אלונסו נגד ארבלואה, מתחיל עכשיו.
האמת שראיתי את המשחק כי מלא אקסים וזה ובעיקר חיכיתי לראות את פלאסיוס כי נורא אהבתי את המעט דקות שהוא רשם אצלנו + ההייליטס שלו ממשחק ההכנה שעשו רושם טוב אבל למען האמת הוא איכזב בגדול, נראה שעדיין לא מתאים לאינטנסיביות והאגרסיביות של הפרמיירליג.
גונזאלו לא במשחק גדול אבל אני כן רואה פוטנציאל ל10 שערים פחות או יותר העונה בליגה. מצד אלונסו - לא התרשמתי שמדובר באיזו בשורה כרגע לצ׳לסי, מקווה שאתבדה…
ראיתי הרגע היילייטס של מסטנטואונו מהמשחק של פיורנטינה מול רומא,ברשותכם ולמענכם אני מעדיף לא לשתף את זה פה.
ראיתי גם מוקדם יותר היום, רציתי לצחוק קצת. צחקתי הרבה, ובעיקר על חשבוננו. גם כי שילמנו על ה”שחקן” הזה כסף, וגם כי שכנענו מועדון אחר לקחת אותו לעונה. ![]()
60 מיליון יורו בגלל בעיטה חופשית נגד בוקה,באמת שנראה שחוץ מזה לא עשו עליו שום סקאוטינג,אני לא מצליח לראות בו שום כישרון.
נראה שבשנה הבאה נגיד את אותם הדברים רק על סכום של 140 מיליון יורו, לצערי.
דיומנדה במינימום הוא חיה פיזית,יכול להיות שייכשל אבל יש לו יכולות פיזיות גבוהות מאוד,אם נגלה שיש לו גם דריבל טוב ויכולת מסירה יש פה קיצוני טופ,למסטנטואונו אין שום דבר מהדברים האלה,בטח לא מהירות ופיזית הוא חלש מאוד.
לא צריך לגלות, אני כבר עכשיו חותם לך שיש לו דריבל ברמת וורלד-קלאס, גם כדורי רוחב מצויינים, פיזית לא צריך יותר מ 5 שניות כדי להתרשם שהוא חיה.
השאלה היחידה לגביו זה מנטלית האם הוא בנוי לרמה הזאת, כישרון לא חסר לו.
אלו הדברים שכתבתי לאחר שפורסם שריאל מדריד רכשה את מסטה. אני זוכר שאני יושב ורואה את תקצירי המשחק ופשוט בהלם שעל הדבר הזה שמו 60 מיליון יורו. אמרתי לעצמי או שכל העולם השתגע, או שבמשך 20 שנים של צפייה אדוקה והתעסקות מתמדת בכדורגל לא למדתי כלום על המשחק הזה.
את אותה הרגשה הייתה לי כשצפיתי בדיומנדה, רק מהכיוון השני. לקח לי רק כמה דקות להבין שהוא כישרון יוצא דופן, ושאין צורך לחפור עליו כי יספיקו רק כמה משחקים לכולם לראות כמה שהוא טוב. אני עדיין עומד מאחרי זה, רק תנו לו כמה משחקים שהביצים יפסיקו לרעוד. מה שלי לא הובן זה למה רק אנחנו ופסז התיעניינו ברצינות לגביו. איפה סיטי, איפה צ’לסי שאוהבת לפזר כסף, ארסנל, ליברפול, מה אני מפספס? איזה פאק הם ראו בו שגרם להם בכלל לא להכנס לתחרות עליו? ובכלל, מה גרם לנו להפוך אותו לרכש היקר בתולדות המועדון ולפסז לאבד את זה עם שתי הודעות רשמיות מתוסכלות על כך ש”גנבנו” להם אותו, בעוד שהיתר בכלל לא הסתכלו לכיוון?
זה המכנה המשותף היחיד שאני רואה בין שתי הרכישות. שתיהן לא היו מובנות לי, כל אחת מכיוון אחר. מקווה שלא להתבדות לגבי דיומנדה אבל אני תולה בו הרבה תקוות. שיהיה לו בהצלחה.
לגבי מסטה אני חושב שהציפיות עלו בלי פרופורציה עם ההייפ שהיה עליו. משתמש שאני אישית מאוד מעריך כאן בפורום השווה אותו לנסראווי ומסי, ברשתות התעקשו שהוא די מריה החדש, וכאן באמת ציפו מהתחלה שהוא יהיה כזה, בייחוד עם האמון המוגזם שאלונסו נתן בו. אני חושב שאנחנו צריכים לעשות טיון לציפיות שלנו ממנו. הוא לעולם לא יהיה שחקן הרכב בריאל מדריד, אבל אם הוא ילמד מתי לשחק פשוט ולא לכפות את הפעולות שלו על המשחק יש לו פוטנציאל להיות שחקן סגל סביר. הוא לוחם והוורק רייט שלו מאוד גבוה. הוא צריך להתבגר במשחק שלו ובשביל זה השאילו אותו כדי שיצבור את הניסיון הזה ויידע למנן את הניסיונות שלו לצאת הכוכב הגדול. כנראה שזו לא השקעה שפלורנטינו פרז יספר לכולם עליה בגאווה, אני מקווה שלפחות היא לא תתברר כקטסטרופלית כפי שזה נראה עכשיו.
הוא יגמור כמו יוביץ בליגה היוונית
לא מצאתי שום היילטס מההופעה שלו. מישהו יכול לסדר לינק?
*ולדעתי בכללי דיי מחמירים איתו.
שער גדול לגונזאלו נגד ווימבלדון בגביע קרבאו.
אלבארו מוראטה חתם בלגאנס! החלוץ הספרדי הגיע לקבוצה מהסגונדה בהשאלה מקומו לעונה אחת (עם אופציית רכישה בסיומה) והתקבל בכבוד של מלכים, בטוויטר של קבוצתו החדשה החליפו את תמונת הקאבר לתמונה שלו עם הכיתוב “ברוך הבא”. הוא ילבש את חולצה מספר 21. האיטלקים ישלמו את מרבית שכרו העומד על ארבעה מיליון יורו בעונה. את 2024 סיים מוראטה עם 21 שערים במדי אתלטיקו מדריד - שיא קריירה, כקפטן נבחרת ספרד כשהוא מניף את גביע היורו. ומאז? עבר למילאן לחצי עונה, הושאל לגלאטסראיי, אחר כך לקומו, כבש 14 שערים בלבד ב-71 הופעות ואיבד את מקומו בנבחרת. לגאנס תהיה הקבוצה השמינית שלו בקריירה בלי להחשיב פעמיים את הקבוצות בהן העביר יותר מקדנציה אחת.
והנה “הפלירטוט” או הנבואה או ההטרלה של לגאנס משנת 2020:
וואו איך הקריירה שלו התדרדרה, לליגה השנייה בספרד?!?!? מאוד חיבבתי אותו בזמנו עוד כשעלה מקסטיליה וכמובן בעונת 2016-17, במדי יובנטוס כבש במשחקים הגדולים. אני חושב שהוא לא היה שחקן חכם במיוחד וכמובן כן מחמיצן, אבל היה מהיר וחזק ועם משחק ראש סבבה, שחקן שמשחק בתשוקה ומפעיל לחץ ועוזר בהגנה. מצד אחד שילמו עליו הרבה כסף כל מיני קבוצות, ומצד שני יותר מדי מעברים.
מסתבר שפתחנו מושבה קטנה בפיורנטינה. לא רק מסטנטואונו- גם ולדפנייס (מגן שמאלי, 19, היה בסגל כמה פעמים תחת אלונסו) ואלכס חימנז, מגן ימני בן 21 שגדל אצלנו, עבר למילאן, הושאל לבורנמות׳ בה פרץ ושהחליטה להפעיל את אופציית הרכישה שלו הקיץ- ומעט אח״כ צפו התכתבויות שלו עם בת 15, מה שגרם להרחקה מהפרמיר ליג והגליה בחזרה לאיטליה.
בקיצור, חומר שחקנים לא רע ביחד עם דה חאה, מויזה קן (שבדיוק עובר לקומו של ססק וניקו פז) ועוד כמה שאריות מהקבוצות הגדולות. אבל פיורנטינה לא מתרוממת- היא הפסידה 4-0 לרומא במחזור הפתיחה ועכשיו 3-0 לפרוסינונה העולה החדשה.
השמועות אומרות שמסטנטואונו היה לא רע ובכל מקרה לאחר לכת קן הוא נראה כמו הGo to guy שם, אז נראה אם ייצא מזה משהו. כרגע הוא משחק שם בכנף ימין כפי שעשה אצלנו.
שני הצדדים חיכו לזה וכצפוי בשעת לילה מאוחרת זה קרה: דני סבאיוס סגר מעגל וחזר לאהובתו בטיס בה פרץ, תשע שנים אחרי שעזב לריאל מדריד (ואחרי כמה פלירטורים בקייצים שונים) ובעונת ליגת האלופות מרגשת עבור האנדלוסים. סבאיוס כזכור התיר את חוזהו בקבוצה כאן והצטרף כשחקן חופשי אך מנגד היה צריך שבטיס תשחרר מספר שחקנים. ביום שישי מגיעה ריאל מדריד אך קשה להאמין שישחק. הקשר הספרדי בן ה-30 חתם לשלוש עונות עד 2029. הוא יהיה בקבוצת השכר השלישית. בפרק הקודם, הקשר מאוטררה ערך 105 הופעות עבור בטיס, כבש שבעה שערים וסיפק תשעה בישולים, לפני שעבר לסנטיאגו ברנבאו בקיץ 2017 תמורת כ-16.5 מיליון יורו. את הבכורה בליגה ערך ב-2014
זוכר איך התלהבתי כשהחתמנו אותו.
באותה תקופה הוא נחשב לכישרון ענק והתחרנו על שירותיו מול ברצלונה. לצערו הוא הגיע בתקופה בה שלישיית הקושור האגדית שלנו התהוותה לה והיה צריך לצאת להשאלות שלא החמיאו לו. בסופו של דבר הקריירה לא התרוממה