אתם נופלים בפח, המועדון עושה בדיוק מה שעשו בברצלונה בעונות שעברו כדי להסיט את האש מהבעיות שיש אצלנו. הכרזנו מלחמה על השופטים והשופטים מגלים אפס סימפטיה כלפינו. היינו צריכים לטייל במשחק הזה אבל יותר חשוב לויני לריב עם השופט מאשר לשים כדורים ברשת. ג’וד בלימגהאם שכולם דיברו על הבגרות והאצילות שלו משחק אחרי משחק מתעסק עם השופטים, ואנצ’לוטי עם כל הניסיון שלו רק מוסיף שמן למדורה במקום שירגיע את העניינים. צריך להגיד את זה, אנחנו חופרים לעצמינו קבר. אני לא מצפה שהשופטים פתאום יכבדו אותנו אחרי מה שהמועדון עושה בשנה האחרונה. אני רק מקווה שאלונסו או מי שלא יהיה המאמן הבא יעשה סדר ויגרום להם איכשהו להתרכז בכדורגל.
אנצ’לוטי לא אשם ביכולת היום נקודתית (שהייתה טובה, אפילו מאוד עד שהתחילו המכות). במה הוא כן אשם?
שיש לו 3 וורלד קלאסיים עם ליקויים חמורים במשחק שלא מטופלים. ויני עם ההתחכמויות מול השער, קמאבינגה עם הפנדלים האווילים האלה וג’וד עם הריבים והקללות לשופטים.
שאחרי 500 שנות קריירה הוא לא מבין שהוא לא יודע להרים הגנה ואין לנו מה ללכת אחורה. כשאנחנו נסוגים, כל קבוצה בליגה מסוכנת מולנו.
כל מאמן עם 2 תאי מוח מתפקדים היה מורה לשחקנים לחנוק בהנעת כדור את אוסאסונה, במיוחד כשהשופט התעורר והתחיל לשרוק נגדם ואחרי שהגיעו ל2-3 מצבים מסוכנים.
בסחרור של הקבוצה. נחמד ששיחקנו לא רע היום אבל היינו גרועים מאוד נגד אספניול ודי גרועים נגד אתלטיקו, נגד סיטי זה גם לא נראה משהו משהו בהתייחס בנסיבות ועכשיו במקום שזו תהיה מעידה חד פעמית אנחנו בעיצומו של כדור שלג מתגלגל.
בנוגע לשופט, לא חשבתי שארגיש ככה בחיי. עזבו את הכרטיס האדום, עזבו את הפנדל שלא נשרק בהתחלה (השאר פחות מעניינים) או את הפנדל המוזר של אוסאסונה. בחיים לא ראיתי שופט שלא שורק לאף עבירה. המחצית הסתיימה עם 3(!!!) שריקות נגד אוסאסונה. פעם ראשונה שתצוגת שיפוט גרמה לי להרגיש מותקף אישית. הזיה.
כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה וכל הכבוד למי ששומר על פאסון וקור רוח בניגוד אליי. אני בכל מקרה חייב להגיד שמבחינתי ניתוח המשחק הזה צריך להיות בשני אפיקים - קודם כל הרשלנות וחוסר הערך מוסף של שחקני ההתקפה שלנו - זה בכלליות ואפשר לרדת לרזולוציות של האם ויניסיוס במשחק של ציון 3 וליצנות, ציון 5 שזה פיפטי-פיפטי או 7 ציון 7 ואיך קיליאן אמבפה החמיץ.
הרובד השני זה כמובן השופט, הרגשתי גם במשחק הזה כמו במאסטייה בשנה שעברה שהשופט בא לסגור איתנו חשבון. אני גם מאשים אותו על הפנדל העלוב ששרק נגד אדוארדו קמאבינגה אבל גם את קמאבינגה שלנו שתמיד עושה את זה. גם מאשים על האדום לג’וד בלינגהאם אבל מוטב שייזהר.
זה מרגיש לי שקל יותר להוציא את ריאל מדריד משיווי משקל ברמת השיפוט\יריבים מאשר את ברצלונה ואתלטיקו מדריד.
כמה הוא כבר שיחק השנה כדי שהוא יוכל לעשות שטויות? מה לעשות שבכדורגל השנייה הזו היא קריטית. שליחת הרגל שלו מרושלת מה לעשות. לא לתת לשופט את ה-“ספק” הזה. הוא לא אחראי מספיק והוא גם ייאבד את הכדור ברגע קריטי עם כל ניסיונות הסיבוב שלו על מטר. מספיק שפעם אחת במשחק גדול זה לא יעבוד לו וזה חצי שער. קח עוד פנדל באחריותו - נגד ראיו וייקאנו בעונה שעברה בסיבוב השני. והזכירו לי - נגד ליל העונה.
כמה הוא באמת התקדם כאן? התקדם. האם בתנופה אדירה? האם קריאת המשחק שלו בהכרח טובה יותר? המיקום שלו? האם הוא תורם יותר מסירות מקדמות למשל או בשליש האחרון (לגבי הדבר האחרון פחות אכפת לי). טעות כזו יכולה להרוס גם משחק של 95% דיוק במסירה וניצחון בשבעה משמונה מאבקים - סתם זרקתי מספרים. הוא משתמש בפיזיות ומהירות כמעט בלבד.
אני לא מבין את עניין הפנדלים שאנו סופגים לאחרונה. בשניהם הכדור לא באזור של ״העבירה״ ובשניהם כביכול העבירה היא אחרי שהמהלך הסתיים.
תסתכלו על קאמא הוא אפילו לא מסתכל על השחקן! הוא ניסה לחסום ת׳כדור שכבר נבעט…
ברוב המקרים כששחקן בועט מתוך הרחבה יש שחקן הגנה שיורד לגליץ׳ בו זמנית- ותמיד יש חפיפה בין 2 שחקנים אלה.
היה טוב מאוד העונה עד הפציעה, חזר והיה טוב נגד סיטי ואחד הטובים היום על המגרש.
כמה מסירות עומק טובות מאוד שלו נגד סיטי והיום, השתחרר מלחץ והוציא התקפות,
הוא בדיוק היה בסוף הגלישה והתחיל להרים את היד.
זה בדיוק התפר. לדעתי היד הייתה עדיין תומכת, בכל אופן הייתי מתרגז אם זה היה נשרק נגד ריאל כי אין לבלם מה לעשות. כל פעולה שהוא יעשה תגרור נגיעה ביד. לא חושב שזה צריך להיות פנדל, ואני בטוח שזה לא נשרק בכלל הסעיף של היד התומכת.
-תראו כמה ההתקפה שלנו בלוף וזה לא הולך בקלות. כל הגלאקטיקוס למיניהם. בכל עונה עם כריסטיאנו רונאלדו כבשנו יותר שערים בשלב הזה וגם בעונת 2007-08 עם ברנד שוסטר (אליפות קלה) ושנה לאחר מכן בעונת ליגה לא טובה אבל עם רצף גדול עם חואנדה ראמוס. רק שישה שערים יותר מעונת הקורונה הקשה לצפייה עם זינדין זידאן ואז היה לנו רק את קארים בנזמה כשוויניסיוס ג’וניור עוד הוגדר כשחקן שלא ייצא ממנו כלום. בעונת הדאבל הראשונה של קרלו אנצ’לוטי לא היה ג’וד בלינגהאם לדוגמא.
-תראו כמה נקודות - מספרים עלובים - יש לנו עשר נקודות פחות מהעונה שעברה אבל נעזוב כי זו הייתה עונה טובה ולא מייצגת בקטע אחר. שלוש נקודות יותר בעונת הדאבל הראשונה עם קרלו אנצ’לוטי, שבע נקודות יותר עם זינדין זידאן ב-2016-17.
חשבתי על זה, ולדעתי הסיבה שאנחנו לא מבקיעים הרבה ולא מנצחים בקלות כמו בעבר זה ויני, זה היה ברור מאוד היום, הוא משתלט על 70% מההתקפות שלנו, כל הכדורים עוברים דרכו והוא לא מחזיר במספרים מספיק טובים על ההשקעה בו, הוא עושה הכל, עובר שחקנים בקלות, יוצר טרור בצד שלנו, המגנים מפחדים ממנו אבל בסוף או שהוא מחמיץ, או שהוא מנסה תרגיל מתוחכם שלא עובד או שמוסר לא מספיק טוב.
רוב מוחלט של המשחקים הקלים שלנו שבהם הבקענו הרבה שערים היו כשהוא לא היה בהרכב.
מה שהכי מפתיע זה שאם ויני מבקיע ממצב של 100% גול אנחנו מופתעים לטובה, אנחנו מצפים ממנו שיחמיץ את המצבים האלה, שחקן שמציעים עליו 300 מיליון והיה המועמד המוביל לכדור הזהב.
כתבו לי אוהדים בפייסבוק - קמאבינגה נגע ביד נגד ליל בליגת האלופות בערב ראש השנה נדמה לי וגרם לפנדל, זה שלישי שלו השנה ב-20 משחקים, איך הכמות הזו לדעתך? מתי אפשר לקרוא לזה ‘מוגזם’?
ויניסיוס חסר תאכלס כרגע, הפס האחרון לוקה בחסר - נניח אחרי שעבר שם על הקו כל כך יפה, ומרגיש לי שהוא לא יודע מתי לבעוט, משהו שלא הרגשתי מאז עונת הדאבל הראשונה למשל. מאז השלושער נגד אוססונה ועם כל הכבוד לזלצבורג החלשה - הוא איבד את הקילריות. אבל זה לא רק הוא. אמבפה משתחרר משחקנים בקלות ולא כמו בתחילת העונה ועם כותרת של 25 שערים העונה אלה דברים נוחים יותר אבל בפריז סן ז’רמן התרומה ההתקפית הייתה אחרת. הוא היה מבזבז פחות מצבים והתקפות.
מאניטה אחת שלנו הייתה נגד דפורטיבו מינארה. מאניטה שנייה הייתה נגד סלטה ויגו וזה קרה בגביע המלך אבל בהארכה. מאניטה שלישית נגד רד בול זלצבורג שנראה לי שבספרד היא יורדת למקום האחרון. משחקים עם הרבה מצבים באמת: סביליה ולאס פלמאס. רוב העונה הכדורגל בינוני. גם היום אגב, זה בשלוש דרגות מעל פתיחת העונה האיומה, אבל לא מספיק טוב.
ההתקפה שלנו עושה לנו תחושות טובות אולי כשמפורסם ההרכב. אתה רואה את השמות ואומר ‘וואו - זה יצליח’ אבל זה לא. אולי כששיחקנו בתוך הרחבה של מאיורקה בכמה דקות אחרי ה-0:1 וגם במשחק הזה לא הצלחנו יותר מדי במחזור הראשון.
נו באמת… כדור ירוי מכדור חופשי שפגע ביד שלו, הוא רק עמד שם, לא היה יכול לעשות כלום להימנע מנגיעת היד, זה המדד שלך עכשיו לגרימת פנדל ?
הוא היה אשם בשתי פנדלים, בקלאסיקו והיום, והפנדל היום זה לא פנדל.
הוא תמיד ככה, הוא נוגע המון בכדור ומנסה המון ומחמיץ המון, בגלל שמגיע להמון מצבים המספרים שלו סבירים, אבל השאלה לא עדיף מישהו אחר שיגיע לפחות מצבים ויבקיע פחות אבל גם שיאפשר לאחרים לשחק יותר ולהשפיע יותר ? אולי עדיף לנו התקפה 25% ויני במקום 60% ויני כשזה יתן לנו יותר אמבפה וג’וד.