גול גדול של אשרף מול סלביה פראג
והנה הוא הוסיף את השער השני גם, אחלה שחקן אשרף והוא נכס מאוד משמעותי לעונה הבאה.
שער שלישי השבוע לאשרף,העלה את דורטמונד ליתרון 2-1 בדקה 67,דורטמונד ספגה את השיוויון בדקה 90 ונגמר 2-2.
איזה סקורר😳
מעניין שחכימי פתח משחק שני ברצף כקיצוני שמאלי כשגררו מגן ולא להיפך. זה לא הפריע לו לכבוש את הראשון מול סלביה מצד ימין. וזה לא שלדורטמונד אין אופציות - יוליאן ברנדט על הספסל.
אתמול פישצ’ק נפצע במחצית הראשונה ואשרף עבר לשחק מגן ימני, משם גם הבקיע. גול נהדר:
אוהב את זה שהוא לא דוחף כדור רוחב בכח אלא חושב על השער. באנקר כ-utility player בכל מיני עמדות לשנים הבאות אצלנו.
כבר שנה שנייה ברצף שלופטגי מגיע לקאמפ נוא,רואה את החלוץ שלו מחמיץ ואז חוטף מסוארז והשאר היסטוריה.
ד״א,איזה תחת יש לברצלונה.
עם כמות התלונות של אוהדי בארסה כלפי סוארז היה אפשר לחשוב שהוא שחקן גמור או משהו כזה. עדיין מדובר בחלוץ על שיכול לפרק כל הגנה ברגע.
ברצלונה חזרה לעצמה וזה היה צפוי. יש להם שלישיית קישור חזקה, ויחד עם מסי שהחלים מפציעה הם שוב שתי רמות מעל הליגה.
לא יודע,כרגע אני רואה קבוצה עם הגנה חלשה וקישור שתלוי במצב רוח של שאר הקבוצה שתלויה לגמרי בשוער שלה שלא מפסיק להציל אותה עד שבא מסי/סוארז.
כמובן שנפסיד להם,אבל לא רואה אותם לוקחים צמפיונס.
זה 3-0 שהיה יכול להיות בקלות גם 0-3, ההגנה של ברצלונה בדיחה למזלם יש להם את טר שטגן, רחוק מאוד מרמה מעל הליגה.
אגב ברצלונה בסיבוב הראדון מארחת את כל המשחקים הגדולים, יהיה להם סיבוב שני הרבה יותר קשה.
בנסיבות הקיימות זה נחשב לוח משחקים קל. בסיבוב הראשון כשמסי מתאושש ומתפקס לשחק נגד הגדולות בבית זה מתנה. הקאמפ נואו לבד עם היכולות האישיות של השחקנים שלהם שווה לפחות שני שערים במשחק, וזה בדרך כלל מספיק.
בסיבוב השני, כשיצטרכו אותו, מסי יגיע ויקבע שיוויון/ניצחון דרמטי, יש סיבה שהוא קבלן האליפויות הכי מטורף שראיתי.
כל זה אגב, לא תקף לגבינו. בברנבאו הם נותנים בראש גם עם בארסה ד.
כנראה שאליפות לא לוקחים נגד הקטנות ולא נגד הגדולות,אליפות לוקחים עם שוער ענק וחלוץ סקורר,את שניהם אין לנו.
אני לא יודע מה זה נקרא אצלך חזרה לעצמה.
אני רואה קבוצה שמשחקת פח אשפה ובנס מובילה 3-0 במקום להיות בפיגור 4-0
מסי אולי החלים מהפציעה אבל היכולת שלו חושך בנתיים (בטח לסטנדרטים שלו), אני מייחס את זה כמובן לחוסר הכנה לעונה.
ברצלונה אולי עוד תהיה 2 רמות מעל הליגה, בנתיים היא לא בכיוון.
אם ביום רע שלכם אתם מפרקים את סביליה 4-0 אז אתם שתי רמות מעל הליגה.
אנחנו לא מצליחים להביס קבוצות תחתית אפילו ביום טוב שלנו.
בלה בלה, גם אם הכוכבים בשמיים יאירו על הקרחת של זידאן וגיא לוזון יאמן את האנדלוסים ריאל לא תתן לסיבליה רבעייה.
ריאל ניצחה בחוץ את סביליה מבלי שהאנדלוסים בעטו פעם אחת לכיוון השער שלנו, וזה יותר קשה.
מה שעושה לך את זה… אני מעדיף גולים
לנצח את סביליה בחוץ הרבה יותר קשה מאשר לנצח אותם בבית, אם המשחק אתמול היה בסביליה אני די בטוח שברצלונה הייתה חוזרת הביתה עם 0 נקודות.
נכון, מה גם שרק לפני שנה או שנתיים נתנו להם 5-0 במדריד, וזו הגולאדה היחידה שזכורה לי מהשנים האחרונות.
סבילה בבית שלה זו חיה אחרת לגמרי. בשנתיים-שלוש האחרונות בארסה הייתה אמורה להיות מובסת שם. סביליה כמו סביליה החמיצה בסיטונאות ומסי בא להציל בדקות האחרונות.
אבל הפעם דווקא הסיפור הוא יותר בארסה מאשר סביליה. כמו מול אינטר, בארסה כובשת גולים סופר קשים ואיכותיים ואין לקבוצה מה לעשות מול מספרות ובעיטות וולה שכאלו (והאחוזים הכמעט לא ספורטיביים של מסי בכדורים חופשיים)
אני לא מבין, רק על הילדודס מדווחים כאן?
קבלו את כובש שער הניצחון במשחק העונה באיטליה בסאן-סירו - קוראים לו גונזאלו היגואין שעלה כמחליף וכבש את ה-1:2 של יובה בסאן סירו נגד אינטר של אנטוניו קונטה. לא כריסטיאנו רונאלדו, לא פאולו דיבאלה שפתח בהרכב על חשבונו, לא איזה גול במצב נייח. מצב אחד לגול - שער אחד. אותו חלוץ שהספידו, הקניטו אחרי עונה אחת גרועה אשתקד, זה שנלחם על מקומו בלי אגו, זה שבקושי נשאר בקבוצה ונהנה מכל רגע במדי הביאנקונרי. אמנם שלושה שערים זה לא מבריק בשמונה הופעות אבל כל גול בצבע, כמו נגד באייר לברקוזן וגם נגד נאפולי (משחק אדיר שלו). הוא אפילו החמיא לדיבאלה: “הוא היה טוב לאחרונה אז זה טבעי שפתח בהרכב, המאמן מקבל את ההחלטות. כל מה שאני יכול לעשות זה להיות מוכן להזדמנות שלי ולעזור ואני שמח שעשיתי את זה וכבשתי. זה היה ניצחון גדול שלנו נגד קבוצה חזקה שהייתה מושלמת. זו התחלה נפלאה לעונה”.
לגבי כריסטיאנו רונאלדו - צר לי שהוא לא כבש אבל דווקא שיחק נהדר ובעט למשקוף, הרבה דריבלים מוצלחים, איום מתמיד על השער, מאוד שונה מהעונה האחרונה שלו אצלנו בה שום דבר לא הצליח לו עד ינואר, לא הצליח לעבור קונוס בליגה ובעט לקיבינימאט.
טוב, דיבאלה כבש את הראשון…
זה היה בעונה האחרונה של כריסטיאנו, לא הייתה לנו בדיוק בעיית הבקעות אז.