עוד כמה דברים ששיפרו לי את החיים, ולדעתי כולם יכולים להרשות לעצמם.
כלב
לא היו לי חיות בבית אף פעם, אבל לפני כמה שנים הילדה התעקשה על כלב.
הכלב שלנו הוא לחלוטין בן משפחה , הוא התינוק של כולנו. כולם אוהבים אותו והוא יודע להחזיר אהבה. זה בהחלט שיפר את האווירה בבית, כשיש לך מישהו שכל הזמן מוכן לשחק, לאהוב אותך בלי תנאים ובלי מצבי רוח.
הכלב שלי סופר חמוד, לא מנשיר שיער, אין לו ריח, לא דורש פעילות גופנית, מתאים לילדים קטנים ולדירות קטנות. ממליץ בחום, אבל רק גזעי. לא להתפתה לכל מיני “זה גזעי בלי תעודות” , זאת רמאות.
חפשו bichon frise , תבינו לבד.
קפה
בכל פורום של קפה כתוב שקפסולות זה זבל, צריך מכונה רצינית, עם לחץ מים , קליית פולים בדרגה ככה וככה, ועוד מונחים כאלה.
לי יש מכונות קפסולות פשוטה, והיא מוציאה אחלה קפה. מי שלא אניו טעם בקפה במיוחד, זה פתרון מעולה לקפה מהיר וטוב. הקפסולות יקרות, אבל אני יכול להרשות לעצמי קפסולה ב 2 שקל כל יום.
יש לי גם מכונת אספרסו קטנה ידנית ומטחנת קפה. משתמש בזה כשאני רוצה קפה חזק. זה מוציא קפה יותר טוב מבית קפה סטנדרטי, כי אני קונה פולים טובים יותר וטריים יותר.
הליכון
לא עשיתי שום ספורט שנים. הרופא אמר שאני חייב.
אבל אני לא רוצה ללכת לחדר כושר, אני לא צריך שרירם, אני צריך סיבולת לב - ריאה.
אני החלטתי שכשאני רואה משחק כדורגל, אני יכול לעשות הליכון. אבל אין מקום להליכון רציני, ואני גם לא יכול לשים אותו באמצע הסלון מול הטלויזיה.
אז הפתרון שלי הוא הליכון מתקפל של walkingpad. הוא בהחלט עושה את העבודה, מזמן הצדיק את המחיר לעומת חדר כושר, ולא טופס כמעט מקום.
דגים ובשרים
אני קונה רק טרי , מחלק למנות ומקפיא. מפשיר לפי הצורך.
מצאתי שזה הרבה יותר איכותי וטעים מלקנות קפוא. לא יודע למה, הרי במפעלים יש שיטות של הקפאה מהירה שאמורה להיות טובה יותר, אבל לא.
אני מקפיא גם לחמים ופיתות, ומפשיר במיקרו, אבל זה קצת הורס. אני עושה את זה כי אנחנו לא אוכלים הרבה בצקים.
מכשירי חשמל מחברות שהן לא מיינסטרים
יש לי מקרר ענק של הייסנס. קניתי כי היה בגודל שרציתי , מחיר מעולה , חברה ידועה ולא מדבקה, נראה טוב ו 3 שנים אחריות מלאה.
משהו נדפק בו, ולקח לי זמן למצוא מישהו שמוכן לתקן. רובם לא רוצים להתעסק עם מכשירים שהם לא מכירים.