דיון ההעברות :: זירקזי הרכש הראשון בעידן החדש

אני מכיר מאמן קטלוני מסוים שאוהדי ריאל מתעקשים שהוא פחות גרוע מאנצלוטי. והוא יבוא בחינם…

:slight_smile:

נ.ב בונוס סרגי רוברטו …

לצאבי לפחות יש יושרה וכבוד עצמי. הוא עומד על שלו. אנצלוטי לא יכול לקבוע את שעות האימונים אפילו.

אופטופיק אבל אנצ’לוטי מאמן סופר מוערך מחוץ לכותלי הפורום.

מאחר שוראן הפציע עזב אותנו, הלכנו לחפש תחליף ומצאנו בלם פציע לא פחות בשם מתיאס דה ליכט. לא לומדים מטעויות.

אם האח לומד מאמנים אחרים ומביא אנשים “שלו” לחדר הלבשה ולעמדה שהיא קריטית ביונייטד. מעניין אם פרנקי יצטרף אליו. זה אולי יעזור לכל הצדדים.

רכש ראשון בעידן ראטקליף.
ג’ושוע זירקזי עבר אלינו מבולוניה.
לא מכיר את השחקן, אבל ברמת הפרטים היבשים מדובר בחלוץ שמגיע אחרי עונה מצויינת בבולוניה. הפרופיל שלו שונה משל הוילונד, החוזקות שלו הן לינק אפ פליי, מסירות חכמות בהתקפה ויצירת מצבים לאחרים ופחות קילריות מול השער מה שעל פניו מאפשר לו לשחק עם הוילונד ולא במקומו. בוא נראה איך טן האח גורם לזה לעבוד.

יגיע כבר לקדם עונה שזה חשוב מאוד להשתלבות שלו כבר לתחילת העונה. מקווה שבקרוב נשמע חדשות גם על בלם וקשר אחורי שאלה העמדות הכי קריטיות כרגע.

לא יודע שום דבר על השחקן מלבד הנתונים היבשים שקראתי, אבל על פניו מרגיש שהרכש הראשון בעידן החדש הוא המשך ישיר לרכש מהעידן הישן. עוד שחקן עם עבר בהולנד שטן האח מכיר, שכנראה יצטרף לדה ליכט שגם עומד בקריטריונים. זה רכש של אשוורת’ או של טן האח? אין לי מושג, נקווה ששל שניהם. שיהיה לו בהצלחה.

אז בסופו של דבר לני יורו בדרך ליונייטד, מעניין מאוד איך יונייטד הצליחה להשיג אותו.עכשיו כשהוא מגיע
מתייס דה ליכט וג’ארד ברנת’ווייט נמצאים בסימן שאלה.

מה זאת אומרת איך הצליחה להשיג אותו?
הציעה פי 2 מהמתחרה, פשוט מאוד.
גרינווד כיסה חצי.

כשהמתחרה שלך היא ריאל מדריד זה לא פשוט מאוד.
העניין הוא גם לא איך הקבוצה של יורו הסכימה דווקא ליונייטד, כי זה ברור. השאלה איך הוא הסכים. כאן אני לא חושב שיונייטד הציעה פי 2.
לצד דיווחים על משכורת של 7 מיליון לשנה או 9 מיליון עם בונוסים, דיווחים מעט יותר אמינים שקראתי מדברים על 112 אלף פאונד לשבוע. זה לא שכר בשמיים, ולא קרוב בכלל למה שסאנצ’ו קיבל אצלנו כשהגיע (250). סביר שיונייטד הציעה בונוסים שיגדילו את ה-112 האלו, אבל לא נשמע לי סביר שריאל הציעה לו פחות מ-100 לשבוע כך שזה לא פער כזה אסטרונומי.
בכל מקרה יהיה קצת קשה לדעת בוודאות, אבל ‘להילחם’ עם ריאל מדריד על שחקן בחודש יולי ולנצח זה דבר שלא קרה במנצ’סטר יונייטד אף פעם. אני כמובן לא חושב שזה יזיז לריאל באיזושהי צורה, אבל אולי זה כן מעיד על שינוי דפוסי חשיבה ובעיקר התנהלות ביונייטד.

בעיני זו בחירה לא נבונה של השחקן, כי בשנה הבאה הוא יכל לקבל הרבה יותר ואני מתכוון לשחקן עצמו כי שחקן חופשי ללא המשקולת של עלות רכישה יקבל יותר מהקבוצה החדשה (בשכר או במענק החתימה).
הסיכון הוא כמובן פציעה משמעותית שתפגע בסיכויי השדרוג שלו, וחשוב מבחינתו לקחת את זה בחשבון, ולכן אין דרך מוחלטת לקבוע אם המהלך שלו חכם או לא.
מה שכן קצת מעניין לראות איך יתקבל אצל האוהדים אחרי שכבר אמר שהוא לא רוצה לעבור לשום מקום שאינו ריאל מדריד

לאף אחד לא אכפת. אוהדים אנגלים לא שורקים בוז בחיים, בטח לא לשחקן חדש. יתקבל בזרועות פתוחות והכל יהיה בסדר.
אם הוא יהיה מספיק טוב הוא תמיד יוכל לעבור לריאל בשנות השיא שלו כמו כולם.

גרינווד חתם במארסיי. ברוך שפטרנו.

אתה מציג את הסיטואציה בצורה קצת לא נכונה. זה לא שמול לני יורו עמדה הצעה של ריאל והצעה של יונייטד והוא בחר ביונייטד (במקרה כזה די ברור שהוא היה בוחר בריאל).

המצב הוא שריאל לא הייתה מוכנה לדרישות המחיר של ליל ויונייטד כן. ברגע שההצעה של יונייטד התקבלה ריאל מדריד בחרה (מכל מיני סיבות) שלא להעלות את ההצעה שלה ולצאת מהמירוץ.

לני יורו היה צריך בעצם לבחור בין לקבל את החוזה של יונייטד לבין לסרב ליונייטד ולהישאר עוד שנה בליל. לריאל הוא לא יכל להגיע השנה (ברגע שליל לא קיבלה את ההצעה שלהם).

אני יודע, לא התכוונתי שליל נתנה לו את זכות הבחירה והיא תוותר על ה-20 מיליון כטובה. אלא שהוא בחר לא לחכות שנה אחת לריאל מדריד ולעבור עכשיו ליונייטד, לא כי יונייטד הציעה לו סכומים אסטרונומיים ביחס לריאל. לא טריוויאלי בעיניי. אנחנו מכירים שחקן אחר שחיכה לריאל וויתר על סכומים באמת אסטרונומיים.

הבנתי, כן פה אני מסכים איתך לגמרי.
לחכות שנה לריאל או לחתום עכשיו ביונייטד זה מקרה קלאסי של “ציפור אחת ביד או שתיים על העץ”.
אי אפשר לדעת מה יקרה בשנה הזאת, הכול יכול לקרות (חס וחלילה פציעה שלו) וכנראה בגלל זה הוא העדיף לחתום עכשיו ביונייטד…

עם איך שיונייטד נראית אני לא בטוח שמדובר בציפור.

שמעו מה שעושים החברה החדשים עם היונייטד מעניין. רכשים מאוד מסקרנים הם עושים. אולי השנה אני אעקןב אחריהם יותר.

הם חייבים, אבל אתה ? למה לך ? עדיף לעבור סדרת טיפולי שורש אצל רופא שיניים סדיסט במיוחד.

שמע פרויקט מסקרן. אוגרטה, זירקזי, יורו, הם עושים קולות רציניים שמה.

זירקזי בפעמיים שלוש שראיתי אותו גנב לי את העין. אני אוהב שחקנים גבוהים שמשלבים אתלטיות זריזות וטכניקה.