קלופ מגיע ותוך שבועיים אתה לא תכיר את הקבוצה, רק שבועיים הוא צריך.
רק אם הוא יגרום לפרס להחליף שליש מהסגל לא נזהה את הקבוצה.
הוא לא יגיע. למה לו?
עם אותו סגל ורק אחרי שבועיים אתה תראה קבוצה אחרת.
לא יודע אם יבוא או לא, הוא פרש מאימון ולא בטוח שיחזור, אבל יש לו הרבה סיבות בריאל, רוב הסגל זה שחקנים שהוא רצה לליברפול, קמאבינגה, צ’ואמני, פדה וג’וד.
הייתי מוכן להתערב איתך אם זה רק היה ריאלי שהוא יגיע.
מהסגל הזה ככה אפשר במקרה הממש ממש טוב לגנוב אליפות
קלופ הוא החלום הרטוב של כל אוהד ריאל, רק שקלופ יגיע רק אם יבטיחו לו שליטה מלאה בהרכב, גיבוי מול השחקנים ויבטיחו לו פרויקט ארוך ולא פיטורים אחרי חצי עונה בינונית…
בריאל הנוכחית אני מתקשה לראות את זה קורה.
ראיתי שפלטנבנרג הגרמני דווקא טוען שקלופ מתלהב מהרעיון של לאמן את ריאל. לא יודע להגיד עד כמה זה נכון, אבל הוא עיתונאי עם אמינות די טובה.
קלופ אמר גם את זה בראיון בו הוא נשמע די מסויג ובצד של אלונסו. אי אפשר לדעת לפי עיתונאים, כרגע. לפחות לטעמי זה לא יותר מניחוש.
לא נראה שהוא אומר פה משהו שהוא מעבר לניתוח אובייקטיבי של הסיטואציה. זה נכון בין אם הוא רוצה לאמן שם או לא.
תשמע את מסיבת העיתונאים של ארבלואה אחרי המשחק ותגיד לי אם מי שרוצה לעבוד תחת פלורנטינו אמור לנתח דברים אובייקטיבית
יכול לרצות לאמן את ריאל ועדיין לנתח דברים בצורה שבה הוא מנתח. את העבודה בריאל הוא ישיג בזכות הרזומה שלו, לא בזכות ליקוקים לפלורנטינו.
ארבלואה עם דברים ש(לפחות אותי)מפתיעים בחריפותם. גיבוי וחנופה לנשיא, ביקורת על הקהל. לצאת ככה נגד כמה אלפים (גם אם בודדים) בקהל - צעד לא פשוט. בטח לאדם שאין לו ממש קרדיט. כאןֿ רואים שמדובר בכמות משמעותית ולא בחבורה קטנה וקולנית/׳אולטראס׳. יש גם תמונות של מטפחות לבנות.
על הקריאות נגד פלורנטינו (נשיא המועדון):
"אני יודע מאיפה מגיעות שריקות הבוז האלו. הקמפיינים האלה לא מגיעים מאנשים שלא אוהבים את פלורנטינו, אלא מאנשים שלא אוהבים את ריאל מדריד.
אותי הם לא יצליחו לרמות; הוא האדם הכי חשוב במועדון הזה יחד עם סנטיאגו ברנבאו, ואנחנו האוהדים מבינים היטב מה פלורנטינו עשה למען הקבוצה. אנחנו יודעים בדיוק מי עומד מאחורי השריקות האלה".
לויני הוא מעניק גיבוי מלא, אומר שהוא ימשיך לזכות בתארים במועדון וביחס לקריאות לא מבקר את הקהל, אלא טוען שהן נובעות מדרישות גבוהות.
בארסה מפסידה בסוסיאדד 2:1. צפוי לה לוח קל משמעותית במחזורים הקרובים
ריאל מדריד - ששת המשחקים הבאים:
- 20/01/2026: מול מונאקו (ליגת האלופות, בית)
- 24/01/2026: מול ויאריאל (לה ליגה, חוץ)
- 28/01/2026: מול בנפיקה ליסבון (ליגת האלופות, חוץ)
- 01/02/2026: מול ראיו ואייקאנו (לה ליגה, בית)
- 08/02/2026: מול ולנסיה (לה ליגה, חוץ)
- 15/02/2026: מול ריאל סוסיאדד (לה ליגה, בית)
ברצלונה - ששת המשחקים הבאים:
- 21/01/2026: מול סלאביה פראג (ליגת האלופות, חוץ)
- 25/01/2026: מול ריאל אוביידו (לה ליגה, בית)
- 28/01/2026: מול פ.צ. קופנהגן (ליגת האלופות, בית)
- 31/01/2026: מול אלצ’ה (לה ליגה, חוץ)
- 08/02/2026: מול מיורקה (לה ליגה, בית)
- 15/02/2026: מול ג’ירונה (לה ליגה, חוץ)
האמת לא ראיתי את המשחק, צפיתי בגמר אליפות אפריקה, אבל אם ברצלונה הפסידה זה בטוח באשמת השופטים, אין סיכוי שלא ![]()
שנבדל של סנטימטר הולך לטובתם אין מה לעשות אלו חוקי המשחק, שהולך לרעתם האריכו ללבנדורסקי את הרגל ללאמין את העקב מלא תירוצים.
בנוגע למשחק עצמו, לעומת משחקים של ריאל המשחקים שלהם מהנים, המון מצבים, קצב טוב בכללי מעניינים יותר. גם לסוסיאדד עצמה היו עוד איזה 3 מצבים של גול בטוח, עם הצלה מקו השער של קוברסי והחמצה מזעזעת של אוירסבל ממטר.