אני הולך להיות קשוח, מקווה שלא תעלב ולא תגיב לי יותר…
מסתבר שאתה ממש כן. אין לך מושג מי הוא האיש הזה ומה הכישורים שלו וכל מה שמפריע לך זה שהתקשורת בצד “שלך” טוענת שזה מינוי פוליטי.
אתה המשתמש שהכי מדבר מפוזיציה פה בפורום לטעמי.
שוב, הבחיר בעקבים סופר מוכשר וסופר ראוי לתפקיד שקיבל. לך מפריע שהוא לא “סטרייט לבן” או חרטא פרופוגנדית מומצאת שכזאת.
קצת תיקרא עליו ואולי תרגיש אשם כשתבין שהוא אשכרה אחד האנשים המוכשרים ביותר לתפקיד הזה למרות שהוא נראה לך מוזר.
רביע (ככה כותבים?) במשך עשורים אם לא מאות מנעו בצורה בוטה תפקידי מפתח מאנשים מוכשרים לחלוטין רק כי הם שחורים/נשים/הומואים/וואטאבר רק כי הם מיעוט, עכשיו כשזה נרגע כואב לך שזה לא איזה בחור לבן כי הם לא האדם המתאים ביותר בעולם ובהפרש מטורף לתפקיד? ממתי זה עובד ככה? סלח לי אבל זאת צביעות ברמה הזויה שקשה לי לעכל בכלל.
סתם נקודה קטנה… החוק גם אומר שאסור לעשן גראס בארץ ישראל ובנתיים… נו, הבנת מה הכוונה שלי.
הולייי שיטטטט, איכס! איכס על המשפט הזה ואיכס ענק על הגישה שלך. מי אתה בדיוק שתקבל משהו שבנאדם עושה בזמנו הפנוי ולא נוגע אליך או פוגע במישהו. עד לפני 20 שנה אמרו משפטים כאלה על הומואים שנראים ומתלבשים בדיוק כמוך. אני מאוד שמח שאתה מוכן ברב טוב ליבך לקבל הומאים כל עוד הם לא נראים שונה מידי אבל העולם מתקדם לכיוון שהדעות של אנשים חשוכים כמוך לא משנות כלום וזה מאוד בריא בעיני… גב קרא לך גזען ואתה טוען שאתה אולי פובי ממשהו… המילה שאתם מחפשים היא bigotry אתה לגמרי bigot כלפיי נשים,שחורים וערבים מהכפר שלך וכל מי ששונה מהסטרייט הלבן כביכול (קורע ואירוני בעיניי שאתה בכלל לא כזה).
מצטער להגיד לך אבל הגזענות שלך כלפי כל מי ששונה ממך נוטפת מכל נגיעה שלך במקשי המקלדת.
בקונטקסט המדובר אתה לגמריי המטורלל פה. שיהיה ברור.
שוב, כן מעניין אותך ומאוד, כי לא אכפת לך מה הכישורים שלו אלא רק זה שהוא הומו.
בתור הומו בעצמי הייתי צריך להתמודד עם אנשים כמוך כל חיי, כאלה שמשחקים אותה פתוחים ומקבלים אבל רק עד הקו שהם קבעו לעצמם שהוא בסדר, מעבר לזה? הגישה היא אותה גישה נוראית.
גילוי נאות- מבין ומאוד לא מרוצה מהרבה דברים בתרבות הwoke הנוראית, ואני כנראה אהיה בצד שלך בהרבה דברים בנושא, אבל אתה כבר לא בקשר עם המציאות וצועק כמו ילדה קטנה (סליחה, יישות נון בינארית) על כל כותרת שמספקת לך העיתונות הנאורה והשיוויונית הקונסרבטיבית שבצד שלך.
אתה כל כך מדבר מפוזיציה שאתה כבר לא אומר כלום ישום דבר חוץ מ"ההומואים האלה רוצים להשתלט על כולנו".
למה ליאור כל כך צודק במה שהוא אומר? כי אם היינו מתייחסים אליכם כמו הקיצוניים מצד שלכם אז כולכם הייתם נאצים שרוצים עולם לבן והומוגני שאסור ללבוש בו עקבים.
תתבגר בבקשה ותתגבר בבקשה על הרגשי נחיתות או עליונות שיש לך. עדיף לכולנו.
מקווה שלא הייתי קשוח מידי.