משחק נחמד לצופה הממוצע, הרבה גולים - קלאסיקו זה לא.
איזו רמה נמוכה של כדורגל, בחיי. כמו לראות משחק בשכונה.
משחק נחמד לצופה הממוצע, הרבה גולים - קלאסיקו זה לא.
איזו רמה נמוכה של כדורגל, בחיי. כמו לראות משחק בשכונה.
זה לא אותו ענף.
לא ברור לי איך אלונסו יכול להוציא משהו מאסופת העצלנים הזו.
הם יכולים לשבור פה שיא כיבושים למשחק.
מה מתפלאים? מאבדים כדור ויני ואמבפה בהליכה מינימום טיילת תל אביב
לא ידעתי שגולר במשחק עד שלא איבד כדורים
למה כל משחק העונה מרגיש שלנו יש פחות שחקנים מליריבה?
שיזדיין אנצ’לוטי עם ה 442 השטוח הזה שעושה רק בושות והחרא הזה לא לומד וממשיך עם זה.
“אם השחקנים יקשיבו לי יהיה טוב”. סיום הולם לעונה חשוכה ולעידן האיש והמסטיק. חששתי לגבי לוקאס ואסקס כמגן ימני אבל זה לבטח לא רק הוא. ב-0:2 שמחתי אבל ידעתי שהכל זמני ושגם עשר דקות לא נחזיק מעמד. זה ייגמר כמו ה-6:2 במקרה הטוב. קרלו אנצ’לוטי עבד איתם באימונים על לבעוט-לרוץ-להתפלל. רועדות לנו הביצים והם מגעילים אותי כולם חוץ מקיליאן אמבפה וטיבו קורטואה. ריאל מדריד הכי לא ריאל מדריד שראיתי.
העמידה הטקטית שלנו ב-2003/04 וביתר העונות החשוכות הייתה טובה יותר. בושה. ברכות לברצלונה
אתה לא יכול לקחת אליפות עם לוקאס ואסקז כמגן ימני, הפסדנו את כל העונה בגלל החלטה ביזיונית בחחון החורף.
דווקא ויני יורד להגן ו(לנסות) לעזור בבילד אפ. הם לוחצים גבוהה את פראן והוא אבוד שם. אמבפה לא זז וזה מחרפן. איזה עצלן
איכס
רק שלא נחטוף פה תבוסה.. אבל לא מגיע לקבוצה הזאת שום דבר לזכות העונה.
בעצם אולי שווה לחטוף פה תבוסה היסטורית… יכניס את ההנהלה לשוק..
התכוונתי 16
כיביתי. לא שווים את הזמן שלי.
אישית אני חושב שאלונסו אוברייטד אבל תחשוב שברצלונה הזאת זו פחות או יותר אותה אחת שהיתה תחת צאבי והיא נראית שמים וארץ אחרת.
מאמן יכול להשפיע המון.
אני מבין שהולכים על להשכיח את ה-6-2…
איך אפשר לראות תצוגה כזאת של לוקאס ולא להחליף אותו מייד?
אין בושה לשחקנים ? כאילו אין להם כבוד למקצוע שלהם ? מבשלים להם שערים, זה המשחק הכי עלוב שראיתי של קבוצה כלשהי.
וואלה לא אכפת לי כלום, חשבתי כבר פדה עם צולבת. איזו הקלה.
זה לא רק מאמן אחר, יש פה שחקנים צעירים שהתבגרו, השתפרו והתחברו.
ריאל, ככה זה מרגיש, הרבה שחקנים מעבר לשיא (אם היה שיא כזה).
הסיפור פה הוא מעבר למאמן.
הקבוצה לא טובה ולא מאוזנת, משחקת ללא אופי.
ויני מהשחקן האהוב עלי הפך לשחקן השנוא עלי.
ואסקס לא קשור לענף, לא יודע איך אנשים פה העדיפו אותו על פני קארבחל, גם על רגל אחת הוא עדיף עליו.
אבל בואו ניתן לויניסיוס חוזה של 100 מיליון.
ללוקאס אסור לשחק בקבוצה הזאת עוד דקה אחת, שיעלה מגן ימני מקסטייה מבחינתי, ביזיון של שחקן.