אבל היי לפחות התקדמנו מהיד התומכת.
משחק פשוט מעצבן. ושופט פשוט נוראי
כתבתי פה הרבה נגד ההתבכיינות על שופטים אבל זה מתחיל להיות מוגזם וגם אני חייב לבחון מחדש את הנחות ההיסוד שלי כשהמציאות ככה מכה בנו.
אני חייב לשאול האם החוק השתנה בנוגע לפנדלים אחרי ששחקן כבר בעט החוצה ואז מכשילים אותו? כי זה בצירוף הפנדל הקודם של צ’ומה ממש מוזר לי.
או שמעולם לא הבנתי את החוק למרות שאני בטוח שראיתי מיליון מקרים כאלה שלא נשרקו.
זה הדבר היחיד שראינו בו אחידות בשיפוט בזמן האחרון אז אני מאמין שהחוקה תומכת בזה וזה כן פנדל.
אבל בכל הנוגע ליד או לפאול שהיה על ויני בקצה הרחבה אין שום הסבר הגיוני לא לשרוק.
תהרוג אותי לא מבין את ההיגיון
כדורגל משחק מאוד אינטואיטיבי להבנה. וזה הכוח שלו.
פה זה משהו באמת טיפשי.
היום במשחק של ליברפול נגד וולבס, 318 פאק אוף ספרתי, 142 מהם של השופט עצמו, לא היה אפילו צהוב אחד על זה.
כמה שופטים ספרדים ספרת?
כולל המשחק של ריאל אתמול ? אפס.
לא זוכר מתי חיכתי למשחק הליגה הבא (שאיננו קלאסיקו/דרבי) יותר מאשר למחזור ליגת האלופות הבא.
כבר לא אכפת לי מסיטי באמת. רק שנחזור לנצח בליגה וניכנס שוב למומנטום חיובי.
לא בעט פה החוצה אחי.
שים לב אני הייתי מדוייק בשאלה שלי. וזה מאוד אינטואיטיבי לי.
בעטת החוצה הלך הכדור. מה עכשיו מחזירים את הזמן אחורה?
ואגב, ואם נהננו מזה זה לא משנה את השאלה העקרונית.
תקבלו במחזור הבא את מנצ’סטר סיטי ב.
האמת שהמשחק הבא די סביר מבחינתכם (לפחות על הנייר) לחזרה למומנטום - משחק בית, ג’ירונה אחרי הפסדים לבילבאו וחטאפה, ובלי יאנחל הררה. ובלי קשר - זו קבוצה שמשחקת פתוח, ספגה 35 שערי ליגה השנה, ודי לא משהו במשחקי חוץ.
במה זה סותר שהפוזשן עבר לסוסיאדד מהמסירה של ויני? אפשר לבקר את ההחלטה אבל לפחות היא אחידה.
אתה מאמין לפסיכולוגיה הזו של פפ? הוא יעלה עם ההרכב הכי חזק שלו והם באים אחרי משחק מעולה בזמן שאנחנו באים עם משקולות פיזיות ומנטליות מהמשחק בליגה,אני לא אופטימי בכלל.
לא דיברתי על פפ, דיברתי על ג’ירונה.
“במחזור הבא” = “במחזור הבא בליגה”.
בהתאם למה ש-imblue כתב.
כנראה לא הבנתי מה התכוונת פה.
הבנתי בדיעבד🤦🏻♂️
טוב מותר למחוק לא?
אני יכול, אבל אסור לי
סתם, לא יודע אם צריך. בגדול התכוונתי לזה שג’ירונה היא סוג של קבוצת מילואים של הסיטי, ואתה חשבת שהתייחסתי לגומלין מול הסיטי (ושהתכוונתי שהם יעלו בהרכב משני).
הכל טוב, הלאה.