על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

קיבלו סיבסודים גדולים ושלל חילוצים, אם ישירות ואם דרך ההסתדרות. וגם שלל תמיכות עקיפות בחקלאות עד עצם היום הזה, בעיקר דרך חסימת ייבוא (נכון כמובן גם למושבים).

אגיד שמצד שני יש היום בערך פי 10 חרדים מקיבוצניקים ואין בכלל שום צל של ספק מי האוכלוסיה ההפסדית יותר.

נדלן וכו אני מניח שהוא מתכוון להסדרי השיוך שכוללים הנחות משמעותיות על הקרקע. מצד שני, זו האוכלוסיה היחידה בישראל שמבקשים ממנה לשלם מיליונים על מקום שלפני ההתיישבות שלהם בו היה חול / ביצות.

ההשוואה של הקיבוצים לחרדים סתמית. תשוו לציונות הדתית. גם תרומה, גם פריבילגיות, גם קריאות לביטולן שנתקלות בהתנגדות, גם זעם מבחוץ וכו׳.

מה הקשר לחרדים שלא נותנים כלום ורק רוצים מימון אני לא מבין, בחיי

בעקבות פיגוע הדריסה המחריד שהיה במצעד הגאווה בברלין, אחת מפעילות קהילת הלט”ב שנאמה שם אמרה - “כששמעתי על הפיגוע, קיוויתי שמדובר בגבר לבן נוצרי, ולא במהגר זר/מוסלמי“:

כן, וגם אני קיוויתי שמי שתבדוק לי את הביצים בצו ראשון בגיל 17 תהיה דוגמנית צמרת בלונדינית בת 25, ולא גבר מקריח ונמוך בגיל העמידה. מה לעשות שיש דבר כזה שנקרא ‘הסתברות (מותנית)’?

לא יאומן שזה אשכרה מה שמעסיק אותה באותו רגע, וגרוע מכך - שהיא מעזה להגיד בקול רם את המחשבות האלה שלה (כנראה כי היא יודעת שיש להן גיבוי). מטורללים על כל הראש, בחיי.

זה בדיוק מה שמעסיק אותה כל הזמן. אין להם ערכים. הם רק שונאים כל מה שהוא נורמלי.

הם מזמן איבדו את הפחד והבושה. קווירז פור פאליסטיין ואין ספור סרטונים שבהם הם מודים דהם מעדיפים את בן לאדן על איש MAGA. אגב, כל יום כבר יש פיגועים, דקירות, אונס, רצח וזה כבר לא עושה כותרות. שימו לב באיזה מהירות הידיעה הזאת על הפיגוע נעלמה גם מהאתרים הישראלים.
4צל חולי הנפש ברדיט גם העלימו את הפיגוע והיה אסור להזכיר את הפיל שבחדר.
הדבר הטוב שבעולם, אולי באיחור, קצת מתעורר:

חייב תיקון קטן: לא מטורללים, אלא פשוט רעים. Evil אמיתי. העולם נתן במה לחולי נפש שלא תורמים דבר לאף אחד, והם רק עסוקים בלשנוא את מי שטוב מהם.
ראיתי סרטונים שלעיתונאים שצועקים BLM אבל מסרבים להגיד שגם חיי לבנים שווים.
אחרים שצועקים שללדת ילדים לבנים הורג את האקלים אבל צריך להביא מהגרים במקומם.
שקט מוחלט כשילד צרפתי בן 17צמקבל מכות למוות מחבורת ילדי מהגרים ואף אחד לא שומע על זה.
הם אקטיבית משתיקים הכל ומשקרים.

מקווה שנתעורר בקרוב.

זו באמת מחלה. אני לא מבין איך אנשים יוצאים מגדרם כדי להגיד דברים כאלה ולהתעלם בבוטות מהאמת:

עוד דבר טוב שקורה יותר ויותר לאחרונה, המון ווק רצים לחבק מהגרים מהדת הנכונה ולתת להם לגור איתם וכו וכו כדי להראות לנו שאין באמת שינאה, והכל המצאות של הימין ה"קיצוני", ומה קורה בסוף? אונס, מכות רצח והשתלטות על הבית. ואז הם לומדים סוף סוף.

אני מאחל להם שיפלשו למדריד. מגיע לראש ממשלה הספרדי האנטישמי לטעום מהגלולה המרה שהוא בישל לספרד.

עכשיו הם יהיו זכאים אולי לאזרחות ספרדית לפי התוכנית שלו לא?