זה צריך לפתוח דיון נפרד.
אני אספר שם איך בניגוד להמלצת כל הרופאים והקרדיולוגים עלייה בצריכת נתרן מ 2300 מ’‘ג ל מעל 5500 מ’'ג ביום החזירה לי את החיים שלי בחזרה.
זה צריך לפתוח דיון נפרד.
אני אספר שם איך בניגוד להמלצת כל הרופאים והקרדיולוגים עלייה בצריכת נתרן מ 2300 מ’‘ג ל מעל 5500 מ’'ג ביום החזירה לי את החיים שלי בחזרה.
באופן כללי הרפואה המערבית טובה יותר בלרפא, להגיב בחירום, לנתח וכו’ מאשר בטיפול מונע והתאמת אורך חיים.
אתה רוצה אותה אם נפלת מסולם ושברת עצמות או אם יש לך סרטן (לא עלינו). אם זו סתם הרגשה לא טובה - you’re on your own on the journey
איך זה מסתדר? הרי ההקצפה הופכת את החלב למשהו יותר מוצק. זה הרבה יותר סמיך מסתם חלב רגיל.
הבעיה עם הקצפה היום, אגב, זה ש-99% מבתי הקפה לא יודעים לעשות את זה ברמה טובה.
המקיפים הביתיים של נספרסו לדעתי עושים עבודה מוגזמת וקיצונית עם המון קצף והפרדה מוחלטת מהנוזל. לאחרונה קניתי מקציף ידני ואני מחמם את החלב טיפה במיקרו לפני, התוצאה ממש טובה.
אני מאוד אוהב תה ושותה הרבה. יש לזה טעמים הרבה יותר נעימים מסתם קפה. קפה עם חלב מוקצף זה כבר כמעט כמו קינוח בשבילי.
שפת האם שלך היא אנגלית?
אז לאן כדאי לפנות?
סוג של.
גדלתי בארץ, אבל אמא שלי מארה’'ב.
הרבה מהחיים שלי השתמשתי וספגתי אנגלית.
דרימי אולטרה 50
יש לי אותו רק חודש, אבל זה ממש שידרוג לי את החיים.
יש לנו בבית כלבה שמנשירה בלי סוף ומאז הדרימי אני בקושי מרגיש את הפרווה שלה.
הוא שואב שוטף, יש לו מיכל פנימי למים נקיים, מיכל למים מלוכלכים, לסבון ושקית שאליה הוא מרוקן אבק. לא צריך להתעסק עם הלכלוך בכלל ולכן הוא כל כך נוח, רק למלא מים נקיים ולרוקן את המלוכלכים.
הוא שוטף די טוב ואפשר לשחק באפליקציה שלו עם רמת הלחות של הסמרטוטים, עוצמת השאיבה, להגדיר תוכניות ניקיון עם זמנים קבועים וכו’.
החיסרון המרכזי הוא המחיר, אבל בעיניי שווה כל שקל, לפחות בחודש שיש לי אותו אין לי שום תלונות. מקווה שיחזיק מעמד לאורך זמן.
טריק קטן שלמדתי עם השנים- אנשים לא נוחרים אם הם עשו סקס לפני השינה (או שאני לא שומע את הנחירות, בכל מקרה זה עובד)…
עשו בזה שימוש בתבונה
אנשים אולי לא, אבל נשים כן.
הבנתי שיש לו גם איזה קיט (לא יודע אם נמכר בארץ) של חיבור לניקוז ולברז המים, כמו מכונת כביסה. ככה לא צריך אפילו לרוקן ולמלא מים. כל כמה זמן אתה צריך להחליף את שקית האבק?
זה מה שאתה מספר לבנות?
וואלה אין לי הרבה מה לתרום בעולם מכונות הקפה. קנינו אחת סבירה של דלונגי לבית שעובדת עם פולים לאישתי, את ההקצפה היא עושה במכשיר נפרד, לא אהבה את ההקצפה של המכונה עצמה.
אני בכלל שותה שחור טורקי מהקומקום או אם רוצה לפנק את עצמי ויש לי זמן אז מבשל על הגז (בלי סוכר)
אולד סקול
ושותה מאטה כל יום אחרי העבודה, מזמין מארגנטינה יחד עם אלפחורסים.
אין לי שום מומחיות ואני לא בא לתת עצות…
עם הזמן שמתי לב שהרבה אנשים שהפריע/כאב/הציק להם משהו ניהלו את המסע בעצמם עד להקלה. הרפואה המערבית היא תמיד חלק שכדאי להיוועץ בו, שלא ייחשב שאני אומר אחרת או קונספירטיבי באופן כלשהו
זה עבד לי גם עם נשים האמת..
בינתיים לא החלפתי אותה, חודש של עבודה אינטנסיבית.
לגבי הקיט - לא מכיר… זה לאו דווקא נוח כי אני מניח שהוא מתחבר לתחנת העגינה (הדי גדולה שלו) מה שמגביל את המיקום שלה.
אני מחליף את המים פעם ביומיים-שלושה, (הוא שוטף אצלי לפחות פעם ביום) אבל מן הסתם אלו דברים שתלויים באינטנסיביות של השימוש וברמת הלכלוך.
אגב העושק האמיתי לדעתי יהיה הסבון שלהם שהוא כביכול מיוחד עבור השואבים של החברה. בינתיים לא הייתי צריך למלא מחדש (הגיע עם השואב ליטר של שמפו) שמילאתי את חלקו כשחיברתי את השואב בפעם הראשונה.
מניח שאגלה בעתיד, אבל כנראה שיש לא מעט תחליפים בשוק.
יש לי טינקו שגם מגיע עם נוזל ניקוי משלו וכתוב שאסור להשתמש בנוזל אחר, משתמש בנוזל של הבובוט שנמכר ב ksp ועכשיו מעל שנתיים אין בעיה, הנוזל של טינקו עולה פי 3 כמעט.
אבל אתה כותב סבון, לא יודע בוודאות אם הכוונה לנוזל כמו שלי.
נוזל כמו שלך, גם הדרימי מגיע עם אזהרה מטרידה שכל נוזל אחר ישמיד את השואב
זה כמובן כדי להרוויח עלייך יפה גם אחרי שרכשת, בגדול כל נוזל שלא מקציף אמור להתאים.
כמובן על אחריותך, אני רק משתף מה אני עשיתי
הללויה. מישהו אחד פה הגיוני.
קפה שחור, רותח, בוץ בערך אצבע וחצי, תודה רבה. כל השאר זה בכאילו, בשבילי.
@SantiagoBernabeu
כפי שאתה רואה, אני לא היחיד. ילדים כשהם אוכלים הכל נראה פוגרום במטבח, אחרי שאתה מרים את החתיכות הגדולות, סיבוב עם דרימי/טינקו/וואטאבר הבית לא נראה דיר.
ניקיון זה סיפור אחר, אבל שתוכל לדרוך מבלי שהנעל תדבק לרצפה - זה חשוב.
ראיתי ואני מאוד מופתע. אולי נפלתי על דגם דפוק, שזה קצת מוזר מכיוון שהביקורות עליו היו שהוא דגם יוצא מן הכלל והוא עלה יותר מ5 אלף שקל.
אחלה תרד!
אני חושב שאין טריק חזק מנינגה גריל XL, כל מה שתכניסו לשם יצא טעים, וזה גם אחלה של תמורה בהקשר של זמן לכסף. חוסך המון זמן ובזמן שזה מתבשל אתם יכולים לעשות דברים נוספים (מי שיש לו הפרעת קשב ישמח לשמוע שהוא יכול לעשות בו זמנית כמה דברים😅).
בנוסף, מצטרף לחברים כאן - שואב שוטף זה מאסט, קניתי לאמא שלי והיא נהנית ממנו בטירוף, זה השימוש הכי תכוף שלה ביומיום.
אם אתה מספר לי שאתה עושה בשר בנינג’ה אני דואג שיוציאו אותך מפה, אל תהיה חוטא