בהמשך לדיווחים על התעניינות של ברצלונה בדיוגו דאלוט מאצלכם, עכשיו מתפרסם שאתם מתעניינים בחזרה, בדסט של ברצלונה.
זה כמו להשתמש באותו זוג תחתונים במשך שבוע, להפוך אותו החוצה כדי “לרענן” אותו קצת, וכשגם הטריק הזה מוצה - להחליף תחתונים עם החבר שמולך (שעשה את אותו דבר כמוך). שוק המגינים הימניים באירופה מעולם לא נראה עלוב יותר.
קצת מקנא בכל הריג’קטים של ברצלונה/יובה/ריאל/אתלטיקו שסוף סוף יש להם הזדמנות לומר לא ולהרגיש אליטה, בטח תחושה טובה אחרי כמה עונות של מרמור בשולי הסגל.
נראה שבקרוב יונייטד תחליף את הליגה הסעודית כסמן הרשמי של דעיכה מקצועית.
די בטוח שקאסמירו לא יגיע וגם אם כן לא אתפלא אם יצטרף לחבורת הזבל ויסריח את המגרש אבל לפחות זה פרופיל שחקן מהסוג שאשכרה יתרום מקצועית באופן משמעותי אפילו אם יהיה רק סביר, בניגוד לכל מיני ראביואים ואראונטוביצ’ים שמהם לא יצא כלום בלי קשר לכלום.
אין חצי סיכוי שקאסמירו יגיע לפה , הוא לא יוותר על ליגת אלופות וריצה לאליפות בשביל עוד כמה מיליונים .
גם עם איך שפתחנו את העונה שחקנים ירצו להתרחק מאיתנו כמו מאש.
דיווח של סקיי ספורט שהחליטו להשתגע אצלנו ולהציע 80 מיליון עליו
🚨🇧🇷 @skysports_sheth: "Manchester United have given Antony's agent an offer to present to Ajax tomorrow which is likely to be alot more than what United were to prepared to pay earlier in the window." #MUFC [via @theutdjournal] 🔴
המקור הכי אמין שיש לנו מדווח על התקדמות בעסקה , בנוסף מכחיש שכר כפול ממה שהוא מרוויח כעת .
🚨🇧🇷 #MUFC’s key focus is now signing Casemiro and a deal between the United and Real Madrid is progressing. Casemiro has given POSITIVE indications of his desire to join United. @David_Ornstein ✅
בבילד מגדילים את רשימת הדחיות ל-11 עם דורטמונד. אני לא מבין איך לא התרתם לו את החוזה וזרקתם אותו לעזאזל. התחלתם עם שלושה ניצחונות בהכנה, ומאז שהוא הצטרף עם כל הקרקס שלו אתם בנפילה חופשית.
מאוד פשוט - אין לנו אפילו חלוץ אחד בריא בסגל כרגע.
אני לא מדבר על חלוץ ברמה של כריסטיאנו רונאלדו, זה ברור שאין. אני מדבר על שחקן כלשהו, בגיל כלשהו וברמה כלשהי שהתפקיד שלו ST בפיפא. אין.
כל המועדון נכנס לסחרור מהרגע שהוא חזר והפך את יונייטד לסיפור הטראגי שלו. אי אפשר להתחמק מזה כשהוא על המגרש וכשלא.
הדבר הכי חשוב שמאמן חדש צריך עם קבוצה זה שקט תעשייתי, כדי לקחת את אוסף השחקנים שהוא קיבל ולהפוך אותם לקבוצה. זה לא אפשרי כל עוד רונאלדו נמצא במועדון, עושה פרצופים ועוזב את האצטדיון לפי הסיום.