תודה אכן בלבול שלי
מסכים במאה אחוז, אני חושב שאודגארד צריך להגיע על תקן איסקו בשנה הבאה, הוא יוכל להתמודד עם חאמס על ההרכב כל עוד לא מגיע שחקן וורלד קלאס אחר לעמדה זו.
פוגבה
או שהוא משחק יותר אחורי?
קובו צריך עוד עונה בקבוצה יותר נורמלית
סטייל סוסיאדד
הוא משחק בעמדה קצת יותר קדמית מפוגבה, שוב לטעמי יותר סטייל חאמס מאשר מודריץ’/ קרוס.
אולי יוכל לעשות הסבה לשחק קצת יותר מאחור כי הוא כן עובד בהגנה ויודע לנהל משחק.
כדורים התחילו לנוע לכיוון השער של קיילור:
גם את השער השני הוא לא יכניס לקלטת
עדכון קצר:
חבורת הנגרים של מאיורקה ממשיכה להפסיד, והפעם בתפריט 3-0 לאתלטיקו מדריד.
קובו המושאל בן ה-18 פתח לראשונה בהרכב והשלים 90 דקות, הוא הגיע למצב הכי טוב בקבוצה שבעיט שלו פגעה בקורה, וחוץ מזה נתן עוד כמה נגיעות יפות מאוד ודריבלים מרשימים:
חבורת הנגרים השניה מלגאנס ממשיכה לא לנצח, אבל מבחינתנו אוסקר רודריגז ממשיך להרשים עם שער ליגה שני ברציפות, הפעם לאחר בעיטה חופשית יפה (עם קצת עזרה מהשוער), לגאנס מסיימת ב1-1 מול בילבאו:
בורחה מיוראל שיחק 26 דקות ולא עזר ללבאנטה בהפסד 3-1 לבטיס.
החברה מויאדוליד המשיכו להתייבש.
היום נראה את רגילון וסביליה ואת אודגארד עם סוסיאדד.
לעמוד על קו השער זה האוביוס. קיילור מציג עמידת מוצא מעבר לקו במלוא היקפו.
וואוו זה החזיר אותי לשנייה לאותו ליל שואה ארור שבו יובה כמעט עשתה עלינו רמונטדה בזכות ידי החמאה של קיילור,הבכי של האוהדים עליו פשוט פאתטי.
קובו נראה מדהים, לפחות 3 רמות מעל כל הקבוצה שלו. חד, חושב נכון, נע נכון על המגרש ופועל הרבה טקטית. לוקח אותו כבר היום על חשבון כל אגף ימין שלנו (בתור מחליף לבייל, שם יהיו לו המון דקות לשחק)
אני חושב שקאסמירו,קרבאחל ומוראטה (ובקרוב אשרף ואודגרד) הראו לנו שנוח בהרבה להתפתח בקבוצה הנכונה מאשר במדריד.
מאוד אשמח לראות את קובו מצליח בקבוצה דרג 3-2 בעונות הבאות וחוזר למדריד אחר כך.
ההתפתחות של מוראטה יותר איטית משל פיאקצ’ו.
ההתפתחות של מוראה לא הייתה איטית, פשוט הגיע לקצה היכולת שלו.
אף אחד מעולם לא טען שמדובר בחלוץ ענק, פשוט בסקורר טוב שמקומו להוביל קבוצת דרג 2 או לשבת על הספסל בקבוצה גדולה
אנלוגיה מצחיקה אבל לא נכונה. מוראטה עשה קפיצת מדרגה ענקית ביובה כשחקן רוטציה, כך כשחזר אלינו הפך להיות ממחליף נחמד שנתן 8 גולים במשחקים גמורים לסופר סאב שכבש 15 ובישל עוד 5.
כמו שגב כתב זה היה קצה היכולת שלו אבל הוא לא היה מגיע אליה בשלב הזה בקריירה אם היה נשאר על הספסל שלנו.
וואו איזה בישול של אודגור, רוצו לראות. הילד ענק
בישול מפחיד. בניגוד למיורקה, תענוג לעקוב אחרי סוסיאדד של אודגרד, קבוצת כדורגל פשוט מעולה (בניצוחו כמובן) וחתיכת מוקש לשלושת הגדולות.
אודגרד הוא כבר הדבר האמיתי. שנה הבאה (אפשר בינואר??) נרוויח את הפרי הראשון מהחשיבה לטווח ארוך של פלורנטינו.
בישול מסי.
מכל ה"יורשים" שמסתובבים היום הוא היחיד שבאמת נותן לי וייב של מסי. גם אם זה בלי אותה זריזות או התפוקה.
הוא חייב לחזור כבר בעונה הבאה,הוא נראה כל כך בשל שהליגה הספרדית נראית כמו ההולנדית בשבילו.
יש לו את התנועה, הקלאס וחוכמת המשחק.
הבעיה היחידה היא שאין לו בעיטה טובה ואני גם בספק אם זה ישתפר משמעותית.
אפילו קיבל שער במארקה יום לפני דרבי…
מחרתיים סוסיאדד בסביליה המקרטעת (קיבלה רמונטדה על הראש מאייבר אחרי יתרון 2-0), פוטנציאל לבעיטה בתחת של לופטגי באמצע ארוחת החג עם הגפילטע בגרון. קבוצה מרגשת עם איצטדיון נורמלי סוף סוף. פורטו מג’ירונה החליף בהרכב את ינוזאי החלש ויחד עם אודגור, וויליאן ז’וסה ואויארסבל יש להם התקפה גדולה. ז’וסה אגב שיחק בקסטיליה ב13/14 - עונת הפריצה להרכב של לוקאס ואסקז שנגמרה בירידה לליגה השלישית.
מטעמי חג אוותר על הסיכום השבועי.
בכל מקרה רוצה לציין את אודגארד שהוסיף בישול לסטטיסטיקה בהפסד 3-2 לסביליה ורגילון שהשער הראשון במשחק הגיע כתוצאה מאיבוד שלו.
קובו והנגרים ממאיורקה הפסידו 2-0, קובו לא בלט.
נציג ראשון העונה מויאדוליד קיבל דקות, 26 דקות לחוסה פרננדז בניצחון 2-0 על אספניול.