אז נביא הברקה אחרת: בלינגהאם מגן ימני לעזור ללוקאס ואזקס. גאונות.
די, בחייאת ראבק. איזו תוכנית ואיזה נעליים, בארסה לוחצת גבוה ואצלנו הנעת הכדור מוטלת על לונין ומנדי.
מהרגע שטשואמני יצא הייתה רבעיית קישור שלא עשתה כלום. אין לאנצ’לוטי יכולת לבנות תכנית משחק אבל הכי גרוע -אין לו יכולת להגיב, הוא יכניס את מודריץ’ ואז את ברהים ולפעמים את אנדריק, לא מצורך מסוים אלא כי זו ההיררכיה.
אנצ’לוטי היה ונשאר המאמן הכי גרוע ממאמני הטופ, חסר מושג מוחלט שבכל פעם שאלילת המזל לא איתו חוטף תבוסות. אין לו אפילו את היכולת להעיר את השחקנים שלא ניסו במצב של 2-0 לבארסה.
יש לריאל מדריד סגל מהטובים בעולם, עדיף שנות אור מהסגל של בארסה. כל הכבוד לבארסה וכל הכבוד לפליק על איך שהם נראים, אבל למטבע יש שני צדדים וריאל מדריד נראתה היום איום ונורא, כמו שהיא נראתה ב95% מהדקות שלה העונה.
החלוץ הכי מהיר בעולם אמור לסיים עם רביעייה במשחק כזה, אשכרה נתנו לו רישיון חופשי לדהור והוא פעם אחר פעם אחר פעם נתפס במלכודת נבדל. וגם כשכבר היה מול השער החמיץ בשלומיאליות.
אני לא מצליח להבין איך ברצלונה יצאה מהשבוע הזה כפי שהיא יוצאת ממנה, ראיתי גם את המשחק מול באיירן וכמו היום לברצלונה אין הגנה ואיכשהו היא לא סופגת, אם החמצה ואם נבדל קטן ומצד שני כל מצב שלה זה גול.
זה כאילו פליק מהמר על הכל או כלום כשהסיכויים בבירור לרעתו ובנתיים הכל הולך לו.
ג’וד היה קיצוני ימני נגד סלטה, היום בתפקיד הישן של פדה כבייביסיטר של המגן הימני, מה יהיה ? הקשר הטוב בעולם אם קרלו לא יודע.
גם אני לא יודע… ילדים בני 18 עשו לו בית ספר היום.
לו ולכל הקישור העאלק אתלטי שלנו
4 קשרים שכל אחד מהם גדול פי 2 מכל שחקן בקישור של בארסה לא הצליחו לעשות משולש אחד במרכז המגרש.
עזוב את זה שאנצלוטי לא יודע להעמיד קבוצה, איפה האינטליגנציית משחק שלהם?
לכל ילד בן 14 בלה מאסיה של בארסה יש פי 3 יותר אינטליגנציית משחק מכל שחקן בקישור שלנו.
אז שיהיה לו ביטחון, הוא הבקיע 40 שערים כבר כמה עונות, הביאו אותו בשביל משחקים כאלה. אז קרלו אנצ’לוטי 60% אפילו 70% מההפסד אבל יש לו חתיכה נכבדת נו באמת הוא לא ויניסיוס מודל 2018/19 שהיה ילד. זה גם משנה מתי קיליאן אמבפה יבקיע. לא יבדקו רק את מספר הגולים שלו. הליגה תיגמר עוד מחזור ואז אם הוא יתחיל עם הקטשופ זה לא שווה כלום. זה מביך כמות הפעמים שהוא נכנס לנבדל והוא גם שחקן מהיר הוא לא צריך ‘לצאת’ למאוץ לפני שחקן ההגנה בניגוד לקארים בנזמה שגם הייתה לו את הבעיה הזו. שישה נבדלים במחצית זה לא שגרתי. או האחד על אחד שלו מול אינייאקי פניה שכל השער פתוח. אפשר וצריך לבוא אליו בטענות.
גם אם היא הייתה סופגת עוד גול או שניים היא עדיין הבקיעה 4 בשני המשחקים ככה שזה לא היה משנה יותר מדי…
פליק מוכיח השנה שהוא מאמן על. זה רק מדגיש עוד יותר את ה(אין) עבודה של המאמן שלנו.
ממש תמונת מראה.
השורה התחתונה היא שהגענו לאינסוף מצבים לגול וזה היה ראוי. יכול להיות שעם משחק “חכם” יותר היינו מגיעים לפחות.
ברור שמנדי זה עונש משמיים והוא השחקן הכי חופשי אצלנו כי אף קבוצה לא תבזבז שחקן עליו. אדרבה, כולם מאלצים את המשחק לעבור דרך הנגר הזה.
ואני באמת חושב שב2-0 מול בארסה הנוכחית, אין הרבה מה לעשות. דורטמונד הלכה אחורה וכיתרנו אותה. בארסה מכה בברזל שוב ושוב.
ועוד שאלה,
למה ברצלונה, עם תקציב מצומצם, עם שחקן רכש בודד העונה, 6-7 ״זרים״ בסגל שבנוי כמעט לחלוטין מנערים שחקני בית, עושה בית ספר לליגה (וגם באירופה),
בעוד שריאל, אחרי שהרכיבה במשך שנים קבוצה במאות מיליונים משחקנים מקצוות העולם, שאמורים לעשות את ״חילופי הדורות״, נראית כמו מכבי פ״ת…
למה בכלל יש מחלקת נוער?
שיוציאו איזה שחקן אחד. אחד.
מה עם איזה מגן שמאלי? איזה קשר אחורי?
מחלקת הנוער של ברצלונה הוציאה כמעט קבוצה שלמה ״מן המוכן״, רק לחזק 2-3 עמדות וגמרנו.
אני בטוח שלא יקרה, אבל לידיעת הנהלת ריאל, האיש בתמונה פנוי ומת לחזור לאמן, בנתיים מחלטר בתפקיד שקר כלשהו ברד בול
זו לא חוכמה. אם תכנית המשחק היא לשבת בבונקר ולהעיף כדורים לאמבפה וויני, גם לזה יש דרך. כמו כל קלאסיקו אנצ’לוטי מתחיל עם הטמטמת שלו- המאמן הכי מקובע בעולם שיעלה לכל משחק ליגת אלופות עם הרכב זהה תמיד יעשה שטויות במשחק הכי חשוב של העונה. אם רוצים לשבת בבונקר, אולי כדאי להתאמן על משחק הגנה?
המקסימום שהוא והטקטיקן הדגול דווידה מסוגלים לו, זה להחליט אם לשבת בקו נמוך או לשחק רגיל, כמו ילד שמגלה את החצים בפיפא בפעם הראשונה ומעביר לattacking. על הדבר הזה אני לא אגן גם אם אמבפה יגיע ל80 מצבי 1 על 1 ויבעט את כולם לדגל הקרן.
אין לי שום כבוד או חיבה לאיטלקי הסגלגל, ואני תמיד אעריך פי 1000 מה שמאמנים כמו פליק (עוד בבאיירן), סימואנה או קלופ עושים גם אם לא זכו ברבע מכמות ההתארים של קרלו.
קודם כל לא שיחקנו 4 קשרים, שרף את קמאבינגה ואת ג’וד בתפקידים מטומטמים כך שבמרכז שיחקו צ’ומה ופדה ודווקא היו בנחיתות מספרית.
ובכל מקרה במחצית הראשונה היינו הרבה יותר טובים מהם והיינו אמורים להבקיע.
זה לא עובד ככה, אם הם סופגים ראשונים עם ההגנה של ברצלונה הסיכוי להמשיך לספוג יותר גבוה מאשר להבקיע, כמו שקרה לקרלו מחצית שנייה.
ברור שאם הם סופגים יכול להתפתח משחק אחר. עדיין, אני חושב שספציפית כרגע עם ההגנה שלנו וההתקפה שלהם- די ברור שהם גם יבקיעו לא מעט. קל להזכיר את ההחמצות (והנבדלים) של ריאל אבל גם שם החמיצו לא מעט.
אני כתבתי פה לפני המשחק שאין סרט שאנחנו יוצאים מהמשחק הזה עם פחות משתי ספיגות לפחות…
אני לא באמת זוכר אם באיירן של פליק (שגם הייתה קבוצה מעולה) שיחקה עם קו הגנה כזה גבוה. האמת היא שזה גם לא משנה, כי לברסה הנוכחית נראה שהוא מצא את השיטה.
לדעתי עם היכולת הנוכחית של הקישור ועם ההגנה הזאת אין לנו מה למכור מולם, גם אם נניח אמבפה היה מבקיע גול מוקדם…
נ.ב: הציוות של ג’וד במחצית הראשונה בהחלט היה הזוי ובזבוז והוציא הרבה מהעוקץ שלנו בהתקפה. מסכים איתך על זה לגמרי…