מחזור 35: בצד השלילי של ההיסטוריה. מפסידים בקלאסיקו רביעי ושלום לאליפות

תגיד אתה מכיר את החוקה? קודם טענת שהגיע אדום לשוער שלנו, אין כפל עונשים, עכשיו אתה מעוות את חוק היד.

מצד ימין, בוא ננסה אותו קצת בשמאל. תן לי פעולה אחת טובה של ויני היום. גם את ההתקפה האחרונה הוא חירבן…

ואחרי זה מעלילים על אנצ’לוטי שהוא לא מקדם צעירים

השוויון שלהם וכל האטרף שלהם הגיעו מהיד של פרנקי, כנראה לא לחץ מספיק כמו שאתה חושב.

רק קרלו יכול לעבור מלעלות עם שחקן באנקר בהרכב 50 משחקים ברצף, ללא לתת לו דקה ולעלות שחקני נוער במקום.

טוב זה או שרודריגו לא כשיר, או שהוא כבר כמעט חתום במקום אחר

קרלו החליט שאם הוא עוזב הוא לוקח את הקבוצה כמה שיותר למטה איתו

לא עשה שום תנועת יד לכיוון הכדור, ולא הגדיל את נפח הגוף.
זה החוקה לא אני.

לא יודע מי זה הויקטור הזה, אבל נראה לי שהוא גמר את הקריירה…

הקבוצה שהגיע לה יותר ורצתה יותר ניצחה, לנו לא מגיע כלום מהעונה הזו, והמועדון והשחקנים צריכים לעשות חשבון נפש גדול אחרי העונה הזו.

קורטואה כבר לקח כאלה

הפעולה האחרונה של ויני סיכמה את המצב שלו. לקח לו יותר מ2 שניות לשחרר בעיטה, ועד שבעט עשה את זה חלש מאוד. אם הוא היה עם ביטחון הוא היה משחרר לאמבפה את המסירה מוקדם יותר לאמבפה באותה עצירה של כריסטנסן, והוא היה קובר את הכדור ברשת בשער השלישי.

בכל מקרה ויניסיוס עם שני בישולים. ויניסיוס לא הבעיה היום למרות שיכול היה להוציא יותר. קיבלנו 4 שערים בתוך חצי שעה אחרי שכבר הובלנו 2-0. נפלנו על ההגנה, נפלנו על היכולת שלנו לספוג משחק לחץ. לא ראינו את הכדור במשך רוב המשחק.

אני מקווה מאוד שהמשחק הזה יגרום להם לפתוח את הכיס ולחזק את ההגנה. יש גבול לכמה שאנחנו יכולים להיראות מסננת.

ואחרי הכל - פדה בריא. מי צריך יותר מזה.

הוא הגדיל את הנפח היד שלו לט צמודה לגוף. תקרא הכל.

שביט אני אסביר את מה שאני חושב שוב, היד שלו לא צמודה בזה אני מסכים, אבל הוא לא ניסה להגדיל את נפח הגוף, הדרך היחידה שהכדור הזה לא פוגע לא ביד זה אם אין לו יד, זו דעתי ויכול להיות שאני טועה.
שוב פעם, אם הוא היה מעניק פנדל לא הייתי מופתע בכלל.

עוד פעם הוכח שברצלונה הזאת זה בעיקר מה קרלו עשה ממנה, כל כדור עומק הכי פשוט זה חצי גול לטובתנו, לא צריך הרבה, רק לא למסור את כדור העומק מהרחבה שלנו אלא רק להצליח להגיע לאיזור קו האמצע ולמסור משם סתם לעומק, אין להם הגנה בכלל.

מודריץ’ נכנס ומיד יש סדר, כי אין מאמן על הקו וכשמודרית’ נכנס לפחות יש מאמן על המגרש, היום אחד המשחקים הטובים הקוסם הקרואטי העונה, מאוד פחדתי כשנכנס אבל כבר אחרי 2 נגיעות ראינו מי הבעל בית.

אמבפה במשחק אדיר היה יכול לשים את המצב האחרון בקלות ולסיים עם רביעייה, לא מבין למה לא התקדם עוד כמה מטרים ובעט מרחוק.

ויני עם 2 בישולים ומשחק נפל כרגיל.

מרחם על הילד שנכנס, לא ככה מכניסים שחקן צעיר לעניינים מר קרלו.

מודריץ היה הכי טוב אצלינו
כמה שאתגעגע אליו(גם אם ברור שהוא בן 200), אחד השחקנים האהובים עלי

תעשה קורס רענון זריז באנגלית, סארי קרא הכל נכון, אתה כהרגלך לא הבנת ומספר סיפורים, כתוב הגדיל את נפח הגוף באופן לא טבעי, מה צ’ומה יכול לעשות ? להעלים את היד לשנייה ?

וחוץ מזה בעטו עליו טיל מחצי מטר, מתי יכול להספיק להגדיל את נפח הגוף בכוונה בצורה לא טבעית ?

למיטב זכרוני, אם היתה מניעת שער וודאי, היד היחידה שלא נשרקת זה אם הכדור נגע בגוף קודם (אולי אני טועה).

בכל אופן, טיטי, עם יד על הלב, 4-3 בארסה ויד כזאת של בלם של בארסה אתה בחיים לא היית מצדיק אי שריקה.

אין כזה בחוקה, אלא יצירת מצב הבקעה של שחקן התקפה מיד אחרי כל נגיעת יד, כמו במקרה של פרמין.
במקרה של צ’ומה כשזה שחקן הגנה מסתכלים אם הגדיל את נפח הגוף באופן לא טבעי, ומאחר והיד הייתה במצב אנכי וקרוב מאוד לגוף זה לא נשרק, הרבה כאלה לא נשרקים אבל יש כן שנשרקים.

עם איך שהסגל הבכיר נראה על המגרש אני מאוד פסימי לקראת העונה הבאה. נראה כאילו אין הנהגה אמיתית, ומעבר לזה - נראה כי אין לשחקנים אמונה בעצמם ובחבריהם לקבוצה. זה ניכר ברוב מוחלט של המשחקים העונה, ולאלונסו תהיה עבודה רצינית מאוד, בעיקר בפן המנטלי.

הגיע הזמן להרכיב שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם, שם הם יכולים לבוא לידי ביטוי. לא יכול לדמיין כמה זה מתסכל לסבול עונה שלמה בתור שחקן ולחלטר בין עמדות, בלי תוכנית משחק ברורה למעט להעיף את הכדור לויני ואמבפה. מילא היה שחקן שיכול להעביר כדורים ארוכים עם טעם…