זה שהוא קם לא אומר כלום. גאגו חזר לשחק כמה דקות עם צולבת. גאבי מיליטו סיים מחצית עם צולבת.
עשינו 3 התקפות, עשינו 2 שערים ופנדל נפסל על נבדל של סנטימטר, משחקים מול אין הגנה אבל לא מצליחים לתקוף יותר מ 3 פעמים במחצית.
לא היה פנדל.
הפנדל נפסל על נבדל? אבל לא היה נבדל…
היה צריך להיפסל כי לא היה פנדל. במקום פשוט לכבוש, אמבפה מחפש ליפול. מעיד הרבה על אופי הקבוצה.
בעד למכור את ויני למרבה במחיר ולהשאיר את רודריגו, אצלו עוד יש עם מה לעבוד, ויני זה חמור בלי ראש.
הדבר היחיד שיכול היה לצאת מהמשחק הזה הוא להפעיל עוד לחץ על ההנהלה להוציא כסף על ההגנה. בינתיים ברצלונה עושה עבודה מעולה.
עדיין היה מצב של 2 מול שוער לפני הפנדל שזה יותר טוב מפנדל
הטעות פה היא של בילינגנאם שסיבך את אמבפה עם כדור זוועתי כמו המשחק של בלינגהאם עד עכשיו, פשוט להקיא מהקבוצה הזאת.
שחקני ברצלונה אחרי משחק רצחני מול אינטר רצים ללא הפסקה והשחקנים שלנו פשוט לא זזים במגרש, אם שנה הבאה לא ייתנו יד למאמן לחתוך שחקנים הקבוצה הזאת לא תתקדם.
אמבפה עשה את שלו לגמרי. איך אפשר לבוא אליו בטענות?
אני אופטימי שנכבוש שערים נוספים, אבל אי אפשר עם משחק ההגנה הזה. כולם בלי יוצא מן הכלל בפאניקה ובמשחק מזעזע. אישי וקבוצתי, מלא טעויות.
מותר לגעת בכדור עם סרט הקפטן
ספגנו 16 שערים ב 3 וחצי משחקים נגד ברצלונה. אני בן 35 אוטוטו ולא זכורה לי שנה כל כך שחורה, גם לא בעונות נגד פפ או ראייקרד. פרז וקרלו אשמים במצב הקבוצה, כל אחד במידה שונה, אבל השחקנים לא חפים מביקורת. אפס מחוייבות, אפס כבוד לחולצה, לקלאסיקו, לאוהדים, פשוט חבורה של ילדות.
שאפו לברצלונה, לספוג 2 שערים ברבע שעה, אחריי הדחה מהצ׳מפיונס ואז לבוא ולדפוק אותנו ככה.
- היה צריך להיפסל, כנראה פלורנטינו לא השקיע מספיק בקליפ.
- אין לנו שום זכות להתלונן על שיפוט כשאנחנו מסדרים לבארסה 17 מצבים של 100% גול במחצית אחת.
בלייב כן, לא על ידי הוואר. עבר מלא זמן מהנגיעה עד המצב.
זה מטריף אותי כבר כל העונה, איך השחקנים עצמם מרשים לעצמם לעלות למשחקים ככה?
מינימום יושרה מקצועית ומנטליות של ספורטאי, איך אתם משלשלים במכנסיים כל משחק מחדש לא משנה מול מי זה.
סבבה אנצלוטי אפס ומאמן עלוב, לשחקנים אין טיפה אינטליגנציה?
קבוצה של פרימדונות, איכס.
זאת לא ריאל מדריד, זאת ריאל של ויניסיוס ופני הדור כפני הכלב.
אמורים לבדוק מתחילת המהלך.
אני לא יודע מה לחשוב, מה לכתוב ואת מי להאשים.
רק אחזור לטענה המקורית שלי, למרות הרביעיה שהם תקעו לנו במחצית, מול ברצלונה הזאת אליפות במחזור 35 היה מתבקש לצד שלנו, זה המינימום, לא רק שלא ניקח אליפות אלא שהם יקחו אליפות במחזור ה 35, בעיניי זה מדהים ובלתי אפשרי כל עוד המאמן זה לא קרלו.
הקבוצה גמורה פיזית בעוד ברצלונה נראית רעננה אחרי 120 דקות מול אינטר בחוץ, אין דברים כאלה.
תגידו מה שתגידו על ריאל מדריד של אנצ’לוטי, אבל היכולת שלה להביא אותך לצפות במשחק שלה, להגיע עם אפס ציפיות - ובכל זאת להתאכזב - באמת שאין שנייה לה מהבחינה הזאת.
בדקתי עכשיו.
לא עבר כל-כך הרבה זמן.
אם זו יד, היה צריך להפסל.