אליפות העולם למועדונים ::

כדורגל במצב הזה מעניין אתם יודעים את מה… אבל באוקטובר 23 הכדורגל עזר לי להתמודד עם הכאב בצורה שלא תאמן, אז היום למרות שהראש לא שם אני אכריח את עצמי לראות את המשחקים ולהסיט את תשומת הלב מהחיים האמיתיים, כמובן עד כמה שהאיראנים יאפשרו.

משחק ראשון, ממש עוד מעט, באיירן מול קבוצה לא רלוונטית כלשהי, ואז פסז מול אתלטיקו.

מאחל לכולנו להצליח לראות את המשחק היום ואולי אפילו קצת לשכוח מהמצב.

המשחק הראשון לא היה של מיאמי בלילה?

בכל מקרה - באיירן מתקשה מול אוקלנד, ומובילה רק 6:0 בדקה ה-55.

אוקלנד קבוצה חצי מקצוענית, השחקנים שלה לקחו חלת בשביל לבוא לטורניר

סהכ הגיוני

העיקר הם באליפות הזו, ולא ליברפול, ברצלונה, ארסנל ואינטר.

אין ספק, מפעל תחרותי ומרתק -

:exploding_head::new_zealand: בתוך סגל השחקנים של אוקלנד סיטי יש לנו:
• מורה
• פחח
• נציג שירות לקוחות בסמסונג
• עובד במפעל
• מוכר בחנות כלי עבודה
• ספר
• מנהל מכירות בקוקה־קולה

אף אחד מהם לא מקבל משכורת – רק החזר הוצאות של 90 דולר

לא הבנתי, הם לא היו צריכים לזכות במקבילת ליגת האלופות של היבשת שלהם מתישהו בשנים האחרונות כדי להיות פה?

באופן כללי שלב הבתים של המפעל הזה מגוחך מאוד. באשר לחדשות הטובות - המשחק היחיד של שלב הבתים שניתן לדמיין אותו בשלבי הנוק אאוט של ליגת האלופות, פריז נגד אתלטיקו, ישוחק בעוד פחות משעה.

בינתיים הטורניר הזה מביך, אבל זו רק ההתחלה אז נחכה לראות איך הטורניר יתפתח.

התרחיש הריאלי זה מקבילת ליגת האומות: שלב בתים מביך ברובו ברמת המפגשים, ושלב נוק אאוט לגיטימי ברמת המפגשים, אבל עם יוקרה מוטלת בספק. התרחיש הריאלי-פסימי הוא יוקרה של סופר קופה, והתרחיש הריאלי-אופטימי הוא יוקרה של גביע המלך.

אני ממש לא מסכים איתך. סכום כסף רציני פלוס תואר עם שם גדול ופאטץ’ ייחודי על החולצה ל4 שנים. כל זה לבד שווה 10 פעמים את גביע המלך. אבל נחכה ונראה איך זה יתפס, אנחנו לא יודעים אז חבל להעמיד פנים שכן.

כן המשחק של באיירן מינכן כבר מראה לנו מגמה אפשרית לחלוטין. אני שמחתי בשער הראשון של תומאס מולר, אחר כך גם הגיע השני וה-250 בקבוצה; סתם אגיד שבאיירן היא מאלה שמפרקות בדרך כלל גם בשלב הבתים של המפעל האמיתי. החולשה הגדולה של היריבה - זה גרם לי לרצות להגיש מועמדות לטורניר הבא בעוד ארבע שנים :slight_smile: מאמין שאני עדיין אהיה בכושר.

לא שזה כל כך משנה אבל גם יובנטוס נגד מנצ’סטר סיטי יכול לגרד איזה שמינית גמר, כבר ראיתי משחקים יותר איומים בליגת האלופות בשנים האחרונות. כדורגל בתקופה הזו ככה אם יהיה אפשר לשים לכמה רגעים את הדאגות בצד - זה ברכה. יצא להם טוב בלי להתכוון.
לריאל מדריד ספציפית יש הרבה על מה לשחק, אבל אנחנו במצב שונה בגלל מאמן חדש וכדומה. אבל כן גם אם ננצח 0:4 במשחק הראשון שלנו ונראה את כל מה שקיווינו לראות בעונה שעברה - קשה לי להגיד שאתרגש; גם מנצ’סטר סיטי רוצה לתקן קצת ולהמתיק. לפריז סן ז’רמן או באיירן מינכן זה סתם מעיק.

מבאס אותי לראות שאלכסנדר סורלות’ שסיים את העונה פנטסטי - יעלה רק לאיזה 20 דקות מהספסל מצד צ’ולו סימאונה. כמובן שאלו לא אותן האיכויות אבל אנטואן גריזמן נראה קטסטרופה כבר הרבה מאוד זמן. גונסאלו ראמוס מן הצד השני מקבל הזדמנות להראות משהו, שנתיים הוא בפריז סן ז’רמן ו..סתמי לחלוטין.

קודם כל - אתה צודק שאנחנו לא יודעים.

באשר לשאר ההודעה שלך - בעיניי הדוגמה הכי קרובה היא אותו הטורניר בדיוק, לפני השינוי שהוא עבר. אליפות העולם למועדונים במתכונת הקודמת שלה, תואר עם שם גדול ופאטץ’ ייחודי על החולצה לשנה, הייתה במעמד של סופר קאפ. הטורניר הנוכחי פחות טוב בעיניי, מהרבה סיבות, אבל כן כולל יותר כסף וכן כולל יותר אירופאיות - ולכן אני חושב שהוא יהיה לכל הפחות ברמה של הטורניר הקודם, ולכן היותר רמה אחת מעל.

להבנתי האינדיקציות עד כה לא מעודדות עבורו - האוהדים לא הביעו בו עניין גדול, וגם את זכויות השידור והספונסרים היה קשה למכור עד שהגיעו הסעודים.

אכן היה אותו שם אבל הוא שווק אחרת לגמרי, הסכום שניתן על זכיה בו היה אחר, והשתתפו בו 4 קבוצות בלבד כשהזוכה הייתה ידועה מראש.
זה טורניר אחר לגמרי עם אותו שם.

בנוסף למה שאמרתי קודם אני רוצה להוסיף עוד דבר אחד. תלוי מאוד גם מי תזכה בטורניר הזה, וזהות הזוכה תשפיע גם על ההייפ סביב הטורניר.
אם אתלטיקו פסז או באיירן יזכו זה יעבור דיי בשקט, אם סיטי החדשה תזכה זה ייצור יותר הייפ כי מאוד מסקרן אם היא תחזור ואיך סיטי החדשה, אם ריאל תזכה אז היא תדע למנף את זה למקום אחר לגמרי.

בעניין אחר, לאחר קריאת ההודעה של אהוד היה נראה לי מוזר שהליגה האמריקאית שלחה קבוצה חצי מקצוענית אז בדקתי והסתבר שאוקלנד היא קבוצה מניו זילנד, וזו לא אותה אוקלנד של קליפורניה. טוב לדעת.

היא אלופת אוקיאניה הנוכחית ועם 13 זכיות בליגת האלופות של אוקיאניה, אחריה הבאה בתור עם 2.
קבוצה ניו זילנדית שמשחקת בכלל בליגה האוסטרלית

היא ניצחה קבוצה מפפואה ניו גינאה בגמר..משם תבין לבד

כל השחקנים חזרו משם בשלום?

איך חוזרים משלב הליגה של ליגת האלופות בחזרה לשלב הבתים שכבר התרגלנו שמוצה?

הפורמט של השוויצרי יעבוד פה נהדר.

מהדברים היותר מוזרים ששמעתי, ושמעתי. אבל אולי אתה רואה דברים שאני לא רואה…

וזה כשהם חצי מקצוענים.
נו, יפה מאוד.

עובדת בונוס, בליגת האלופות של אוקיאנה אם עף הכדור, לוקחים קוקוס מהחוף הסמוך במקומו.

פאריס מפרקת 0-4 את אתלטיקו שסיימה ב-10 שחקנים.

אלופת אירופה מראה את כוחה, אתלטיקו מראה כמה היא לא בלבל האמיתי של הגדולות באמת

1. אני אוהב את צ’ולו, אבל חלאס כבר. לך. לעזאזל. זה פאקינג טורניר ידידות, אל תשחק את אותו המשחק שלא הביא אותנו לשום פאקינג מקום. תנסה משהו אחר בחייאת אמא שלך.
  2. אנחנו לא ברמה של קטאר אבל זה כל כך משפיל לקבל רביעייה מקבוצה שמשחקת בהילוך ראשון.
  3. פריס, אם תישאר צנועה ותעבוד קשה, הולכת לטריפיט אלופות בקלות.
  4. וויטיניה ונונו מנדש הם כמה רמות מעל כל מה שיש על העמדה שלהם בעולם. נורא חבל שהם תקועים בקטאר במקום בקבוצה אמתית.
  5. אגב, לטעמי שניהם פלוס פדרי חייבים להיות על פודיום כדור הזהב.
  6. בחזרה לקבוצה העלובה שלי: עייפים, משועממים, אווירת סוף קורס. אין לב, אין רצון, אין ריצה ברבאק, אין מלחמה. בני זונות אחד אחד חוץ מחולי.
  7. מילא לא לנוח בקיץ, אבל לבזבז את החופשה על הטורניר המיותר בהיסטוריה?? ולהרוס, כבר מעכשיו, את העונה הבאה?? לפחות שאפנטז על תואר עד חג המולד. עכשיו כבר באוגוסט אתחיל לפנטז על מסי במונדיאל.
  8. אנחנו כנראה הולכים לבזבז עוד עונה של חולי. אם לא יפטרו את צ’ולו הוא חייב לעוף ולא לבזבז את השיא שלו על קבוצה כל כך עלובה של בני זונות.
  9. אאאזזזז אם אני מנהל את המועדון העלוב והמיותר הזה, הייתי מפטר את צ’ולו אתמול והולך לבקש את היד של קלופ על ארבע ולא זז משמה עד שהוא בא.
  10. אין לי מספיק בני זונות לזרוק עליהם. בני זונות.
  11. קיבלתי פלאשבאק למונדיאל הגרוע בהיסטוריה ב94. הניסיון המגוחך הזה להביא את הכדורגל למדינת הפרנצ’ייז הזאת יהרוס לנו עוד מונדיאל בשנה הבאה. הם. פשוט. לא. מסוגלים. להבין. את. המשחק. אין אווירה, אין קשר לכלום.
  12. לראות טמבלים עם חולצת פריס… להקיא.