מי מקבל את ההחלטות - אנחנו פחות קרוס השנה. זה כמובן לא הוא בלבד, אבל האחרים עושים את זה פחות טוב ממנו מלבד בלינגהאם שהוא אחלה
אינטנסיביות ומשמעת - מן הסתם שככל שהקבוצה תעבוד פחות קשה יהיה לה יותר מסובך להרוויח את הכדור למעלה. משמעת טקטית נמוכה תוריד את מספר הפעמים שנרוויח את הכדור. אמבפה הוא לא חיזוק במובן הזה
יציאה להתקפת מעבר - יש פערים בין הקישור לחלוצים כי יש עוד שחקן שמחכה למעלה על חשבון להיות זה שמעביר את הכדור מהר
פיניש - בתיאוריה אמורה להיות עלייה ביכולת שתאפיל על מה שכתבתי עד כאן. בפועל קיבלנו נבדלים וחוסר חדות
having said that, גם המאמן צריך להשפיע יותר, ברור.
ההבדל בין העונה שעברה לעונה הזאת זה המשחק במחזור ה 11, גם עונה שעברה שיחקנו חרא בתחילת העונה וג’וד הציל אותנו פעם אחר פעם והגענו למחזור ה 11 וניצחנו את ברצלונה כשג’וד שוב מציל אותנו והגענו ל 28 נקודות, העונה אם היינו מנצחים את הקלאסיקו היינו מגיעים ל 27 נקודות, כמעט כמו עונה שעברה.
זה לא ששיחקנו כדורגל יותר טוב עונה שעברה, ממש לא ! העונה הניצחונות שלנו יותר משכנעים יחסית לתחילת עונה שעברה, ההבדל זה שברצלונה ניצחה 10 מתוך 11.
אני מסכים איתך חלקית. הציפייה הייתה שעוד עונה נוספת עם לא מעט שחקנים בסגל כלומר כמותית לא היו שינויים כה גדולים - והמצב ישתפר. שקיליאן אמבפה גם כן יעזור לנצח משחקים גם אם יקח לו זמן להשתלב. ג’וד בלינגהאם הציל אותנו וספגנו שערים מדי מחזור בתחילת העונה אבל רק בדרבי הייתה חרפה הגנתית אמיתית. פה זה לא המצב. הקבוצה רצה פחות קילומטראז’ במידה ניכרת. ומה לעשות שלספוג רביעייה והשפלה במשחק גדול כזה - מדובר בעניין משמעותי. הצגנו משחק קטסטרופלי נגד ליל למשל. נגד נאפולי אשתקד היו צמד משחקים מאוד מהנים.
זה נכון מאד, פשוט טריויאלי ולא נראה לי שיש חולק. מלכתחילה ברור שהתגובה לסיטואציה גרועה הרבה יותר מהדרך בה נקלענו אליה. פה החלק של אנצ’לוטי משמעותי יותר.
שני המאמנים בגדול הסכימו להטיל קוביות לפני המשחק. יצא בארסה, ואז קרלו נתן לכם עוד תור מתנה.
אני מאמין שהמצב ישתפר, כבר עכשיו למרות הבושות שעשינו מול ברצלונה אנחנו מבחינת כמות הנקודות לא במצב רע, אנחנו בממוצע שיביא אותנו ל 85 נקודות אם אני לא טועה וזה עוד לפני שהתחלנו לשחק כדורגל טוב.
גם עם מאמן חלש כשבקבוצה שלך משחקים ג’וד, ויני והצב אתה אמור לשחק כדורגל הרבה יותר טוב וזה בנתיים לא קורה אבל לדעתי יקרה.
הבעיה העיקרית שלנו זה צמד הבלמים, מיליטאו נתפס ע’'י המועדון כבלם על, בלם העתיד ומקבל שכר בהתאם, לדעתי הוא דופק אותנו חזק, הצמד שהוא יוצר עם רודיגר הוא לא צמד טוב ומאוד בעייתי, מיליטאו בעצמו בלם בינוני והבעיה הכי גדולה זה שהמועדון ממשיך לדחוף את מיליטאו כבלם המוביל ונותן לו לשחק בצד ימין מה שמזיז את רודיגר לצד שמאל הפחות טוב שלו, רודיגר שהוא אחד מ 3 הבלמים הטובים בעולם כשמשחק בצד ימין הופך לבלם בינוני לגמרי בצד שמאל, ואז במקום שנעלה עם בלם שהוא חיה רעה וטופ עולמי בצד ימין ובלם בינוני בצד שמאל(נניח נאצ’ו) אנחנו עולים עם 2 בלמים בינוניים כשכבונוס הם לא יכולים לשחק ביחד.
אני מסכים עם חלק גדול מדברייך הטענה שלי שאתם ‘מחליקים’ פה 4:0 עלוב בבית נגד ברצלונה במשחק שלא היה והוכרע על השפיץ של הנעל. עם ז’וזה מוריניו שיחקנו במתפרצות גאוניות ואי אפשר היה לעצור אותנו, כמה שניות ומגיעים לשער. ונניח בעונת הדסימה. היה את מסוט אוזיל שימסור בתזמון מדויק וברוך. זה קצת שונה מלשלוח כדור עומק כל הזמן על המהירות של קיליאן אמבפה או לבעוט לקיבינימאט ולהתפלל שוויניסיוס ג’וניור יפתח את המנוע. ברצלונה בקצב של מאה נקודות בעונות, 90 נקודות לא יספיקו לנו. אני לא ראיתי אף משחק טוב מלבד ה-2:5. גם בדרבי היינו שלומיאלים תאר לך שמחזיקים מעמד עוד שתי דקות והפער “רק” ארבע.
אדר מיליטאו דומה לאנטוניו רודיגר בסגנון שלו ברמת חוסר הריכוז, הביטחון העיוור שלו במהירות ובאתלטיות שלו וכדומה. רודיגר כמובן כמה רמות מעליו. לדעתי נאצ’ו היה בלם טוב ממיליטאו.
אבל הבעיה היא הרבה מעבר לחוליית ההגנה שקרסה רק בקלאסיקו במאה אחוז. אנחנו צריכים ארבעה קשרים “אפורים”\לבטל לחלוטין את ג’וד בלינגהאם כדי לשלוט בכדור נגד קבוצות כמו שטוטגארט ובורוסיה דורטמונד.
אני לא מחליק כלום וכן חושב שזה הוכרע על השפיץ של הנעל, מאמין שאם היינו מבקיעים ראשונים שהיינו מנצחים וזאת למרות שהפסדנו 4-0
הם לא נראים כמו קבוצה של 100 נקודות, לדעתי בסוף 85 נקודות יספיקו לאליפות, ברצלונה יאבדו עוד הרבה נקודות בהמשך העונה, אנחנו למרות ההפסד הכואב חייבים להישאר ממוקדים ולא להתפרק כמו שעשינו באליפות של צ’אבי.
יש לנו קישור מדהים ומאמן חרא.
אתמול ליברפול שלי ניצחה את ברייטון, אבל ברייטון כל המשחק מול אחת הקבוצות שלוחצות הכי טוב בעולם הצליחה להניע כדור בקלות לא לאבד אותו ולצאת להתקפות מצויינות, היתרון האיכותי של ליברפול הכניעה בסוף.
אין בסגל של ברייטון שחקן אחד שיכול לחלום לקבל אצלנו הרכב, זה הכל המאמן.