אני משתדל לעקוב בצורה רצינית אחרי קובו. דבר מעניין לגביו הוא שנראה שקבוצות ממש מתרכזות בו. כמעט בכל מקום שהוא נמצא במגרש סוגרים אותו חזק מאוד. זה לא כ"כ מסובך כששאר השחקנים דיי בינוניים. ועדיין, הוא זוכה לשמירה חזקה ואגרסיבית. לדעתי זה רק מעצים את הדריבלים שבהם הוא מצליח משום שהם נעשים תחת לחץ ושמירה רצינית.
וכפי שכתבת - ניכר שהוא לא מתבכיין ונאבק בחזרה.
מתאהב בפינה שלך כל פעם מחדש
ורק עוד אחד חביב, שחמק מתחת לרדאר ובצדק, במחזור הנוכחי
ראול דה טומאס, אספניול 90 דקות - לאחר השינוי שהביא לאספניול עם הגעתו מפורטוגל, עם משחק אישי לא רע ביחס למשחק ההתקפה של אספניול, שנראתה רע מאוד מול אוססונה.
לא הצליח להביא לשנוי התוצאה ואספניול בהפסד 1-0 קטן ממשיכה להאבק על הירידה.
איזה כיף לשמוע! פידבקים שמדרבנים אותי להמשיך לכתוב בכיף.
אכן ראול דה טומאס חזר, ולמרות התרומה האדירה שלו מאז שחזר לספרד נראה שאספניול לה תמיד תהיה לנו פינה קטנה בלב, בדרך הבטוחה לליגה השניה.
אני בטוח שבכל מקרה RDT לא ישחק בליגה השניה.
זוכרים את סיסיניו? פירסם טור בעיתון ברזילאי ופתח את הלב על בעיות השתייה שלו.
- התחיל לשתות בגיל 13-14 בבוטאפוגו (כי אמרו לו שזה יעשה לו טוב) והפסיק בגיל 30.
- התחיל לשתות רק כי לא הייתה לו ארוחת ערב (ומשם זה המשיך).
- הגיע ל-10 בירות ביום.
- עישן 11 שנה מ-1999 עד 2010 רק כששתה אבל היה שותה כמעט כל היום.
- בגיל 30 ברומא איבד את החשק להתאמן ולעלות למגרש.
- לא שותה ולא מעשן כבר 8 שנים.
מי מהמר נגד מאמר כזה של מרסלו ב-2030?
לפחות הוא לא בכלא בפראגוואי…
אשרף עם סגירה בקרן שמראה שמבחינת מחויבות הגנתית הוא מתאים לנו כמו כפפה.
משחק מחריד שלו. לא זוכר אפילו מסירה אחת שהגיעה ליעד.
האקסים שלנו הערב עובדים שעות נוספות:
- מרקוס יורנטה עם קילר אינסטינקט ברמה גבוהה יותר מכל הסגל שלנו ביחד, כובש שער גדול וחשוב (ומאוד לא הוגן מבחינת ליברפול).
- די מריה האהבל מצליח לקבל צהוב מהספסל ומורחק מהמשחק הראשון של רבע הגמר.
עריכה: לא. פאקינג. יאומן!!
את מי אנחנו משחררים יא אללה. נשארנו עם חבורה של עקרים מתאים כשכל האקסים והמושאלים שלנו חוגגים.
אגב, שימו לב כמה שוער טוב קריטי לרמות האלה. אובלק מול המחליף של אליסון, זה כל ההבדל.
ההיעדרות של קורטואה לא תשאיר לנו הרבה סיכוי מול סיטי.
חחחחחחוו יורנטה
וואו יורנטה. וואו. מדהים. ומוראטה היה זה שבישל לו.
לא יאומן. הבנאדם לא היה מצליח לקנות אצלנו גול ועכשיו אחראי על אחד השודים הגדולים בתולדות המפעל. כאילו מי שרוצה לדפוק משחק גדול צריך או לעזוב אותנו או לשחק נגדנו.
אם לומר את האמת העונה שלו עד כה זוועה. אלו היו שתי בעיטות יפות מאוד אבל הן לחלוטין לא מעידות על השחקן. בכל מקרה, הוא שחקן שאהבתי.
כל כך שמח בישבילו (עצבני בגלל האינדיאנים), מגיע לו אחרי כל ההתעללויות מצד זידאן. בעונה שעברה עד הפציעה היה השחקן הטוב ביותר בקבוצה והראה שהוא יכול לעשות את העבודה של קאסמירו וגם לשחק תחת לחץ בניגוד לברזילאי. באמת חבל עליו.
בגלל טירוף מהסוג הזה אנחנו כלכך אוהבים כדורגל. על אחת כמה וכמה אוהבים את ליגת האלופות. אולי הקבוצה האפורה שלנו תשאב מכך קצת עידוד ותגיע עם קצת אמונה למנצ’סטר ולא כדי להעביר את הזמן? אבל פייר, הייתי בעד אתלטיקו ואתם יכולים להבין למה…
והת’אכלס: זה רק מוכיח שוב עד כמה ההישג של ריאל מדריד של זידאן (וכריסטיאנו, וראמוס, ומרסלו, ומודריץ’) הוא גדול, מטורף ולא הגיוני. בשביל לזכות פעם אחת בליגת האלופות צריך מזל. אז מה נגיד על שלוש זכיות רצופות? ריאל מדריד תמיד תישאר הקבוצה היחידה של השלוש זכיות ברציפות. אשרינו, זכינו. תודה אלוהים, תודה.
(להזכיר לכם אגב מי היחידה שהעיפה את צ’ולו בנוקאאוט? ארבע פעמים אנחנו…ופעם אחת CR במדי יובה).
והפעם יורנטה מבשל למוראטה. פאק מי היה מאמין.
המשחק הכי גדול בליגת האלופות בשנים האחרונות מבחינת המתח והאמוציות.
משחק הולם לסיום העונה…
באופן ספונטני עמדתי בסלון ומחאתי כפיים. משחק השנה ללא ספק.
זה לא שוד וזה לא “סיום הולם לעונה הזאת”. הנכס של הקבוצה הזאת נמצא בין הקורות. כל קבוצה הייתה נכנסת למכבש העצום של אנפילד בסיטואציה כזאת, וכנראה שרק אתלטיקו מדריד תצליח גם לשרוד אותו. יחד עם ההתעלות ההזויה והלא סבירה של מרקוס יורנטה, זה ערב פשוט אגדי של הקבוצה הזאת. המשחק שהכי נהנתי ממנו השנה, משני הצדדים.
כיף לראות ענק כמו ליברפול נופל ועוד מול אתלטיקו החלשה ביותר של השנים האחרונות. מוסיף להישג של ריאל מדריד בעשור הקודם, מעבר ל8 חצאי גמר רצופים והזכיות כמובן, הדחנו את צ’ולו מהצ’מפיונס 4 שנים ברצף.
מצד אחד אני שמח כי אין סיכוי שליברפול יזכו וישחזרו את ההישג שלנו, או יוכלו לטעון שהקורונה מנעה מהם.
מצד שני, לא אוהב לראות את מוראטה חוגג ואם העונה הזאת איכשהו תימשך זה מגדיל משמעותית את הסיכוי של ברצלונה לזכות.
מזל שיש קורונה…
לא היה השחקן הכי טוב שלנו בשום שלב, לצערנו זה היה קארים all the way.
איפה הוא ואיפה קסאמירו.
חצי ראשון, יחסית רדום, חצי שני יחסית טוב בעיקר בחצי שעה האחרונה, והארכה עצמה בהחלט הציגה כדורגל מצד לצד ומעניין.
זכורות לי דרמות (אם לזה התכוונת משחק גדול) בליגת האלופות הרבה יותר גדולות מזה בשנים האחרונות, בעיקר בארסה ב 2 עונות זו אחר זו.
אם באמת התכוונת למשחק כדורגל איכותי וטוב, אני לא חושב שזו הייתה ההגדרה למשחק אתמול לפחות לא ברוב שלבי המשחק המוקדמים.