אם אנצ’לוטי היה נשאר זה היה 100 אחוז. אלא אם זו לא החלטה של קרלו..
את רודריגו מוכרים ואת הסמרטוט הבכיין הזה משאירים. פשוט לא ייאמן. עוול בל יתואר
אני ממש חושש, כרגע לא נראה שויניסיוס ברמה של הליגה הסעודית…
יכול להיות שאנחנו תקועים איתו
ויני צריך איפוס ויבין שהשמש לא זורחת לו מהתחת, הוא יחזור להיות השחקן שהוא.
ריאל חייבת בעל בית באמצע המגרש … פשוט אין לנו שחקן כזה כרגע.
פראן גרסיה לא לרמה, אם למישהו היה ספק…
ובעיקר ההנהלה שלנו צריכה להבין שהמועדון שלנו לא מושלם, להפסיק לשדר על שופטים
לקנות בלם, מגן שמאלי וקשר
גם אם זה אומר שצריך למכור את אחד הצרפתים (קמבינגה / טשמנואי ) ולמכור את רודריגו / ויני. אני דווקא כן הייתי מוכר את רודריגו כי בסוף יציבות יותר ארוכה למרות שהוא מושתן ויני הראה.
שסיטי תביא 150 מיל׳ יורו עליו, יש לו חוזה לעוד כמה שנים, אין סיבה שנצא פראיירים, ושזה יממן את הקניות שצריך
ויני נראה חסר ביטחון. העונה הזאת לא השפיעה עליו טוב. אני מקווה שאלונסו שידוע בקשריו עם השחקנים ידע להתגבר על זה. אלו אחד האתגרים המשמעותיים ביותר שניצבים בפניו לדעתי.
כמה יחסר לנו לוקה. . . .
לא שאני חושב שזה יקרה, אבל אם איכשהו אנחנו מצליחים להוציא משהו מהמשחק הזה בסופו של דבר, זה מוכיח בצורה החזקה ביותר את הנקודה הזאת:
דקה 75, 4:3, יש סיכוי להוציא משהו מהמשחק והשחקני התקפה שלנו פשוט הולכים בקצב איטי ברחבה של בארסה במהלך התקפה שלנו. פשוט לא ייאמן. לא מבין את הזריקת זין הזאת ואת שפת הגוף המיואשת והמזלזלת הזאת. לפחות תצילו משהו מהכבוד של המועדון
כל דקה שעוברת גורמת לי לסלוד מהשחקן הזה שנקרא ויני, הכאילו לחץ הזה שהוא עושה, זה שהוא תקוע ברחבה בנבדל ולא חוזר אחורה. מאבד כדור ולא הולך לקחת. אם אחרי המשחק הזה הוא מקבל חוזה חדש זה פשוט ביזיון
שי אני חושש לבריאות שלך…
לא הבנתי על מה מתלבטים?
100% פנדל
גם לדעתי פנדל ברור
לא מסכים בעליל
כל הכבוד לכם.
אתה לא מבין כמה קללות הוא קיבל ממני, לא יכול לראות אותו… אם רודריגו היה במקומו היה לנו סיכוי להוציא פה משהו.
מצד אחד - ככל הנראה פנדל ברור (אני מניח שלא נשרק בגלל שהיה כדור “ירוי”).
מצד שני - האושר של לראות עכשיו את טל ושאר הקונספירטורים מהצד השני של הפורום מוציאים עשן מהאוזניים… ![]()
כמעט שווה את כל המשחק הבזיוני הזה.
רודריגו סיים אצלנו.
לא נכון
ויני מעצבן גם אותי, ובדכ אני בעד רודריגו
אבל רודריגו קנה בעצמו את כל הסיבות שבגללן הוא לא עולה הערב
תפסיקו לז**ן את השכל שאין לנו משחק לחץ…פלורנטינו לחץ את השופטים כל כך חזק שאשכרה הוא ביטל את הפנדל
כדי שתישרק עבירת יד צריך שהשחקן יושיט את היד לכדור, הכדור נבעט על היד שלו מטווח אפס והוא ניסה להימנע מהמגע, לא הייתי מתלונן אם היה שורק לפנדל, אבל זה גם לא 100% לדעתי.