טריקים של מבוגרים - הת'רד הגזעי של טוטאל פוטבול

החזירו את זה לפני כמה שנים אבל זה לא הטעם של פעם..רק השם

כל מה שמחזירים מההיסטוריה למדפים אלו ניסיונות להחיות הצלחות, ולרוב זה נדון לכישלון. אני זוכר מלפני הרבה שנים את שוקולד רוזמרי, שמבחינתי היה הטופ של השוקולד בחפיסה, עם דגש על הסוג עם עטיפה בצבעים חום ירוק. לאחר שנים שלא נתקלתי בו יצאה מהדורת נוסטלגיה, שלטעמי לא הזכירה את הקסם הישן. או שאנחנו משתנים או שהיצרן מנסה לשנות כדי לקלוע לטעמים של הדור הצעיר, בכל מקרה התוצאה לרוב מביישת את העבר.

מכיר מישהי שעבדה בשיווק של שטראוס בזמנו
הם היו שולחים אנשים לסופרים ע"מ שיעשו מבחני טעימה לקהל: מעדן הגולן מול מעדן שטראוס. למרות ששניהם הכילו את אותו מעדן שמימי, רוב האנשים אמרו שמעדן שטראוס החדש יותר טעים.

לא אוהדי ברצלונה שחוגגים לי מאניטות על הראש של ריאל מדריד, לא אוהדי ארחנטינה שחוגגים לי זכייה במונדיאל (מושחת) בקטאר על חשבון צרפת, ואפילו לא סמולנים עוכרי ישראל. אם יש משהו פה בפורום שיגרום לי להתרחק מכולם ולעזוב סופית - זה הדיון הזה.

מעדן הגולן? סרדינים..? אשכי שור?? גפילטע פיש??? (מעדן, לא פחות!!)

אני מזועזע. עמוקות. ומאוכזב כאן מאנשים, באופן הכי אישי שיש.

1. תנסה מטוגנים.
  2. אם יש לך בשמן זית אתה יכול לעשות כך: תעשה מיקס של כמה כפיות טחינה עם מים ואז תזרוק את הסרדינים לתוך זה ותשאיר על אש קטנה עד שהטחינה thicken (אפשר להוסיף עמבה). אחלה אוכל בריא שאני “מבשל” כשנמאס לי מטעם הסרדינים.
  3. גפילטע פיש: אין לי מושג מה זה. אף פעם לא טעמתי. אבל מתמונות המתכונים שראיתי זה לא נראה טעים בכלל. על זה נסכים.

חסר מושג. לך, לך תאכל באדי תות

חברים, רק מבקש להדגיש ולהזכיר -

לא יכולתי להתאכזב אם לא היו לי ציפיות מראש, ולא יכולתי להזדעזע ולקחת את זה קשה אם לא היה לי אכפת :heart:

לא יודע אם זה הערסים שגדלתי איתם שפתאום עשו קאמבק אצלי בראש, אבל חייב להגיד שהדבר הראשון (והשני) שקראתי כאן הוא ממש לא “לך תאכל באדי תות

אחי אתה צרפתי אתם אוכלים רגלי צפרדעים עם קצפת וחלזונות במרק

אל תתנשא עלינו

חחחחחח אני בוכה פה.

אלישע, זה נכון?

אני מנסה ולא מצליח, אם להיות כנה. אולי לא גדלתי עם מספיק ערסים. אגב, כבר קיבלת את האקטימל שלך הבוקר?

סרדינים - לא חושב שיש דג יותר טעים על המנגל. מעדן

בדיוק אתמול ניסיתי בפעם הראשונה רגלי צפרדע. זה מזכיר פולקעס שלא מוכנים. משהו מימי כזה. מעדיף גפילטה פיש על זה .

גם חלזונות ניסיתי כשהייתי בפריז וגם לא אהבתי. גוש קשה של משהו ששפכו עליו חמאה ונתנו שם יפה אסקרגו.

אפשר לעשות מימ על כל מה שהולך פה

well that escalated very quickly

הכל התחיל במעדן הגולן…

רבותיי, יש לכם המלצות לספות? דגשים מיוחדים?

אנחנו מסיימים מערכת יחסים בת שש שנים שידעה עליות ובעיקר שקיעות עם ספת איקאה. איך משדרגים?

אין לי הבנה גדולה בספות בכלל רק יכול לציין שאנחנו קנינו את הספה שלנו בייצור עצמי ומה שהבחור המליץ זה מזרון סגול שהוא הרבה יותר רך ונעים מהצהוב או הכחול המוכרים יותר והספה באמת אחת הנעימות שמכיר.

הבעיה הייתה שהבאתי לו תמונה רק של פרונט לא באק, הוא עשה רק פרונט לא באק (מי שמזהה את הרפרנס 100 נק)

הדבר היחיד שאני יודע בקשר לספות זה שאסור לקנות ספה רכה מאוד, מהסוג שמרגישים כאילו יושבים על ענן.

בגיל שלנו ישיבה ממושכת על ספה כזאת יכולה לגרום למשהו שנקרא ‘‘תסמונת כרונית של כאב ברצפת האגן’’ או בקיצור באנגלית cpps ואז לוקח חודשים עד שיוצאים מהחרא הזה, ואל תשאלו אותי איך אני יודע את זה :pensive_face:

אנחנו ירדנו מספת ביתילי מעור איטלקי יוקרתי שעלתה 5 ספרות לפני כמה שנים, לספת איקאה.

הסיבה היא כסף ונוחות. יש לאיקאה מגוון ספות, לא חייבים לקנות את הכי זול, ואפשר לבחור קונפיגורציה. גם לא כואב לזרוק. הספה האיטלקית כאב לי לזרוק.

עוד יתרון של איקאה שברוב הספות אפשר להוריד את הכיסוי ולשטוף במכונה. הכלב שלנו לפעמים שוכח שאסור לסמן את הספה, ילדים שופכים רוטב (כן, גם ילדים גדולים) או קפה, ואישתי נמאס לה מהצבע הזה אז אפשר לקנות כיסוי חדש.

למישהו יש מושג האם הצעצוע הזה שימושי? עד כמה הוא קל לניקוי?

בדיוק קניתי לפני כמה ימים מחבת stainless steel של Tramontina והיא פשוט תענוג. עזוב אותך מסירים חשמליים ונינג’ות.

יש לי גם כזו (20cm), טובה מאד. אם מחממים אותה טוב אז בקושי נדבק

חנן, כמו שליאור כתב - תלוי מה אתה רוצה לבשל.