ויניסיוס כרגיל מתעסק בהכל חוץ מכדורגל.
השיפוט שובר שיאי עליבות.
אם ריאל לא מוציאה לי חשק לראות כדורגל אז השופט עושה את העבודה.
אין לי טענות לאוססונה, הם עושים בדיוק מה שמרשים להם לעשות.
החזית שפתח פלורנטינו מול השופטים בספרד הגיעה לרתיחה. אין לי דרך אחרת להסביר את זה. לא זוכר תצוגת שיפוט כזאת נגד ריאל מדריד. גם האדום לג’וד והצהוב לאנצ’לוטי נראה כאילו השופט לא היה מסוגל לספוג חצי מילה לעברו.
נכון שויני החמיץ, אבל הוא בישל 2 מצבים לאמבפה, סחט 2 פנדלים שלא נשרקו וכן, החמיץ כמו מטומטם.
ריאל מדריד במשחק מצויין אגב, גם אם לא ננצח ואף נפסיד, זה התחבר לנו וניקח אליפות בכל מקרה, אנחנו טובים מדי כרגע, גם השופטים לא יעצרו אותנו.
בחיי שאני אבין אם הקבוצה תחליט לא לעלות למחצית השנייה. צריך פה זעזוע. אני לא חושב שבהכרח יש יד אחת נגד ריאל, אני חושב שיש שיפוט עלוב מאוד בספרד באופן כללי ושכל התלונות שלנו לשיפוט רק מחממות את השופטים יותר גורמים להם לבוא לכל משחק להראות מי הבוס.
בלי זעזוע משמעותי שחקנים שלנו ייפצעו כי הקבוצות היריבות מבינות ומנצלות את זה.
ההחמצות שלו עלובות, זה שני מצבים של 100% שער, וזה עוד יעלה לנו ביוקר כי הוא מתעסק בשטויות.
לגבי הפנדלים, על היד אני יכול להבין שלא שרקו, אבל הפנדל השני הוא יותר מברור שזה ביזיון, דומה מאוד לפנדל שנשרק לחובתו של סבאיוס.
אני באמת לא זוכר עונה עם כל כך הרבה החלטות שיפוט בזויות נגדנו…
אני באמת מצדיע לשחקנים שמצליחים לשמור על איפוק ולא להתפרץ על השופט על 3000
הראשון כן, השני המסירה לא הייתה טובה, אמבפה מסר לו כדור לא נוח מאחורי הגוף, כדור טוב היה משאיר אותו לגלגל עם השמאל לשער חשוף, נכון שחלוץ גדול אמור לשים את זה בפנים אבל זה לא מצב פשוט בכלל.
הראשון היה 100%
אותי הכי הרתיח הדחיפה על גארסיה. זה קרה מטר מהקוון, עבירה ללא כדור עם אפס ספורטיביות ו100% נכונות לפגוע בשחקן. כמובן שלא הייתה בכלל התייחסות מהצד של מי מצוות השיפוט.
אוססונה רואה שאפשר לקצץ את השחקנים שלנו וזה בדיוק מה שהיא עושה. שופט עלוב כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן.
אנצ’לוטי לא יעשה זאת, אבל מודריץ’ חייב לצאת במחצית, חייב !
אז אתה חייב לקבוע תור לרופא עיניים.
בתחילת המשחק עם ויניסיוס, השחקן הרים את היד מהרצפה ואז נגע בכדור ומשך את הכדור.
והשאר , עזוב אוסוסונה באו להרביץ לא לשחק, ואז מי מקבל אדום ריאל. תגיד אתה עושה צחוק, זה שיפוט הוגן?
והינה עכשיו זרקו את פארן ליציע.
סיטי גמרה את המשחק בדקה ה-33.
אנחנו בעשרה שחקנים יותר ממחצית.
המשחק ביום רביעי רק נהיה יותר קשה, ואם תהיה הארכה אז בכלל נדפקנו.
השופט בא במטרה לגנוב את ההצגה זה ברור, ועדיין היינו יכולים להיות ב 3-0 קליל אם ויני היה מרוכז היום. הסתבכות מיותרת.
אי אפשר לדעת מה גוד אמר, אבל זה נראה שהתחשבנו איתו על כל הפעמים שהוא הרשה לעצמו להגיד הכל לשופטים בלי לספוג כרטיסים.
במקום שוויוני היה מסיים לריאל את המשחק עכשיו האוהדים מאשימים את השיפוט.
מעניין אם הליצן מהתדר השני יגיד שגם היום השיפוט לטובתנו?!?
על קמאבינגה רשום פנדל או טעות לגול מהדקה הראשונה. משחק איום שלו.
רק נגיד שאם ויני עושה 0-2/0-3 אנחנו עם ג׳וד במגרש ובלי הפנדל הזה כמובן.
היה מצויין היום.
חסר רק שהשופט יבעט את הפנדל
החרא הזה כולו על פלורנטינו פרז. מכתב מיותר, מטופש שלא הוסיף לנו שום כבוד.
לא יודע מה ראית, אני ראיתי איבודים חסרי אחריות שלו מהדקה הראשונה ובעיה קשה בטיימינג.
עם כל הכישרון שיש לו קלות הדעת שגובלת בפשע גורמת לאיבודים חסרי אחריות כל 20 דקות.
ואני לא יודע מה ראית, היה מצויין עד עכשיו
כמה עצבים וכעס במשחק ליגה אחד, זה לא יאומן, אי אפשר פעם אחת לשבת ולראות כדורגל וליהנות. גם שופט ארור וגם שחקנים כל כך לא חכמים וחסרי אחריות. לא היה לי ספק שזה יהיה אדוארדו קמאבינגה מר פנדל בכל שלושה-ארבעה משחקים. כל כך שלומיאליים וטיפשים. אבל זה מעצבן כמה הכל הולך הפוך, המצבים שהחמצנו בהתחלה, הכדור החופשי של פדה ואלוורדה שהיה ממש קרוב. אוף
אני יכול לקבל שזה פנדל (כחלק מנפלאות הליגה הספרדית), אבל כשזוכרים את 2 המקרים במחצית הראשונה זה פשוט הזוי ומוגזם.