עוד משחק נפל ושטות גומרת משחק של קמאבינגה…לא בפעם הראשונה, לא בפעם השניה. הכי אוברייטד.
אף אחד לא שואל איפה היו 2 הבלמים במהלך הזה שהוא בתוך תיבת ה 5 שלנו ?
אני תופס את הראש ולא מאמין שאני רואה משחק בליגה שמתיימרת להיות הטובה בעולם
כל המשחק הזה הוא הזייה אחת גדולה.
עכשיו אנחנו צריכים יותר מאיי פעם את החלוצים שלנו. בטח כשאוססונה חולמת על מהפך והרימה את קו ההגנה. אבל זה נראה שאם יגיע גול זה רק מרודריגו שנכנס לא מזמן. קיליאן אמבפה כבר פתח מבערים אבל עד שהוא זז, כמה שהוא מהסס. ו-ויניסיוס לצערי במוד של שחקן יפה כאילו הוא ב-Fifa Street. יכל לבעוט בכל כך הרבה הזדמנויות אבל רצה לעבור עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד. גם מהדריבל על הקו ואחר כך מסירה אומללה בשמאל יעני מהלך יפה לא התלהבתי. צריכים תאכלס.
אני חושב שלוקה מודריץ’ היה חייב לצאת מזמן, אנחנו בעשרה שחקנים ודי ברור שדני סבאיוס יותר רלוונטי במצב הזה. גם אם לוקה יכול לתת כדור לשטח ככה בהפתעה
השחקנים שלנו בהתקפה, “הכוכבים” גם כן - לא העלו הילוך בשום שלב במשחק, לא היו נחושים יותר, לא בהגנה ולא בהתקפה. כשהגיע הכדור סבבה, כשלא - אז גם סבבה. שאוססונה תטייל. לא בעניינים
יכול להיות שטיטי טעה ולא ניקח אליפות במחזור ה35?
כמו שזה נראה עכשיו, סוף המחזור אנחנו מקום 3…
מעל הכל שוב אין לנו מאמן על הספסל, עוד ניהול משחק זוועתי של מאמן כושל.
מודריץ עייף מהדקה ה 60, למה הוא משלים 90 דקות?
מה ההבדל בין תיקו להפסד פה? למה לא לכניס עוד שחקן התקפה?
אני מקווה מאוד שבליגת האלופות לפחות נכנס למוד ריאל מדריד, כי באליפות לא נזכה העונה.
אנחנו פשוט מתאבדים, אי אפשר להסביר מה שקורה פה.
הנפילה של ויניסיוס באמצע התקפה כשאתה צריך שהוא ישחק כדורגל זה תמצית של השחקן הזה, שיימכר לסעודיה ב 300 מיליון ויגאל אותנו מכל החרא שהוא מאכיל אותנו, ההפסד הזה עליו יותר מאשר כל מישהו אחר כולל השיפוט הספרדי הביזיוני שהיה פה היום.
משחק של 3-0 קל נגמר ככה. המשחק מול סיטי היה אמור להסתיים באופן דומה ובמזל הצלחנו להפוך בסוף. חוסר היכולת שלנו להרוג משחקים הורגת אותנו.
שרשרת של כשלים מפגרים הפכו טיול קליל עם הרכב משני לתיקו מתסכל. לדעתי מה שמנע מאיתנו לנצח את המחצית השניה הייתה המחשבה על סיטי ברבעי בפלייאוף המיותר הזה.
היו לנו דקות טובות בעשרה שחקנים אבל נראה שהשחקנים מעבירים את הזמן, כאילו הגול יגיע מעצמו. פה אני בא בטעות לאנצ’לוטי - ויתרת על המשחק? רוצה לשמור כוחות לסיטי? תעלה את גולר ושות’ ותן להם לרוץ ולהשתולל.
הכל הולך הפוך| גם כשהובלנו בשבע נקודות יתרון כתבתי שהטבלה משקרת בפן החיובי. העונה הזו ממש מתסכלת וקשה, כל כך הרבה כעסים ועצבים מבחינתי במשחק ליגה שהיה אמור להיות חימום והתחיל כל כך טוב. הנה אנחנו נמצא את עצמינו במקום השלישי ולך תרדוף אחריהן אחר כך. האשמה כאן מתחלקת לשניים: כוכבי ההתקפה שלנו וכמובן השיפוט. ציפיתי שנהיה מעל זה וננצח ונעשה הכל כדי לקחת אליפות, בשיניים.
הרגשה כל כך מעיקה שהכל הולך הפוך וזה לא פייר, רק ביום שלישי האחרון הייתי שמח והרגשתי שיש צדק בכדורגל. הגיע לנו לנצח “את כולם” את ה-12 שחקנים של אוססונה וגם את הקהל שלהם ששר שירים נוראיים לוויניסיוס.
אני חייב לפתוח ולומר שבערוץ הטלוויזיה של המועדון יכולים להמשיך לעשות את מה שעושים, באתר הרשמי, אנחנו האוהדים יכולים לקלל ולהתעצבן ולשבור דברים בבית. אבל כל ה’לרדת מהמגרש’ ודיבורים כאלה מתאימים לליגת העל ולא לריאל מדריד. אנחנו מועדון מפואר וקבוצה רצינית ולא משנה כמה השופט המעצבן שדד אותנו.
הגיע לנו לדעתי לפחות פנדל אחד. על השופטים אני לא סומך ותמיד נמנעתי מדיונים כאלה להוציא מקרים כמו ג’וד בלינגהאם במאסטייה או נניח ההפסד לאספניול. הזוי שלא בדקו אף פנדל ברחבה של אוססונה ורק אצלינו.
פתחנו את המשחק מצוין ובמקום להבקיע יותר משער אחד - הלכנו אחורה, היינו שאננים, השתעשענו מול השער וחבל. הקבוצה הזו לא יודעת להרוג משחקים. ברצלונה עושה מזה 0:5 במחצית ומעלה להופעת בכורה מהלה מאסיה גם את היורש של סרחיו בוסקטס.
כשרודריגו נכנס הרגשתי שהוא השחקן שיכול להביא לנו את הישועה בחלק הקדמי. לא קיליאן אמבפה למרות שהבקיע שער של חלוץ ולא ויניסיוס ג’וניור. אמבפה עדיין מהסס מאוד בקבלת ההחלטות כמו במחצית השנייה, עשה גול אחד והיה חייב להבקיע יותר. לא עפתי בכלל. ויניסיוס התחיל לשחק כדורגל יפה ובלי תאכלס. ויותר מרגיז אותי מזה שהיה צריך לעבור את כל ההגנה במקום לבעוט לשער - דברים כאלה תעשה נגד זלצבורג כשמובילים 0:4 - זה שהוא ואמבפה לא ירדו להגנה. אנחנו בשחקן פחות, צריכים מהלך קבוצתי והם בשלהם, מנותקים. בהתקפה הגענו למצבים בגלל האיכות ולא בגלל שהשחקנים התאמצו. רציתי לראות זעם, על השופט, שזה יבוא לידי ביטוי על כר הדשא. ההתקפה שוב אכזבה בפעם המאה השנה. אוססונה הימרה על ניצחון והרימה את קו ההגנה עוד יותר ושלחה שחקנים. תנו לנו את ה-1:2 ואז תדברו על שיפוט…
זה נהיה מבאס להעביר ביקורת כבר על קרלו אנצ’לוטי וברור שהוא לא אשם אבל איך בעשרה שחקנים וכשלוקה מודריץ’ במשחק לא טוב הוא לא מבצע עוד חילוף ומכניס את דני סבאיוס שיותר פיזי ומהיר או אפילו בדקות הסיום שם שחקן התקפה נוסף לכמה דקות.
קצת להעביר הילוך ולתת גז והיינו מנצחים וזה לא קורה. הגול באיתיחאד והמשחק במאסטייה נגד ולנסיה שהיא קבוצה כל כך גרועה השנה וברצלונה חיסלה אותם בקלות בכל משחק - אלה מקרים יוצאי דופן. אין באמת קסם בדקות האחרונות. בכל עונה יש את הניצחון של האלופה בעשרה שחקנים, עשינו את זה בשנה שעברה נגד אלאבס בחוץ. השחקנים לא מתאמצים.
אני מתעלם לרגע מחוקי השיפוט “החדשים” לגבי הפנדלים - אדוארדו קמאבינגה כבר עשה את השטות שלו בקלאסיקו וקשה לסמוך עליו ולא משנה כמה כדורים הוא חילץ או העליונות הפיזית שלו ושהוא קליל רגליים. או.קיי בודימיר כבר בעט אבל זה כל כך מיותר ומאוחר. לדעתי פנדל הרבה יותר “גרוע” מבחינת החוקה מאשר בדרבי אבל לא משנה. השופטים מרשים לעצמם יותר מדי.
רוצה לסיים במשהו חיובי. קודם כל טיבו קורטואה עם הצלה ענקית במחצית הראשונה, לא יאומן איך ההדיפה שלו העלתה את הכדור השטוח - בגלל היד החזקה - החוצה לקרן וזה לא נכנס.
ובעיקר פדה ואלוורדה. השחקן הטוב בעולם בכל עמדה. איזה בישול הוא עשה מצד ימין, יאללה. הריח את הטרף. האיץ והגביר קצב, מסר כדור רוחב בעוצמה כל כך טובה וגם לדעתי קצת החוצה או לא יותר מדי ליד השוער - ולקיליאן נותר רק לרוץ מהר לפני הבלם ולדחוק לרשת. הוא גם כמעט הבקיע בכדור חופשי ורק שיהיה בריא, הוא חייב לנוח מתישהו, אחרי המשחק נגד סיטי מחכה לנו ג’ירונה בבית, אין מנוס.
אם הנהלת הליגה הספרדית לא מבינה למה הליגה האנגלית רק מגדילה את הפער כל עונה, פער שהוא גם ככה ענק בתשלומים על זכויות השידור שיצפו במשחק היום, וגם במשחק הקודם וזה שלפניו ואולי יבינו את העליבות שהם הביאו על הליגה הזאת.
בלי קשר לשיפוט אנחנו פשוט מייצרים המון מצבים ומחמיצים בשלומיאליות ובצד השני סופגים שער מכל שטות, במקום להבקיע עשירייה קלילה בשבוע האחרון ולצאת בביטחון בשמיים מהשבוע הזה זה מסתיים בניצחון דחוק בדקה האחרונה על סיטי ואיבוד נקודות.
ויניסיוס עשה הכל ולא עשה כלום, לא יכול להיות שממשחק כזה הוא יוצא עם 0 תרומה בשערים ואסיסטים.
גם אמבפה עם 4 מצבים שמהם עשה רק שער אחד, כך היה גם מול סיטי, זה בכלל לא מספיק !
מודריץ’ לא אמור לפתוח במצבו בכל קבוצה בכל הליגות הבכירות בעולם, רק אצל אנצ’לוטי הוא שחקן שעולה בהרכב ומשלים 90 דקות בקבוצה הגדולה בעולם כשאנחנו ב 10 שחקנים.
חרא על אנצ’לוטי ועל השופטים שהרסו לי את האליפות במחזור ב 35, אבל אנחנו טובים מדי כדי שלא ניקח אליפות העונה.
וג’וד, חרא גם עלייך.
אמבפה מגיע להמון מצבים אבל בינתיים הוא די מחמיצן
הוא תמיד היה ככה, רק שזה היה בפסז’ ולא כל כך היה איכפת לנו ההחמצות.
אבל כמה שזה מתסכל, אוסאסונה לא עשו כלום, לא הגנה, לא התקפה, כלום ! ובסוף זה רק 1-1
ויני עובר 6 שחקנים ברחבה, עובר את השוער ואז ממצב מצויין לא מבקיע, הזיה השחקן הזה.
השבת חסכה ממני את הקללות לויני על ההחמצות במחצית הראשונה, אבל הוא כבר נהיה שחקן בלתי נסבל בצורה מוגזמת.
לצד פעולות שומטות לסת, הוא ממשיך ללכת ראש בקיר, ליפול מליטופים של שחקני הגנה, ולהתלונן לשופט. וכל זה כשהקבוצה בעשרה שחקנים, חייבת שער, והמשחק בדקה ה80-90…
אני גם כבר מעדיף שיימכר לסעודיה במאות מיליונים, ושייתנו לרודריגו את האגף השמאלי. לפחות הוא לא מתלונן לשופטים כל מהלך שני.
איפה הימים הטובים האלה שהיינו משחקים מזעזע וגם אם לא מנצחים אז זה היה הגיוני.
יורד לי דם מהאוזניים מרוב עצבים ולחץ דם.
תחושה שמלווה אותי לאורך כל העונה הזאת היא שהקבוצה לא נותנת 100 אחוז. מילא נצחונות דחוקים שפעם היו הופכים לגוליאדות בקלות, אבל היו יותר מידי משחקים העונה באמא של המאני טיים שפשוט העברנו דקות קריטיות בהליכה במקום לטרוף את המגרש.
גם היום, למרות חיסרון מספרי, זה לא שקרסנו מול הנעת הכדור המרהיבה של אוססונה. התאים להם התיקו והם באו להעביר את הזמן בהליכה וכך גם אנחנו.
אני לא רגיל לפסיביות הזאת.
מדקה 80 כבר אין לי אמונה שנעשה משהו כי כך היה כל העונה. מול סיטי היה יוצא דופן כי זאת סיטי וזה מרגש. אבל גם מולם, במשחק שבו הכדור יותר ברגליים של היריב, רצנו משמעותית פחות מהם (7-8 קמ)
אנחנו קבוצה עצלנית וגם זה על קרלו החביב.
הופה, המשיח חזר !
תכתוב בבקשה שהאליפות של ברצלונה 100%